Tusze do rzęs

Sephora Outrageous Volume Mascara Tusz spektakularnie podkreślający do rzęs

Sephora Mascara Outrageous Volume - Mascara spektakularnie podkreślająca rzęsy Ultra czarny

Nasi użytkownicy zostawili 70 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 października 2019 o 13:31
    NIE
    Nigdy nie używałam tak złego tuszu. Nie wiem czy trafiłam na jakiś felerny tusz czy one wszystkie takie są. Tusz nie robi kompletnie nic. Zaczynając od szczoteczki, która jest za duża. Formuła mascary sucha, praktycznie nic nie zostaje na rzęsach, w dodatku rozkłada się nie równo. Na jednych rzęsach jest trochę tuszu, na innych w ogóle. Ani wydłużenie ani objętości. Nigdy więcej.
    Zalety:
    Wady:
    • sucha formuła
    • skleja rzęsy
    • nie wydłuża
    • nie pogrubia
    • produkt nakłada się nierównomiernie
  • 11 września 2019 o 17:11
    Bardzo średni
    Bardzo średni tusz. Przez pierwszy tydzień jest ok, a potem zaczyna się wysuszać i osypywać. Skleja się, nie zauważyłam wydłużenia. 2 warstwy to za dużo. Bardzo średni. Cena ok, zwłaszcza na promocji, ale nie kupię drugiego. Tragedii nie ma ale taki sobie.
    Zalety:
    • Sama nie wiem
    Wady:
    • trwałość
    • szybko kruszeje
    • niska jakość
    • nie wydłuża
    • skleja
    marys09
    11 sierpnia 2019 o 0:00
    Niby ok, ale osypuje się
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Na którejś wyprzedaży w Sephorze kupiłam miniaturkę tego tuszu. Nieco przerażała mnie wielkość szczoteczki, ale kusząca cena zwyciężyła, więc postanowiłam przetestować tę maskarę. Niestety trafiłam na felerne ułamane opakowanie, które nie odkręcało się normalnie... Zamiast tego szczoteczka wychodziła bez przechodzenia przez stoper, dlatego zawsze było na niej nieco za dużo tuszu. Z tego samego powodu do maskary dostawało się codziennie zbyt dużo powietrza, więc mogłam korzystać z niej tylko kilka dni zanim wyschła. O ile efekt na rzęsach całkiem mi się podobał, to dwie wady tuszu powodują, że raczej do niego nie wrócę.
    Zalety:
    • silikonowa szczoteczka, o dziwo, bardzo wygodna w użytkowaniu, ma dość gęsto ustawione wypustki, więc bardzo ładnie chwytała i rozczesywała rzęsy
    • przy pierwszej warstwie daje delikatny efekt, ale ładnie się buduje przy kolejnych
    • efekt na rzęsach jest lekki, rzęsy są przede wszystkim przepięknie rozczesane, wydają się puszyste, są lekko pogrubione i mają większą objętość
    • wygląd rzęs był taki sam przez cały dzień
    Wady:
    • dla mnie trochę za słabe wydłużenie rzęs
    • niestety trochę się osypuje w ciągu dnia, bardzo tego nie lubię
  • 28 maja 2019 o 9:07
    Najlepszy tusz jaki miałam
    Kupiłam go bez jakiejś większej analizy, poprostu wpadł mi w ręce , ma fajne grube opakowanie. Jest eleganckie. Szczoteczka pomimo tego ze silikonowa (nie przepadam za takimi) jest dość gruba i ładnie czesze rzęsy. Dociskam dosyć mocno do nasady i nie robię tego ruchu zygzakowatego tylko prostym ruchem ciągnę do końca rzes. Powiem Wam, ze jestem niesamowicie zaskoczona tym produktem. Rzęsy ładnie wyciągnięte ku górze, pogrubione. Robi to czego zawsze oczekiwałam od tuszu, czyli dosyć mocno podkreśla rzęsy. Polecam z całego serce
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Idealna szczoteczka, choć silikonowa
    • Pięknie wydłuża rzęsy
    • Pogrubia
    • Głęboki czarny kolor
    • Łatwo się go zmywa
    • Nie kruszy się
    • Nie powoduje efektu „pandy”
    itachii
    21 stycznia 2019 o 20:23
    Kompletnie nie dla mnie
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Być może to kwestia tego, że nie byłam wtedy wprawiona w malowanie rzęs (choć szczerze wątpię, inne tusze lepiej się dla mnie sprawdzały), ale ten to był kompletny nie wypał. Używałam go przez 2/3 tygodnie i byłam bardzo rozczarowana. Efekt kompletnie mi się nie podobał, rzęsy były tak sklejone, ciężko było je rozdzielić szczoteczką, wyglądały jak jedna zbita czarna masa. Być może przy użyciu szczoteczki, która lepiej rozdziela rzęsy efekt byłby ładniejszy. Na chwilę obecną dla mnie duże nie.
    • wydłużenie
    Wady:
    • szczoteczka nie rozdziela rzęs
    • mocny efekt sklejonych rzęs