Wody perfumowane damskie

Katy Perry Meow EDP

E-Glamour.pl
Katy Perry, Meow, woda perfumowana, 100 ml

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 maja 2025 o 8:02
    Waniliowy kotek
    Perfum używałam w liceum (co niestety było dawno temu), jednak ich trwałość nie powaliła mnie, więc puściłam flakon dalej w świat. Przypomniałam sobie o nich niedawno, ponieważ pojawiły się w Action w bardzo przystępnej cenie. I kusi mnie, żeby znowu zaopatrzyć się we własną flaszkę ;) Zapach jest bardzo dziewczęcy. Słodki, waniliowo-owocowy. Wanilia zdecydowanie wysuwa się na pierwszy plan, drugie skrzypce gra gruszka. Kompozycja jest niezwykle urokliwa, pasująca do młodych dziewczyn. Sprawdzi się we wszystkie pory roku, poza najbardziej upalnymi dniami lata. Perfumy są trochę infantylne, ale niemęczące. Nie jest to zawiesisty ulep, który poddusza otoczenie. Parametry są średnie, całkiem okej na co dzień. Na mnie oczywiście wietrzeją w tempie ekspresowym, ale ze mnie ulatują nawet killery jak LVEB czy Prada Paradoxe Intense, więc jestem ciężkim przypadkiem. Na bardziej perfumolubnej skórze, myślę że utrzyma się kilka godzin z umiarkowaną projekcją. Flakon - kwestia gustu. Jest kiczowaty, ale mi się podoba. Ogólnie polecam. Wariant Meow jest moim zdaniem o wieeeele ładniejszy niż Purr.
    khy
    5 grudnia 2021 o 14:52
    Apsik ;-)
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Mleko waniliowe z dodatkiem slodkich gruszek, soczystych mandarynek i nut kwiatowych z jasminem na czele. Zapach jest slodki, ale pazurzasty. Nuty mleczne przypominaja mi moj dawny zapach - Diesel Plus Plus, bardzo go lubilam. Meow EDP nie polubilam jednak jakos szczegolnie - zapach przecietnie mi sie podoba, a na dodatek wydaje mi sie, ze mam na niego alergie zarowno ja, jak i cale moje otoczenie (wszyscy nagle jestesmy zakatarzeni, jak uzywam Meow EDP ;-) ).
  • 5 czerwca 2020 o 0:32
    Słodki, dziewczęcy zapach
    Na te perfumy namówiła mnie córka. Oczywiście kierowała się opakowaniem a nie zawartością. Postanowiłam przetestować i... okazał się, że to ładny, słodki i radosny zapach na ciepłe, słoneczne dni. Główną nutą jest wanilia. Te perfumy to taki waniliowy słodziak, jak słodkie lody waniliowe zjadane w letni, bezchmurny dzień. Jak różowa wata cukrową, której ciężko się oprzeć. Ja osobiście wyczuwam tam też kokos, w takim bardziej mlecznym wydaniu ale równie słodkim. W Meow próbuje się przebić lekką cierpka słodycz mandarynki i gruszki, ale są to nuty zbyt słabe, aby przetrwać przy tej eksplozji słodkości. Podsumowując. Fajny koci flakonik, zapach milutki, ale nie ma żadnej kociej tajemniczości. Taki słodki, dziewczęcy zapach.
  • 15 kwietnia 2020 o 17:48
    Uczta dla zmysłów
    Używa od:próbka
    Od jakiegoś czasu mam niepohamowaną chęć na przecukrzone, puchate, jadalne wręcz zapachy z ogromną przewagą wanilii w składzie. Gourmand to moja ulubiona kategoria perfum. Polując na kolejne flaszki do swojej niemałej już kolekcji, naczytałam się wiele "ochów" i "achów" na temat jasnego kotka od Katy Katy Perry. Znalazłszy ofertę butli 100 ml za naprawdę niewielkie pieniądze w zaufanej internetowej perfumerii, Kot w ten oto sposób przyjechał do mnie w dzisiejszej paczuszce wraz z innymi nabytkami (o nich w innych recenzjach). Butelka jest przekiczowata, a zarazem niezmiernie urocza. Głowa kota wydaje się ogromna jak i sam flakon z zawartością perfum. Nosząc je przy sobie, postanawiam zostawić głowę w zaciszu domowym. Pierwsze psiknięcie nie wywołało jakichś nadmiernych zapachów. Na początek wybrzmiała słodka eksplozja owoców, mix mandarynki gruszki oraz czegoś bliżej niezidentyfikowanego, zanurzonego w cukrze. Jednak kiedy zapach bardziej "ułożył" się na nadgarstku, kompletnie się rozanieliłam .... Toż to lody gruszkowe z polewą o smaku waniliowym. Ale nie jakieś syntetyczne, tylko składające się z dojrzałych soczystych, słodkich i przepysznych gruszek. W dodatku ten cudowny obłok waniliowej chmurki. Pycha! O właśnie taki zapach mi chodziło. Przyjemny, niepretensjonalny otulacz do używania w każdej porze roku, jednak z zaznaczeniem, iż pasuje raczej za dnia. Nie należy tutaj spodziewać się złożonej skomplikowanej kompozycji, którą wypełnimy całe pomieszczenie. Trwałość nie jest jakaś powalająca jak na "killery" zapachowe przystało- na nadgarstku trwa jakieś dwie godziny., nie mniej jednak za taką cenę wybaczam niedogodność powtarzania aplikacji co jakieś kilka godzin. Zobaczymy jak będzie z "komplementogennością..." ;)
    missi13
    23 lipca 2018 o 13:42
    dla nastolatek
    flakonik jak i zapach dla dziewczyn w wieku licealnym...ma w sobie słodkie, świeże tony kwiatów zdecydowanie na lato, wiosne perfumki nma dzień. zapach jest dość trwly ale nie w moim guście.
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie