Kosmetyki antycellulitowe

Soraya Body Diet 24, Nawilżające serum do ciała `Antycellulit Antyglikacja`

Soraya Body Diet 24 Lekkie Serum Antycellulitowe 200ml

• 30 sierpnia 2024 o 16:08
    Ani na tak ani na nie, nie działa tak jak inne produkty za tą cenę
    Serum dobrze się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu, i skutecznie poprawia kondycję skóry, nadając jej gładkość i elastyczność. Co więcej, formuła wzbogacona o składniki przeciwcellulitowe jest obiecująca. Jednakże, jeśli chodzi o efektywność w redukcji cellulitu, wyniki mogą być mniej spektakularne niż oczekiwano. Efekty mogą być zauważalne tylko przy długotrwałym stosowaniu i w połączeniu z odpowiednią dietą oraz aktywnością fizyczną. Ogólnie rzecz biorąc, serum jest godne uwagi dla osób szukających nawilżenia i poprawy wyglądu skóry, ale nie należy spodziewać się natychmiastowych rezultatów w kwestii cellulitu.
    Zalety:
    • Ujędrnia skórę
    • Ładnie pachnie
    Wady:
    • Nie usuwa cellulitu tak szybko jakby można było się spodziewać
  • 31 stycznia 2023 o 21:11
    Serum do ciała nawilżające
    Balsam jakiś czas temu kupiłam całkiem nie drogo na promocji. Po raz pieszy mam okazje akurat te serum używać. ✔️Serum znajduje się w całkiem sporej tubce, a do tego bardzo mięciutkiej o pojemności 240 ml. Bardzo ładnie prze tyje się szata graficzna, która wpada w oko, a z tylu jest wszystko opisane. I również ma zamknięcie na klik co można produkt mieć postawiony na zakrętce. ✔️Konsystencja serum jest taka bardziej żelowa ale za go całkiem gęsta w ładnym kolorku jasnego różu. A di tęgi ma ładny zapach podchodzący pod owocowy. ✔️Serum zawsze jest stosowane przeze mnie rano jak i wieczorem. Serum ma bardzo fajną lekką konsystencje co praktycznie odrazu się wchłania i wcale nie pozostawia tłustego na skórze. Bardzo fajnie nawilżył skórę, oraz jest bardzo miękka i bardzo milusia w dotyku oraz zauważyłam taki jak by ujędrnienie. Produkt idealnie sprawdza się a do tego jest wydajny co ba pare dobrych miesięcy wystarczy.
  • 14 kwietnia 2020 o 17:36
    Dobry do masażu
    Jeżeli ktoś zmaga się z cellulitem, zwłaszcza na zewnętrznych partiach ud, to serum idealnie się komponuje z masażerem. Z nim masażer gładko jeździ po skórze i pozostawia przyjemne uczucie chłodno-piekące. Po użyciu całego opakowania dało się zauważyć różnicę, niewielką, ale to już zawsze coś. Przy mniejszych ilościach szybko się wchłania. Nie pozostawia żadnej klejącej warstwy na skórze, tylko sprawia, że jest miękka w dotyku. Myślę, że to dobry produkt.
    hana_b
    26 listopada 2019 o 17:18
    Nawilżenie skóry tylko :(
    Może nie działa na cellulit, ale nawilża skórę, fajnie pachnie i szybko się wchłania, często wracam do niego. Raczej nie nazwałabym go serum, a kremem, czy balsamem. Szkoda tylko że nie spełnia podstawowej funkcji, którą producent obiecuje. Ale cóż za te pieniądze też cudów nie należy się spodziewać. Ale jest OK
    Zalety:
    • Zapach,
    • wchłanianie,
    • cena,
    Wady:
    • Nie działa na cellulit
  • 9 października 2019 o 12:34
    Może cellulitu nie niszczy, ale...
    Balsam dostałam w prezencie od mojej mamy. Ale sama też go zakupię;) Opakowanie standardowe dla wyrobów Soraya tego typu czyli tuba ;) wygodna, miękka z której łatwo dozować produkt. Konsystencja balsamu normalna. Nie za rzadka, nie za gęsta. Kolor apetyczny a zapach nieziemski! Przechodząc do działania to tak jak w tytule - cellulitu mi nie zniszczył ale i tak jestem bardzo z niego zadowolona. Po użytkowaniu go w miarę regularnie zauważyłam że skóra jest gładsza, bardziej jędrna i aksamitna w dotyku. Balsam ładnie się rozprowadza i szybko wchłania. Nie mazie się i nie klei na skórze. Nie pozostawia tłustego filmu. Jest bardzo wydajny. Już niewielka ilość starcza na jedno wcale nie małe udko ;) Bardzo lubię ten balsam ;)
    • wygładzenie skóry
    • ujedrnienie skóry