WIZAŻ logo

Bodyland.pl
hairstore.pl
allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 kwietnia 2026 o 21:11
    Dobry, jakościowy szampon
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Ma fajną, lekką konsystencję, dobrze się pieni i już przy myciu czujesz, że włosy są takie bardziej zadbane. Po wysuszeniu są miękkie, lekkie i mają trochę więcej objętości, szczególnie u nasady. Jak masz cienkie albo oklapnięte włosy, to naprawdę robi robotę. Ale jeśli chodzi o wypadanie, to bym nie nastawiała się na jakieś spektakularne efekty. Bardziej pomaga na łamliwość niż na takie prawdziwe wypadanie od środka. No i cena jest wysoka jak na szampon, nie ma co ściemniać. Podsumowując fajny, jeśli chcesz żeby włosy wyglądały lepiej, były lżejsze, ale to nie jest magiczny lek na wypadające włosy. Taki trochę luksusowy boost, a nie ratunek.
    Zalety:
    • Wygodna pompka przy dużym opakowaniu
    • Włosy wydaje się bardziej zadbane
    • Przyjemny zapach
    Wady:
  • 20 lutego 2026 o 11:53
    Kerastase Genesis
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Używam tego szamponu regularnie i jestem z niego bardzo zadowolona. Ma delikatną, ale skuteczną formułę, która dobrze oczyszcza włosy i skórę głowy, nie przesuszając ich — dzięki temu włosy są miękkie i przyjemne w dotyku po każdym myciu.  Największą różnicę zauważyłam w ilości wypadających włosów — odkąd go stosuję, zdecydowanie mniej włosów zostaje na szczotce lub w wannie podczas mycia. Regularne używanie sprawiło, że włosy wydają się mocniejsze i mniej łamliwe, co dla mnie jest ogromnym plusem, bo wcześniej miałam z tym spory problem.  Szampon dobrze się pieni i rozprowadza, ma przyjemny zapach i jest wydajny — starcza mi na długo, nawet przy codziennym myciu.  Podsumowując: ten szampon naprawdę działa u mnie na mniej wypadające włosy, wzmacnia je i poprawia ich kondycję — dlatego chętnie go używam i mogę polecić osobom z włosami cienkimi czy osłabionymi.
  • 17 sierpnia 2025 o 7:12
    Super
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Szampon do włosów jest bardzo praktyczne w użyciu, pięknie pachnie, delikatnie się pieni, po kilku umyciach wlosy sa bardziej miękkie, delikatne , mozna je rozczesac , mój numer jeden i ulubieniec. Jestem zadowolona ogolnie.
  • 25 lipca 2025 o 16:00
    Zdecydowanie wart swojej ceny
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ten szampon to prawdziwe wybawienie dla osłabionych, wypadających włosów. Ma lekką, żelową konsystencję i piękny, luksusowy zapach, który długo utrzymuje się na włosach. Po kilku użyciach zauważyłam, że włosy są wyraźnie mocniejsze, mniej się łamią i mniej wypadają przy myciu i rozczesywaniu. Nie obciąża, idealnie nadaje się do codziennego stosowania, zwłaszcza przy cienkich lub przetłuszczających się włosach. W duecie z odżywką lub maską z tej samej serii daje naprawdę świetne efekty – włosy są sypkie, miękkie i wyglądają zdrowo. Duży plus za wydajność – wystarczy niewielka ilość, by dokładnie umyć całe włosy. Dla mnie to jeden z lepszych szamponów wzmacniających, szczególnie w momentach, gdy włosy wypadają bardziej niż zwykle (np. po ciąży czy w okresach stresu). ⭐ Ocena: 9/10
    Zalety:
    • Wszystko
    Wady:
  • 15 czerwca 2025 o 18:08
    Kompleksowa pielęgnacja dla mocnych i zdrowych włosów!
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW aptece
    Szampon Kérastase Genesis to dla mnie prawdziwa rewolucja w codziennej pielęgnacji włosów, zwłaszcza jeśli zmagacie się z ich wypadaniem oraz osłabieniem. Produkt ten łączy w sobie zaawansowaną formułę, która nie tylko delikatnie oczyszcza skórę głowy, ale również wzmacnia włosy od nasady aż po same końce. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że włosy są miękkie, błyszczące i bardziej odporne na łamanie. Szampon tworzy przyjemną, kremową pianę, która łatwo się spłukuje, nie obciążając włosów ani nie pozostawiając uczucia suchości czy ściągnięcia skóry głowy. Dzięki temu codzienne mycie staje się przyjemnym rytuałem pielęgnacyjnym. Formuła Genesis została wzbogacona o składniki aktywne, które wzmacniają włosy, redukują ich wypadanie oraz poprawiają kondycję skóry głowy. Regularne stosowanie szamponu sprawia, że włosy rosną mocniejsze, mniej się elektryzują i wyglądają na zdrowsze. Co więcej, zauważyłam, że są bardziej odporne na uszkodzenia mechaniczne, co jest dla mnie dużym plusem. Opakowanie produktu jest eleganckie i funkcjonalne, a konsystencja szamponu jest idealna – nie za gęsta, nie za rzadka, co ułatwia jego dozowanie i aplikację. Zapach jest delikatny, świeży i bardzo przyjemny, co dodatkowo umila cały proces mycia. Podsumowując, szampon Kérastase Genesis to doskonały wybór dla osób poszukujących skutecznego produktu do wzmacniania włosów i ograniczania ich wypadania. To profesjonalna pielęgnacja, która przynosi widoczne efekty i sprawia, że włosy wyglądają zdrowo i pięknie. Gorąco polecam!

szukaj