Wody perfumowane damskie

Katy Perry ´s Mad Love woda perfumowana 50ml

Edytaj7
    16 stycznia 2023 o 21:58
    Słodziaczek
    Jak tylko zobaczyłam tę buteleczkę stwierdziłam, że muszę ją mieć. Jest różowa, o bardzo ciekawym kształcie. Zapach jest bardzo słodki, czuć tu kokos. Ogólnie zapach kojarzy się mi z latem, z watą cukrową. Nie do końca moje klimaty ale na co dzień nada się. Bardziej jest dedykowany młodym dziewczynom.Zwłaszcza, że nie jest bardzo intensywny a właśnie subtelny. Trwałość przyzwoita
    Zalety:
    • flakonik
    Wady:
    • intensywność
    • trwałość
  • 15 września 2022 o 10:25
    Piękny kwiatowy zapach
    Jeden z moich ulubionych perfumów. Zapach MAD LOVE jest delikatny, kwiatowy i bardzo przyjemny. Pozostaje na skórze dosyć długo, więc to duży plus. Sprawdza się idealnie do używania na co dzień. Buteleczka jest bardzo ładna, natomiast dosyć nieporęczna do spakowania
    Zalety:
    • delikatny zapach
    • pozostaje na dosyć długo
    Wady:
    • Dosyć duża nieporęczna buteleczka
  • 1 października 2020 o 18:08
    Ohhh! Cudaśny
    Zapach idealny na wiosnę , lato. Słodki ale nie mdli. Bardzo długo się utrzymuje zarówno na odzieży jak i na ciele. Polecam dla kobiet, które lubią czuć się kobieco na każdym kroku. Świetny flakonik idealnie się prezentuje jako ozdoba mojej toaletki. Pojemność 30ml.
    • trwałość
  • 11 kwietnia 2020 o 12:10
    Słodkie i dziewczęce
    Perfumy mają słodki intensywny zapach. Jest on bardzo dziewczęcy. Przez mocną słodkość i jego intensywność nie będzie to zapach dla każdej osoby. Dla niektórych może być trochę uciążliwy. Zapach podoba mi się jednak jest trochę zbyt słodki dla mnie. Może inaczej. Połączenie słodkości z intensywnością nie odpowiada mi najbardziej. Zapach podobałby mi się bardziej gdyby albo wciąż był intensywny ale mniej słodki lub tak samo słodki ale mniej intensywny. Perfumy kupowałam przez internet, więc była to decyzja trochę w ciemno. Niemniej jednak oceniłabym je wysoko, ponieważ są wydajne a zapach się długo utrzymuje. Zużyłam bez problemu cały flakon. Są bardzo fajne, ale tak jak mówię gdyby były mniej słodkie lub mniej intensywne podobałby mi się bardziej.
  • 15 marca 2020 o 21:04
    Całoroczna słodycz
    Podejrzewam, że zapach ten może mieć tylu samo zwolenników, co i przeciwników. Jest to bardzo słodki zapach, dlatego jestem w stanie zrozumieć, że nie wpisze się on w gust wielu osób. Ze względu na obecność nut kwiatowo-owocowych może pojawiać się skojarzenie jako miałby być to zapach typowo letni, ja jednak używam praktycznie całorocznie. to taki zapach dodający "kolorów", swego rodzaju radości, ciężko mi to opisać. Woda perfumowana Mad Love jest wręcz cukierkowa w swej formie, dzięki czemu nastraja mnie optymistycznie. Nie jest to na pewno wielowarstwowa, oryginalna kompozycja, a raczej optymistyczny "słodziak". Idealna dla młodych dziewczyn i na wszelkie niezobowiązujące spotkania. To taki zapach "z przymrużeniem oka". Co do ceny, za 30 ml wody perfumowanej zapłaciłam w stacjonarnej drogerii 99,99zł.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie