Wody perfumowane damskie

FM Group Luxury Collection FM 141 EDP

• 10 września 2016 o 8:41
    Porażka
    Niestety na pierwszy plan przebija się woń porzeczki i tło goryczy czy słodyczy niewiadomo jakiej. Już nie chodzi o to, że zapach nie jest nawet zbliżony do sugerowanego odpowiednika. Jest nie do zniesienia. Miałam wrażenie, że perfumy są przeterminowane, źle przechowane bo pachną "zepsutością". Nieadekwatna cena do jakości. Trwałość też słabiutka - na szczęście. Na tym zapachu zawiodłam się. Nr 23 i 25 to rewelacja. Trwałe przez pół godziny i pięknie pachnące . Zauroczona postanowiłam kupić coś z "wyższej półki FM" i ogromnie się rozczarowałam. Może innym się podoba, ale moje oczekiwania nie były zbyt wygórowane a rozczarowanie ogromne. Jedyny plus to flakon, ale po co mi on. Polecam inne z FM
    U konsultantki
    Luana5
    29 lipca 2016 o 22:43
    Lekki i zwiewny
    Bardzo delikatny i zwiewny zapach. Bardzo mi się podoba i dodatkowy plus za trwałość. Czuję go go właściwie cały czas na sobie i jestem mi z nim bardzo dobrze. Subtelnie owoców nutki z wodnymi odmładzają i są tłem na którym ładnie rozwijają się piękne kwiatowe nuty . Zostają na długo . Pizmowo - ambrowa baza dodaje tego coś i utrwala, dodaje przychodnia. Jest to mój kolejny flakonik, bardzo ładny ,,resztresztą i napewno nie ostatni. To ,że zapach jest zbliżony do jego odpowiednika nie znaczy taki sam . To jest produkcja F M, a nie podróbka o nieznanym pochodzeniu. Ma swoje logo i swoje opakowania. Jak mi coś się nie spodoba wiem gdzie reklamować. Ja osobiście ten ,zapach polecam.
    W perfumerii
  • 25 sierpnia 2014 o 16:39
    Nie Bright Crystal
    Szukałam czegoś w zamian za ukochane Bright Crystal, niestety zawiodłam się. Zapach w ogóle nie podobny. Pachnie jak Green Tea od E.A. zmieszana z jakimś Mexx(nie pamiętam który ale dostałam na jego zapach odruch wymiotny w czasie ciąży..) + mydliny a do tego przebija się jakaś dziwna sztuczność. Jeśli ktoś szuka odpowiednika Versace to niech poszuka gdzie indziej lub zamówi najpierw próbkę :( Używam tego produktu od: dziś Ilość zużytych opakowań: parę psiknięć
  • 10 marca 2014 o 13:46
    Świetny zapach :)
    Zapach jest prześliczny jak dla mnie ale wiadomo że każdemu może podobać się inny :) Jeżeli chodzi o to na co chciałabym zwrócić uwagę to trwałość perfum, które mają naprawdę wysokie stężenie :) Nie rozumiem komentarzy pod spodem w których można przeczytać iż perfumy są gorszą imitacją xD Perfumy są robione na bazie tych samych olejków zapachowych co te które sprzedaje się w najdroższych perfumeriach np w Sephorze. Olejki te produkuje ta sama firma Droom więc nie mogą być gorsze skoro są z tej samej firmy xD A jeżeli chodzi o zapach to jak już wspomniałam to rzecz gustu :) Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    netaam
    19 lipca 2012 o 23:40
    Versace - Bright Crystal :)
    CARLA_23 - nr 141 to nie jest Kenzo więc się nie dziwię, że zapachy nie były podobne.... koleżanka poleciła Ci Versace - Bright Crystal :) I jeszcze jedno...perfumy FM to nie są podróby :) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie