Kosmetyki antycellulitowe

Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Professional, Superskoncentrowane nocne serum antycellulitowe

Eveline 4D Slim Extreme Superskoncentrowane Nocne Serum Antycellulitowe 250ml
notino.pl
Eveline 4D slim EXTREME Superskoncentrowane Nocne Serum antycellulitowe 250ml

• 20 maja 2023 o 15:03
    Superskoncentrowane nocne serum antycellulitowe:
    Serum pachnie miętą, co jest odświeżające i przyjemne. Zapach nie jest przytłaczający i nie utrzymuje się zbyt długo, co również uważam za plus. Konsystencja serum jest gęsta, o białym kolorze. Jednak mimo swojej gęstości, łatwo się rozprowadza i wchłania w skórę. To jest dla mnie istotne, ponieważ nie lubię, gdy kosmetyki pozostawiają tłustą lub lepką warstwę na skórze. Serum natychmiast rozgrzewa moją skórę, co jest dość przyjemne i relaksujące. Ważne jest jednak, że nie odczuwam żadnego nieprzyjemnego pieczenia ani inwazyjnych uczuć. Po nałożeniu serum, moja skóra staje się bardzo miękka i dobrze nawilżona. To jest doskonałe uczucie, zwłaszcza po całym dniu, gdy skóra jest narażona na wysuszenie i inne czynniki zewnętrzne. Używam tego preparatu głównie na uda, biodra i pośladki, czyli obszary, na których chciałabym zredukować widoczność cellulitu. Jedną z najważniejszych rzeczy dla mnie jest to, że serum nie powoduje podrażnień na mojej skórze. Często mam wrażliwą skórę i reaguję na wiele kosmetyków, ale ten produkt nie wywołuje żadnych negatywnych efektów ubocznych. To dla mnie bardzo ważne, ponieważ chcę czuć się komfortowo i pewnie, używając produktów do pielęgnacji skóry. Podsumowując, jestem bardzo zadowolona z nocnego serum antycellulitowego Eveline Cosmetics, Slim Extreme 4D Professional. Opakowanie jest praktyczne, zapach jest przyjemny, konsystencja jest gęsta, ale łatwo się wchłania, a skóra po użyciu jest miękka i dobrze nawilżona. Serum nie powoduje podrażnień, co jest ogromnym plusem dla osób o wrażliwej skórze. Biorąc pod uwagę wszystkie te czynniki, polecam ten produkt wszystkim, którzy pragną zredukować widoczność cellulitu i zadbać o swoją skórę.
  • 6 grudnia 2022 o 21:22
    Kocham je.
    Serum jest w miękkiej tubie, ułatwia to wydobycie kosmetyku. Zatyczka tuby jest mocna i nie pęka. Zapach jest delikatny i pachnie mietą. Serum ma biały kolor i bardzo gęstą konsystencję, łatwo się rozpływa i wchłania w skórę. Serum rozgrzewa moją skórę, nie inwazyjnie i nie piecze. Zaraz po nałożeniu skóra jest bardzo miła w dotyku miękka i bardzo dobrze nawilżona. Preparat stosuje na brzuch , biodra i pośladki. Często chodzę na siłownię i pragnę mieć ciało bez cellulitu. U mnie serum nie wywołuje podrażnień.
  • 9 lipca 2022 o 23:48
    Mega super
    Balsam do ciała jest bardzo przyjemny ma fajny zapach który jest przyjemny. Fajnie działa ciało jest nawilżone ujedrnione nie podrażnia skóry. Opakowanie jest bardzo praktyczne w stosowaniu super jakość
  • 7 czerwca 2022 o 11:33
    Jest mega
    Super mi pomógł w usunięciu pomarańczowej skórki. Mocno rozgrzewa skórę i spala tkanke tłuszczową a przy regularnym stosowaniu pozbyłam się z nóg niechcianego cellulitu.
  • 9 lutego 2022 o 13:52
    Żadnych efektów
    Nie miałam nigdy problemu z cellulitem, gdy tylko się pojawił zakupiłam ten balsam. Uczucie gorąca zaraz po nałożeniu które się pojawiło sprawiało że myślałam CE to cud który zacznie działać. Niestety nie na mnie. Stosowała nieprzerwanie ponad 2 tygodnie i żadnych efektów. Cellulit znikł ale po 2 tygodniach reguralnego picia grejfruta. Polecam! Pomaga zawsze i pije jak tylko pojawia się najmniejsze oznaki cellulitu.
    Zalety:
    • Uczucie ciepła na skórze po nałożeniu produktu.
    • Wydajność.
    Wady:
    • Brak efektów.