Szampony do włosów

Diplona Professional, Shampoo Repair Szampon regenerujący do włosów suchych i zniszczonych

Diplona Professional Szampon odżywczy 600 ml

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

xlvmhrd
    3 marca 2016 o 18:18
    MÓJ GENIUSZ
    Odkąd zaczęłam świadomiej dbać o włosy używałam wielu szamponów. Zawsze wybierałam je na podstawie opinii na wizażu, tak jak nie wyobrażam sobie kupić jakiegokolwiek kosmetyku bez wcześniejszego sprawdzenia go. Mam włosy suche z natury, bardzo delikatne, naturalne, kręcące się oraz puszące. Są wysokoporowate (choć podejrzewam, że mogą mieć mieszaną porowatość), koloru blond i bardzo niesforne oraz dosyć trudnne w pielęgnacji. Dobranie im odpowiedniego kosmetyku jest wyczynem, bo albo na nie nie działa, albo je puszy. Zdarzało się też tak, że włosy po użyciu jakiegoś kosmetyku (mówię tu nie o szamponach, głównie o odżywkach d/s) wyglądały gorzej niż bez niego. Dlatego zrozumiałam, że moje włosy po prostu potrzebują dobrej, prostej pielęgnacji. Podstawą jest oczywiście szampon. Kiedyś przypadkowo zobaczyłam szampon Diplona w biedronce za jakieś niecałe 10 zł. W domu sprawdziłam opinie, były w porządku, więc zaryzykowałam. Zaczęłam używać tego szamponu i się w nim zakochałam. Moje włosy wyglądały po nim świetnie! W dodatku ten prosty skład (jest trochę chemii, ale nie czepiam się). Panthenol i proteiny z pszenicy. Dodam, że moje wysokoporowate włosy na codzienne mycie szamponem z proteinami powinny zareagować przeproteinowaniem i sianem, a tak się nie stało. Widocznie znalazłam swoje proteiny :-) i bardzo się z tego powodu cieszę. Niesamowicie mi ujarzmia włosy, wygładza oraz nadaje blasku. Potrzeba im tylko zabezpieczenia końcówek serum i to tyle, widać że są zdrowe. Później po zużyciu chyba 2-3 butelek nie mogłam go znaleźć nigdzie więc używałam innych szamponów i nie było tak dużo zachwytu. Fakt faktem, że moje włosy były tok temu (kiedy odkryłam ten szampon) w lepszej kondycji, ale wróciłam ostatnio do niego i nadal go uwielbiam. Jest to mój szampon nr 1. +cena/pojemność +ujarzmienie niesfornych włosów +blask +miękkość +ładnie pachnie +lepiej się układają włosy +wygładzenie +praktyczne opakowanie z pompką -dostępność (kupiłam ostatnio w innym mieście w hebe, bywa czasami w biedronce) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: ok. 3 i 4 w trakcie
  • 24 września 2015 o 16:12
    zwykły i bez szału
    Używam wielu kosmetyków do włosów, a szampon ma je jedynie umyć i nie splątać. Oczywiście fajnie gdyby robił coś więcej, nadawał miękkości lub sypkości. Ten jest zwykły, nie plącze włosów, myje i nic poza tym. Nie ma fajerwerek ;p Dobry dla osób które nie chcą wydawać dużo pieniędzy na szampony. Ten jest bardzo tani, bo kosztuje ok 10 zł za całą butlę, która wystarcza przynajmniej mi na bardzo długo. Fajną rzeczą, której nie spotkałam przy innych szamponach jest dozownik, nie wiem jednak jak będzie się sprawdzał gdy produkt zostanie już tylko na dnie. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 11 czerwca 2015 o 17:20
    Świetny :D
    Szampon idealny :) Mam włosy wysokoporowate i sprawdził się bardzo dobrze :) Włosy się nie puszą i są naturalnie wygładzone i na dodatek ładnie się błyszczą :) Jestem z niego zadowolona :D Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 ale dzisiaj kupiłam drugie :)
  • 11 września 2014 o 12:46
    genialny szampon
    Używam dopiero od miesiąca, a już widzę niesamowite działanie tego szamponu: + świetnie oczyszcza włosy i skórę głowy; + włosy są nawilżone, gładkie i mięciutkie w dotyku; + bardzo wygodna aplikacja; praktyczna pompka; + niska, za niska cena ;-) + gęsta, przyjemna konsystencja; nie obciąża włosów; + przyjemny zapach; Rewelacyjne komponuje się z odżywką, która pozwala zapobiec przesuszaniu się włosów i chroni je przed wysoką temperaturą suszenia czy prostowania; Polecam! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 6 września 2014 o 23:24
    Nie...
    Kupiłam go skuszona ceną i wielkim opakowaniem. Krzywdy moim włosom nie zrobił jednak strasznie wzmagał przetłuszczanie. Połowę opakowania zużyłam jako mydło do rąk. Plusy - zapach - konsystencja - wydajność - dobrze się pieni - wygodne opakowanie Minusy - straszne przetłuszcza - oklapnięte włosy - skład Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 op