Maski do włosów

_Element Basil, Maska wzmacniająca przeciw wypadaniu włosów

Vis Plantis 01 Basil Element Maska Wzmacniająca Przeciw Wypadaniu Włosów 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 137 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 stycznia 2024 o 18:11
    Bazylia zioła natura
    Dobra maska do włosów . Przy regularnym stosowaniu faktycznie wzmacnia włosy , co widać zwłaszcza na końcach . Jest gęsta, dobrze trzyma włosy , można powiedzieć scala końcówki . Ma ziołowy zapach który jednak nie zostaje na włosach więc dla mnie dobrze bo nie lubię takich zapachów , jednak za takie działanie mogę jej to wybaczyć . Lśniące , miękkie odżywione włosy po końce .
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Działanie regenerujące
    • Odbudowa włosa aż po końce
    Wady:
    • Dostępność
    SylGrem
    11 listopada 2020 o 15:34
    Bez szału
    Trzeba przyznać, że maska ma bardzo przyjemny, świeży zapach. Ułatwia rozczesywanie, nie obciąża włosów i nie powoduje ich szybszego przetłuszczania. Ma przyjemną, dość gęstą konsystencję. Jednak nie zauważyłam żadnego efektu jeśli chodzi o działanie mające przeciwdziałać wypadaniu włosów. Używam kilka miesięcy, a włosy nadal wypadają z taką samą częstotliwością.
  • 29 października 2020 o 21:45
    Nie ma szalu
    Tak jak w tytule, ale tez zla nie jest. Ma przyjemny zapach, nie splywa, a wlosy sa po jej uzyciu gladki i miekkie. Ale czy zauwazylam zeby mniej wypadaly? nie.
  • 26 maja 2020 o 10:17
    Nie ma rewelacji
    Maskę kupiłam zaciekawiona tym, że miała działać przeciw wypadaniu włosów. Niestety nic takiego nawet w małym stopniu się nie zadziało. Dodatkowo maska nawet nie odżywiała mi włosów a u nasady były obciążone i szybko się przetłuszczały. Małe opakowanie nie warte tej ceny.
  • 8 października 2019 o 11:15
    Sama nie wiem
    Maskę otrzymałam w prezencie, używałam tak jak napisane na opakowaniu, rowniez na skore głowy. Włosy po niej są miękkie, lśniące, nie plączą się. Nie przeszkadza mi rowniez ziołowy zapach tej maski. Jednak nie zauważyłam żeby włosy przestały mi wypadać. Nie poprawiła ich kondycji pod tym względem