Kosmetyki antycellulitowe

Lirene Make Me Slim
Lirene Make Me Slim Anticellulite Maska Siarczkowa Wyszczuplająca 200g

• 15 czerwca 2024 o 11:29
    maska siarczkowa lirene
    dla mnie maska ta bardzo dobrze nawilża skore daje efekt ujędrnienia, ma cięższa konsystencje należy kosmetyk wmasować w skore i chwile odczekać aż się wchłonie, ma apteczny zapach ale widzę efekt nawilżonej skory i wygładzonej, mam cellulit wodny, łącze kosmetyk z piciem dużej ilości wody ruchu i diety różnorodnej, maske można używać również na noc. także dziewczyny powodzenia, mamy lato i myśle ze systematycznosc daje efekt
  • 13 czerwca 2024 o 6:24
    Maska wspomaga utratę celulitu
    maska siarczkowa wyszczuplająca - która również wyraźnie przyczyniła się do tego że moja skóra jest bardziej jędrna , elastyczna i gładka ! Jedyne co to ma bardzo intensywny zapach więc to akurat nie każdemu może przypaść do gustu , ale kochani w końcu to ma działać a nie tylko pachnieć ???? . Maska oparta jest na solance siarczkowej która przyspiesza spalanie tkanki tłuszczowej, zawiera białą glinkę przez co skóra jest ujędrniona i wygładzona ! W składzie jest również olejek eukaliptusowy który pomaga mikrokrążenie .
  • 12 czerwca 2024 o 23:56
    Maska wyszczuplająca na 15 minut
    Maska wyszczuplająca od Lirene, optycznie wyszczupliła moją sylwetkę. Stosuję przed każdą kąpielą, jako szybki reduktor nadmiaru tkanki tłuszczowej. Konsystencja idealna, szybko wchłaniająca.
  • 12 czerwca 2024 o 10:43
    Żegnaj pomarańczowa skórko
    Używa od:próbka
    Zadaniem było zmniejszenie widoczności celulitu, a przy okazji coś co działa na rozstępy, aby się nie pojawiały ???????? Pierwsza w kolejności była maska siarczkowa: •przyspiesza spalanie tkanki tłuszczowej •poprawia mikrokrążenie i elastyczność skóry •poprawia wygląd i regeneruję •jej zadaniem jest eliminacja celulitu i rozstępów Do osiągnięcia lepszego efektu, maskę wsmarowujemy w okolice ud, u mnie był to też brzuch i czasem pośladki- tu miałam najwięcej rozstępów, następnie wspomagamy się folią spożywczą i pozostawiamy na około 15 minut. W tym czasie ja czułam pewne ciepełko, nie przekraczałam również tego czasu, aby mojej wrażliwej i suchej skóry nie przeforsować. Maska sama w sobie przypomina mi wyglądem sudocrem, ale efekt po zastosowaniu bardzo fajny ???????? uda i pośladki fajnie wygładzone, widoczność rozstępów zmniejszona ???? Po kuracji 3 tygodniowej - 2 cm w udach ???? Zapach może nie jest super, ale ważne że działa. Opakowanie wydajne i wygodne w zastosowaniu. Aplikacja łatwa. Nie mam zastrzeżeń.
    joanakk
    12 czerwca 2024 o 7:49
    Może i centymetr został zgubiony
    Używa od:próbka
    Maska zamknięta w zakręcanym opakowaniu / słoiczku. Jest mocno gęsta co działa na wydajność produktu. W zapachu troszkę mniej intensywna niż koncentrat na noc. Ja stosuje ją jako krem, czyli nakładam grubszą warstwę produktu a nastoletnie intensywnie wmasowuje w takie miejsca jak brzuch oraz uda. Delikatne rozgrzanie czuć ale skłonna do wszystkiego najbardziej zależy mi na efektach. Przy ćwiczeniach, które wykonuje na co dzień a mianowicie jazda na rowerze czy bieganie, zauważyłam że skóry miejscami jest mniej. Jest bardzo wydajnym produktem i jak cenę około 35 zł szkoda nie spróbować.