Maski do włosów

L'biotica Biovax Botanic, Malina Moroszka i Baicapil, Maska intensywnie regenerująca

Biovax Botanic maska regenerująca Baicapil, Malina moroszka, Olej z róży 250 ml

Nasi użytkownicy zostawili 87 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 grudnia 2022 o 22:22
    fantastycznie działający kosmetyk do pielęgnacji włosów
    Moje włosy są NISKOPOROWATE a to takie, które są sypie, gładkie, zdrowe ale przyklapnięte i bez objętości. Jednak wystąpił problem, który był zmorą dla mnie każdego dnia. Jaki? Taki, że odkąd zaczęły się zimnie dnie od końca września zaczęły mi nadmiernie wypadać. Stosowałam różne specyfiki aż po tabletki.. ???? Znalazłam maskę, która uratowała moje włosy. Wcześniej kiedy byłam w ciąży cztery lata temu, miałam ten sam problem, lecz kiedy obcięłam włosy, było mi ich szkoda, nie lubiłam siebie łysej więc także pomoc przyszła w masce. Wtedy pół roku i miałam włosy do ucha, także bardzo sobie ją cenię, dlatego do niej wróciłam Konsystencja maski jest gęsta, kremowa, pięknie pachnie, Naprawia moje włosy, kiedy tego potrzebują, chroni przed rozdwajaniem się końcówek, pielęgnuje, nie wysusza, nadaje naturalnej objętości oraz blasku a także są silne, nie wypadają i najważniejsze - rosną!
  • 1 lipca 2021 o 11:12
    Fajna maska o miłym akcencie zapachowym
    Maska jest dosyć konkretną w konsystencji, która nie spływała z włosów, o bardzo ładnym, przyjemny zapachu, gdzie w tle wyczuwało się maliny. Zapach się na włosach delikatnie utrzymywał do godziny. Odkąd stosowałam tej maski nie miałam problemów większych z kondycją moich włosów, być może ona właśnie wpłynęła pozytywnie na nie. Nie było u mnie problemu z rozdwajającymi się końcówkami, więc kwestia regeneracji i wzmocnienia moim zdaniem została spełniona. Włosy po każdym stosowaniu były ładnie błyszczące, miękkie i ładnie odżywione. Maska również ułatwiała rozczesywanie (sprawdziłam to przy zastosowaniu szamponu, który niesamowicie plącze włosy). Nie wiem jedynie co z kwestią przyśpieszenia wzrostu, bo maskę stosowałam tylko od połowy włosów do końca, nie stosowałam na skórę głowy, co prawda baby hair mi się pojawiły, ale nie uważam, że to właśnie od niej. W przypadku moich cienkich włosów, nie ciężko o obciążenie, ale z tą maską nie było takiego problemu, nie obciążyła ich. Czy polecam ? Jak najbardziej, była to ciekawa propozycja, którą miło się stosowało i było widać różnice podczas jej stosowania. Maska była wydajna, bo starczyła na bardzo długo. Miała również praktyczne, z którego dobrze się wybierało produkt.
    Zalety:
    • maska nie spływała z włosów
    • przyjemny zapach
    • zapach chwilę się utrzymywał na włosach
    • regeneracja i wzmocnienie włosów
    • włosy po miękkie, błyszczące i odżywione
    • ułatwiała rozczesywanie
    • nie obciążała
    • bardzo wydajna
    • praktyczne opakowanie
    Wady:
    • moim zdaniem) nie wpływa na przyśpieszenie wzrostu włosów
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 4 czerwca 2021 o 2:55
    Była okej
    Maska stymuluje wzrost włosów, ale niestety to czy ona właśnie dobrze wpływa na osłabione, nadmiernie wypadające, potrzebującej fazy wzrostu włosy - nie mogłam ocenić, ponieważ nie używałam jej na skórę głowy tylko na długość włosów i szczerze żałuję, że jej tak nie przetestowałam. Zapach jest słodko-owocowy, przypomniało mi gume mambe. Zapach jest dość intensywny i tak przyjemny, że zachwycałam się im przy każdym stosowaniu. Maska dobrze nawilża włosy. Włosy po użyciu niej są lekkie, sypkie, nawilżone i miękkie, a ich objętość jest super. Nie przeciąża włosów. Ja generalnie wole bardziej dociążające maski, dlatego nie stosowałam jej zbyt często, bo moje włosy nie lubią humektantów. Była okej, ale raczej do niej nie wrócę, bo lubię dociążenie we włosach.
  • 7 maja 2021 o 21:57
    Dobry produkt
    Jest to bardzo fajny produkt do regeneracji włosów, jednak mimo nakładania na skórę głowy, nie zauważyłam, by włosy mniej wypadały lub szybciej rosły. Włosy po niej są miękkie, nie puszą się. Bardzo przyjemnie pachnie, zapach nie pozostaje na włosach po spłukaniu maski z włosów.
    kamoni7
    14 kwietnia 2021 o 19:20
    Zapachem zachwyca, działaniem rozczarowuje
    Maska zapakowana jest w beżowe pudełko z jaskrawymi elementami. Natomiast sam produkt znajduje się w plastikowym, białym słoiczku z nalepką utrzymaną w takiej samej kolorystyce jak pudełko. Maska skład ma bogaty. Zawiera: -pachnący wyciąg z kwiatów róży francuskiej, -ekstrakt z kwiatów róży damasceńskiej, -ekstrakt z maliny moroszki, -wygładzajacy, odżywiający i regenerujący włosy wyciąg z korzenia tarczycy bajkalskiej, -zapobiegający wypadaniu włosów wyciąg z kiełków soi, -nadający połysk, miękkość i elastyczność wyciąg z kiełków pszenicy, -pobudzająca cebulki włosów argininę. Maska jest biała. Konsystencję ma gęstą i zwartą, dzięki temu łatwo się rozprowadza i nie ścieka z włosów. Pachnie malinami. Zapach jest bardzo przyjemny i słodziutki. Zachwyciłam się nim zaraz po otwarciu słoiczka. W zasadzie zapach to główna zaleta tej maski. Bo działanie ma żadne. I to niezależnie czy spłukiwałam ją po 5 minutach czy trzymałam pół godziny pod czepkiem. Nie pomagała mi rozczesywać włosów. Nie nawilżała, nie nadawała blasku, nie ograniczała puszenia. Wymieniać mogłabym bez końca czego ta maska nie robi. Moje włosy były po niej były po prostu sianowate. Po jej użyciu ratowały mnie jedynie sera do włosów. Maska okazała się dla mnie bublem i niewypałem. Na moje włosy do łopatek maska wystarczyła mi na około 10 aplikacji, wiec wydajnością też nie powala. Zalety: +zapach, +skład, +opakowanie. Wady: -robi z włosów suche siano.