Maski do włosów

Receptury Babuszki Agafii Maska do włosów na pobudzenie wzrostu `Drożdżowa `

BABUSZKA AGAFIA Maska do włosów drożdżowa aktywująca wzrost włosów 300ml

Nasi użytkownicy zostawili 595 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 kwietnia 2025 o 19:44
    Maseczka do włosów
    Jak dla mnie ta maska jest rewelacyjna, działa i jestem jej wielką fanką. Poza zapachem nie mam drożdży, który jest dość intensywny wszystko jest ok. Opakowanie wygodne w użyciu i maska jest bardzo wydajna.
    Zalety:
    • Widać efekty
    Wady:
    • Zapach drożdży
  • 17 lutego 2025 o 18:57
    Maska drożdżowa Babuszki Agafii bogaty skład naturalna moc
    Mimo że moje włosy mają tendencję do przetłuszczania się, postanowiłam dać szansę tej masce ze względu na jej naturalny skład. Drożdże piwne, sok z brzozy i oleje z zimnego tłoczenia brzmiały obiecująco, a formuła bez silikonów, PEG i parabenów to duży plus. Maska faktycznie sprawiła, że moje włosy stały się miękkie, gładkie i pełne blasku, co bardzo mi się spodobało. Jednak muszę przyznać, że konsystencja jest trochę ciężka, więc stosowałam ją głównie na końcówki, unikając skóry głowy, aby nie przetłuszczała się jeszcze bardziej. Efekt przyspieszenia wzrostu włosów był u mnie niewidoczny, podobnie jak działanie przeciw wypadaniu. Mimo to uważam, że to dobry produkt do odżywienia włosów, ale dla osób z przetłuszczającymi się włosami warto używać go z umiarem. Podsumowując: maska działa dobrze na odżywienie i wygładzenie ale nie jest idealna dla mocno przetłuszczających się włosów. Polecam ostrożnie!
    Zalety:
    • Naturalny skład z drożdżami piwnymi, sokiem z brzozy i olejami z zimnego tłoczenia,
    • Hipoalergiczna formuła bez silikonów, PEG i parabenów, Włosy stają się miękkie, gładkie i pełne blasku,
    • Wygodne opakowanie w tubce,
    • Dobrze sprawdza się jako odżywka do końcówek włosów
    Wady:
    • Ciężka konsystencja, która może obciążać włosy i skórę głowy, Nie zauważyłam efektu przyspieszenia wzrostu włosów,
    • Działanie przeciw wypadaniu włosów jest subtelne lub brak, Nie idealna dla mocno przetłuszczających się włosów wymaga ostrożnej aplikacji, Efekt nawilżenia może być zbyt intensywny dla cienkich włosów.
  • 17 sierpnia 2024 o 19:50
    Dzięki tej masce włosy dosłownie rosną jak na drożdżach !
    Moje włosy nigdy wcześniej nie miały tyle energii do wzrostu – rosną jak na drożdżach, dosłownie! Konsystencja jest lekka, a zapach przyjemnie ziołowy, co sprawia, że używanie jej to czysta przyjemność. Po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam, że moje włosy są nie tylko dłuższe, ale też zdecydowanie mocniejsze i pełniejsze. I ta cena? Jak za taką jakość, to prawdziwa okazja. Polecam każdemu, kto marzy o bujnej czuprynie, bo ten produkt naprawdę działa! Szkoda jedynie że teraz jest tak ciężko dostępna
  • 15 sierpnia 2024 o 19:22
    Odżywka, która działa
    Bardzo fajny produkt. Wydajny, dobrze dbający o włosy. Można stosować jako maskę, dobrze odżywia włosy. Lubię jej zapach, taki jak w piekarni. Włosy są po niej gładkie, lejące i nie puszą się. Ma lekką konsystencję, co ułatwia jej nakładanie i wyczesanie we włosy.
    Zalety:
    • Działanie, wydajność.
  • 19 lipca 2024 o 13:07
    Ratunek dla odbudowy włosów!
    Drożdżowa maska do włosów na pobudzenie wzrostu od Receptury Babuszki Agafii okazała się dla mnie prawdziwym wybawieniem, szczególnie po nieudanym rozjaśnianiu, które poważnie uszkodziło moje włosy. Po rozjaśnianiu moje włosy były suche, łamliwe i pozbawione życia. Maska drożdżowa pomogła mi przywrócić choć trochę im zdrowy wygląd. Regularne stosowanie pomogło mi przywrócić blask i miękkość moim włosom, co było szczególnie trudne po rozjaśnianiu. Ta maska stała się moim niezastąpionym produktem w pielęgnacji zniszczonych włosów. Polecam ją każdemu, kto boryka się z problemem osłabionych i zniszczonych włosów – naprawdę działa!
    Zalety:
    • Bardzo pomogła mi przy odbudowie włosów przy spaleniu