Maski do włosów

L'Oreal Professionnel Serie Expert, Blondifier, Hair Masque Maska odżywiająca i rozświetlająca maska do włosów blond

hairstore.pl
Loreal L'Oreal Professionnel Serie Expert Blondifier 250ml maska do włosów blond
Bodyland.pl
Loreal Blondifier | Maska do włosów blond 250ml
Loreal Professionnel Blondifier Maska do Włosów 250ml

Nasi użytkownicy zostawili 104 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 grudnia 2021 o 5:51
    Luksusowo
    Używa od:próbka
    Miałam próbkę tej maski i wykorzystałam ją na dwie aplikacje. No i mam ochotę na jeszcze! Maska ma świetny zapach. Słodkich owoców, ale taki wyważony, zupełnie nienachalny. Rzekłabym , jak z salonu:) Maska sprawia, że włosy są miękkie, gładkie, łatwo się rozczesują i są mniej splątane w ciagu dnia. Widzę ich lekkość i doceniam fakt, że nie obciążają moich przetłuszczających się włosów. Może to tylko złudzenie , ale odnoszę wrażenie ,że moje rozjaśniane końce zyskały po użyciu maski więcej blasku , a ich kolor jest bardziej żywy. Chętnie kupiłabym całe opakowanie produktu, ale regularna cena nieco chłodzi moje zapędy. Jak znajdę maskę w konkretnej promocji to wrzucę do koszyka.
    Wady:
  • 30 listopada 2021 o 21:50
    Maska dla blondynki :)
    Zapach jest bardzo przyjemny. Konsystencja jest odpowiednia nie za gęsta nie za rzadka. Mam średniej długości blond włosy. Jestem naturalną blondynką. Od jakiegoś czasu rozjaśniam końce włosów. Efekt po użyciu mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. Włosy były gładkie, lśniące i w chłodnym odcieniu. Dobrze się rozczesują.
  • 18 czerwca 2021 o 23:19
    Pachnące cudo, które mocno odżywia i nawilża
    Maskę otrzymałam w gratisie podczas większych zakupów w drogerii. Pojemnośc 75 ml, ale nawet ta mini wersja to staranność wykonania opakowania. Fajny, fioletowy, plastikowy słoik, który skrywa gęsta maskę o bajecznym zapachu. Mam włosy farbowane i rozjaśniane. Mam dużo refleksów i niestety to rozjaśniania bardzo niszczy moje włosy, które wręcz nie znoszą tego zabiegu i bardzo po nim cierpią. Są suche, łamliwe , puszą się i są jak siano. Na szczęście natrafiłam na tą maskę , która odmieniła je. Maska jest standardowo wydajna, jak to przy maskach , gęsta, wręcz budyniowata i posiada kwiatowy zapach, który mnie urzekł. Po jej zastosowaniu moje kosmki od razu jakby nabrały życia, stały się odżywione, nawilżone, zdyscyplinowane i na pierwszy rzut oka zdrowsze. Maska jest dość droga, ale uważam , że jest to cena adekwatna do jakości. Warto ją zakupić i samemu się przekonać jak bardzo odżywia pasma blond/ rozjaśniane. Na pewno kupię jej pełnowartościowy warjant.
    ivonako
    28 kwietnia 2021 o 23:31
    Nie robi nic
    Jestem bardzo rozczarowana. Nie można włosów nawet rozczesać. Z maską absolut lipidum nie było takiego problemu. Nie polecam do włosów rozjaśnianych. Może nada się do naturalnych.
  • 22 grudnia 2020 o 21:26
    L'oreal maska Blondifier
    Maska robi cuda na włosach przede wszystkim nawilża, wygładza i odbudowuję co jest istotne do moich włosów rozjaśnianych co 2 miesiące. Pięknię pachnie, włosy są po niej lśniącę i ładnie niweluję żółty odcień. Nie brudzi wanny ważny element. Maskę stosuję raz w tygodniu na 20 minut. Polecam
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl