Szampony do włosów

BingoSpa SPA SZAMPON BOROWINOWY 7 ZIÓŁ
Bingospa

• 26 września 2024 o 12:52
    Dobrze oczyszcza
    Szampon jest konkretny, dość mocno oczyszcza i odtłuszcza włosy, te problematyczne czy suche moze mocno splątać. Plusem jest to że odbija włosy od nasady, dodaje puszystości, objętości. Większe opakowania są bardziej ekonomiczne, cena jest zachęcająca, zapach również jest przyjemny. Dla mnie przy cienkich włosach jest to szampon do używania raz w tygodniu, poza tym używam delikatniejszych.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza
    • dodaje puszystości, objętości, odbija od nasady
    • fajnie pachnie
  • 9 listopada 2018 o 17:34
    świetny produkt
    szampon świetnie oczyszcza głowę = własy aż skrzypią więc trzeba je potem bardzo mocno odżywić działa pozytywnie na włosy - są miękkie i błyszczące, niestety nie ułatwia rozczesywania a moje włosy bardzo mocno się plączą, nie można go też urzywać codziennie ( przynajmniej u mnie stosowanie codzienne powoduje ból skóry głowy) pomimo tego daje 4 gwiazdki ponieważ to dobry produkt i stosowany na zmianę z innym szamponem i odpowiednią odżywką daje bardzo dobry efekt . na pewno kupię ponownie
    Zalety:
    • zapach - ziołowy męski
    • bardzo dobrze oczyszcza skórę głowy
    • sprawia że włosy są miekkie i błyszczące
    • dodaje objętości - włosy stają się lekkie
    • jest niedrogi i łatwo dostępny
    Wady:
    • nie mogę go stosować codziennie ze względu na silne oczyszczanie
    • koniecznie trzeba używać odżywki
    isshi
    12 kwietnia 2017 o 19:35
    rewelacja!
    Jeden z najlepszych szamponów z tej półki cenowej na jakie kiedykolwiek trafiłam. Nie ma sensu się rozwodzić, podoba mi się w nim wszystko:) największe zalety: + włosy są miękkie i dobrze się rozczesują + CENA!! + świetnie się pieni (na moich włosach to rzadkość) Niektórym może nie odpowiadać zapach, ale dla mnie jest zupełnie w porządku. Z całego serca polecam.
    ellan
    19 sierpnia 2016 o 21:16
    niezły
    Szampon ma przyjemny nie męczący zapach, jest gęsty i wydajny. Uważam jednak, że obciąża włosy, zazwyczaj mam włosy z połyskiem a nagle mi zmatowiały , nie wiem co sądzić bo marka jest znana i polecana.
  • 18 października 2015 o 13:42
    to mój typ
    Chyba mój ulubiony. Kupiłam go wraz z innymi kosmetykami na promocji w BingoSpa on-line. Moje kłaki: długie, do połowy naturalne, koncówki sporo przeszły. Proste i porowate, puszą i zygzakują się na wietrze i wilgoci, bardzooo się plączą. UWAGA. szampon ma MYĆ a nie naprawiać. Ma umyć dokładnie i przygotować do kolejnych zabiegów naprawczych. + boooooski zapach, uwielbiam go!!! tak świeży i przyjemny, jak eleganckie męskie perfumy, no cudowny! utrzymuje się do kilku godzin, rewelacja :) + świetna konsystencja +pięknie się pieni!!!! +baaardzo dobrze czyści włosy i skórę głowy +moje puszące się, porowate włosy są po nim czyste, sypkie i dobrze się rozczesują + cena i wydajność!! - brak Zdecydowanie będę go kupować :) Używam tego produktu od: od kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1