Kosmetyki antycellulitowe

Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D, Diamentowe serum wyszczuplające antycellulit

Eveline Slim Extreme 4D Serum diametnowe wyszczuplające antycellulit 250ml

• 22 stycznia 2023 o 15:26
    Cellulitu nie usuwa, ale dobrze nawilża i dodaje energii
    Coś, co najbardziej cenię w tym kosmetyku, to zapach. Jest obłędnie orzeźwiający, bardzo trwały i "dający kopa" na cały dzień. Co najdziwniejsze, chyba nie to na celu miał producent... Co do usuwania cellulitu: no nie czarujmy się, bez regularnych ćwiczeń nawet najlepszy krem nie zdziała cudów. U mnie nie zredukował cellulitu nawet w najmniejszym stopniu, ale trzeba przyznać że mam go bardzo dużo. Być może u nieco szczuplejszej dziewczyny by zadziałał. Co ważne - serum powoduje uczucie przeszywającego chłodu, więc jeśli jesteście wrażliwe na odczucia termiczne, to warto rozważyć inny produkt. Jeśli będzie kiedyś dostepny na promocji, to pewnie go kupię ze względu na zapach, który wybitnie lubię :)
    Zalety:
    • uczucie chłodu które w moim przypadku działa energetyzująco
    Wady:
    • opakowanie - nie lubię wszelkich balsamów czy kremów w tubce
    • nie redukuje celullitu
  • 5 listopada 2019 o 13:44
    Dobry produkt
    Produkt znajduję się się w tubce o pojemności 250 ml, ma ładna srebrno niebieską szatę graficzną. Ma fajną konsystencję, która dobrze się wchłania. Na początku byłam przerażona tym efektem chłodzenia, ale to przyjemne uczucie, ma miły zapach, zdecydowanie modeluje sylwetkę to znaczy skóra po nim wygląda na sprężystą i wygładzoną, a także nawilżoną. Ja stosowałam go na pośladki, uda i nogi, nie uczulił mnie ani nie podrażnił. Ogólnie nie ma się do czego przyczepić wiadomo, że cellulit magicznie nie zniknie po jednym użyciu, potrzebny jest też nasz wysiłek, który w to włożymy.
    paulas1
    12 lutego 2019 o 12:00
    antycelulitowe wyszczuplanie
    Balsam do ciała diamentowe serum wyszczuplające Antycellulit ma ładny zapach, kremową konsystencję i bardzo wyraźnie chłodzący efekt po zastosowaniu. Zawiera kwas hialuronowy, mikroskopijne cząsteczki diamenty, oraz unikalna kompozycje substancji czynnych,które intensywnie pobudzają spalanie tłuszczów w tkance podskórnej oraz skutecznie redukują cellulit. Polecam do stosowania w formie zabiegu z folią i gorącym ręcznikiem.
    • chłodząca formuła
    • efekt napinania skóry
  • 14 września 2018 o 15:07
    Dla lubiących błyszczeć :)
    Serum kupiłam, dlatego że miałam nadzieję oprócz ujędrnienia i wygładzenia uzyskać delikatny efekt rozświetlenia. Jednak delikatny to za mało powiedziane, serum ma zatopione w sobie kawałki brokatu.. Działanie oceniam na dobre, efekt wygładzenia i napięcia skóry był widoczny. Jednak przez błyszczące kawałki brokatu serum więcej nie kupię.
    Drogeria Super-Pharm
  • 15 sierpnia 2018 o 23:57
    Może być
    Serum wyszczuplające antycelluit ma konsystencję kremową,ze srebrnym brokatem oraz o dość mocnym zapachu jakby cytrusowym. Produkt dobrze rozprowadza się po ciele,pozostawiając lekki flirt na skórze. Niestety dość wolno wchłania się we skórę, no i efekt chłodzenia jest czasami do wytrzymania, a czasem wręcz nie. Teraz jak jest upalne lato to jak najbardziej, ale jak jest chłodniej na dworzu to jest nie do wytrzymania dla mnie. Ciało po wysmarowaniu jest nawilżone, wygładzone, rozświetlone, ujędrnione, a celluit jakbym mniej widoczny. Efektu wymodelowania sylwetki oraz wyszczuplenia nie zauważyłam u siebie. No, ale nie ma co się oszukiwać bez diety i ćwiczeń efektów nie będzie. Samo serum za nas tego nie zrobi.
    Zalety:
    • cena,
    • dostępność,
    • nawilża,
    • wygładza,
    • rozświetla,
    • ujędrnia,
    • zmniejsza celluit
    • srebrny brokat
    • efekt chłodzenia,
    Wady:
    • nie wyszczupla,
    • nie modeluje sylwetki,
    • wolno się wchłania we skórę,