Schwarzkopf Gliss Liquid Silk, Ekspresowa odżywka regeneracyjna z kompleksem keratyny

• 18 czerwca 2015 o 18:46
    Świetna
    PLUSY: - dostępność - przystępna cena - zapach - włosy łatwo się rozczesują, są miękkie, gładkie i błyszczące - łatwość i szybkość użytkowania - nie obciąża MINUSY: - brak Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 27 lutego 2015 o 13:56
    Najlepsza!
    Jest to moja ulubiona odżywka bez spłukiwania. Przerobiłam już naprawdę wiele tego typu produktów, ale tylko ta zadowala mnie całkowicie :) Plusy: + zapach, + cena w stosunku do ilości i jakości produktu, + jest lekka, nie obciąża włosów, + ułatwia rozczesywanie, + lekko nawilża, + wygładza, + chroni włosy przed uszkodzeniami mechanicznymi jak i przed działaniem suszarki/prostownicy, +łatwo dostępna, + bardzo dobrze działający "psikacz". Minusy: - brak :) Gorąco polecam tą odżywkę! Naprawdę warta wypróbowania, jeśli lubicie tego typu produkty :) Używam tego produktu od: trudno powiedzieć Ilość zużytych opakowań: 2-3?
  • 11 stycznia 2015 o 15:51
    Rozczesywanie nigdy nie było tak łatwe
    + Ułatwia rozczesywanie, nie ma problemów z kołtunami czy szarpaniem włosów. + Sprawia, że wlosy mi się tak nie puszą i mniej się elektryzują, co jest j=niesamowita ulgą w trakcie zimy. + Zapach - moim zdaniem jest bardzo przyjemny. Dość słodki i intensywny, ale trafia w mój gust. + Niesamowita wydajność. Mam włosy do łopatek, a od ponad pół roku męczę jedno opakowanie i nadal mam połowę. + Patrząc na wydajność, mogę spokojnie uznać, że kosztuje grosze. +/- Nie oszukujmy się, nie ma co liczyć na wielką regenerację włosów. To odżywka w spreju z sylikonami i ona ma jedynie sprawiać, że nasze włosy są gładsze, milsze w dotyku i lepiej się rozczesują, nie dajcie się nabrać na cuda na kiju, to będziecie bardzo zadowolone ;) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 8 listopada 2014 o 23:57
    łatwe rozczesywanie
    Rzadko zdarzają się odżywki bez spłukiwania, które lubię. Zazwyczaj moje włosy są oklapnięte i tłuste, gdy użyję odżywki bez spłukiwania. Tym razem trafiłam na kosmetyk, który pod tym względem jest super + bez spłukiwania ale nie obciąża wlosów + włosy łatwo się rozczesują + mega wydajny, jedno opakowanie starcza na lata - brzydki zapach - nie wpływa na poprawę stanu włosów Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: jedno całe, drugie mam od roku i zużyłam może pół
  • 8 czerwca 2014 o 11:10
    Jak dla mnie jest ok.
    Kupiłam ją w grudniu, zeszłego roku i mam ją do dzisiaj. Czyli zaczęłam właśnie od jej niesamowitej wydajności. Mamy plus. Przejdźmy zatem dalej. Działanie. Przyznam szczerze,że od regeneracji,nawilżania moich kłaków mam odżywki i bogate maski. Ta mgiełka została kupiona tylko i wyłącznie do zabezpieczania włosów zimą, czasami do rozczesywania (bo wiadomo,włosy czasami mają swój gorszy dzień) Pod tym względem jest idealna. Odnoszę często wrażenie,że opinie tego typu odżywek są takie złe tylko dlatego,że kobiety kupują je myśląc że po dwóch dniach uzyskają włosy nowe, zadbane jak z reklamy. Przykro mi ale nie. Co do jej zapachu, jest dość słodki, ale niewyczuwalny na włosach. Nie przeszkadza mi. Używam tego produktu od: 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe