Spraye do włosów

Pantene Pro-V, Nabłyszczająca odżywka w sprayu chroniąca przed wysoką temperaturą do włosów cienkich

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 listopada 2014 o 20:04
    rzecz zbędna
    Z natury mam włosy proste, no ale czasem lubię podprostować je jeszcze bardziej dlatego zaopatrzyłam się w tą odżywkę. Mój wybór padł akurat na Pantene, bo wiadomo, firma znana, ceniona. A i opakowanie ładne, estetycznie wykonane. Co innego, czy solidnie, ale o tym za chwilę. Na moje włosy odżywka raczej nie działa. Nie zauważyłam żadnego efektu. Włosy co prawda błyszczały, ale używam też olejku Kitoko od ucha aż do końcówek, więc pewnie stąd ten efekt. Zapach odżywki jest całkiem ładny. Zaliczyłabym go do zapachów neutralnych. Ani mi się nie podoba, ani mnie nie drażni. Najbardziej jednak dokuczał mi aplikator. Odżywka pryskała albo gdzie chciała, albo wręcz chlapała. Na pewno straciła przez to na swojej wydajności. W aplikatorze na plus jednak blokada. Bardzo się przydaje, kiedy przychodzi synek znajomych i chce się wypachnić ;) Cena normalna. Na pewno za te 20zł znalazłoby się coś bardziej wartego uwagi. Oceniam na 2,5 gwiazdki, czyli na połowę, bo preparat ani mi nie pomógł, ani nie zaszkodził. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedna buteleczka 150ml
  • 16 października 2014 o 15:56
    Dobrze chroni przed suszarką.
    Spray stosowałam w duecie z suszarką i była to świetna para - włosy w dobrej kondycji, zero rozdwojonych końcówek. Dzięki odżywce włosy są miłe w dotyku, mają ładny, zdrowy połysk, nie plączą się. Spray ma przyjemny zapach cytrusów - stosowanie go to czysta przyjemność. Odżywka wyczuwalnie oblepia włos, jednak nie wpływa to na skrócenie świeżości fryzury pod warunkiem, że rozsądnie będziemy ją dozować. Minusem jest aplikator - spray zamiast wydobywać się w postaci mgiełki wprost "sika" na włosy, przez co nakładamy go jedynie w jedno miejsce, a aplikację trzeba powielać wiele razy. Opakowanie jest ładne, poręczne i gdyby nie fatalny aplikator byłoby idealnie. Używam tego produktu od: używałam przez kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 5 lutego 2014 o 12:35
    Mam mieszane uczucia
    Właściwie to nie wiem jak się odnieść do tej odżywki. W zasadzie nic złego moim włosom nie zrobiła, ale też nie przyczyniła się do tego,żebym mogła napisać o niej pochlebne opinie. Ogólnie włosy są w miarę przyjemne w dotyku po jej użyciu, raczej chroni przed wysoką temperaturą. Jest jeden wielki minus, który odrzuca mnie od korzystania z niej, a mianowicie, aplikator. Coś okropnego, jedno psiknięcie, a moje plecy i wszystko dookoła jest mokre. Zimne krople spływające po moich plecach za każdym razem, gdy jej użyje to niezbyt przyjemne uczucie.
  • 5 listopada 2013 o 9:19
    Naprawdę przyjemna odżywka :)
    Całkiem całkiem, jestem miło zaskoczona: - chroni włosy przed wysoką temperaturą (przy prostowaniu bądź suszeniu). - odżywia, wygładza i nawilża, moje włosy przy częstym prostowaniu wcale nie są zniszczone - jest wydajny - łatwo się go aplikuje - bardzo ładny zapach Bardzo pomocny nawet przy codziennej pielęgnacji ;) Polecam! Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 30 sierpnia 2013 o 14:13
    Nie jest taki najgorszy ;)
    Przed napisaniem swojej opinii przeczytałam kilka wcześniejszych recenzji i muszę powiedzieć, że jestem zdziwiona, że tyle dziewczyn tak krytycznie oceniło ten produkt. Według mnie: 1. SPRAY CHRONI WŁOSY, ponieważ odkąd zaczęłam go używać to skończył się problem rozdrojonych końcówek, a swego czasu prostowałam włosy codziennie. 2. Po jego użyciu włosy są rzeczywiście lśniące. 3. Obok nieprzemyślanego spryskiwacza, który zamiast rozpylać produkt na włosach, leje go cienkim strumieniem w jedno miejsce, jest również bardzo pomocna blokada spray\\\'u. 4. Słabe rozpylanie powoduje problemy z zaaplikowaniem produktu na całej powierzchni włosów. 5. Spray byłby o wiele wydajnieszy, gdyby nie wspomniany kiepski rozpylacz. 6. Bardzo ładny, estetyczny wygląd butelki. 7. Przyjemny zapach produktu. 8. Odżywka często obciąża włosy, ale moim zdaniem problem tkwi we wspomnianym wcześniej spryskiwaczu, który nie pozwala rozprowadzić produktu w odpowiedniej ilość na całości włosów. W jednym miejscu mamy nadmiar spray\\\'u, a w drugim jego całkowity brak. Na zakończenie dodam, że moim zdaniem największym problemem, który przyczynia się do tak wielu negatywnych opinii jest (tyle razy już wspomniany przeze mnie :)) spryskiwacz, który polecam wymienić na lepszy. Używam tego produktu od: już nie używam (był ze mną kilka miesięcy) Ilość zużytych opakowań: 1 butelka