Serum do twarzy

IsisPharma Neotone Serum na noc likwidujące przebarwienia skóry

Isis Pharma Neotone Serum na noc likwidujące przebarwienia skóry 25ml

• 11 lutego 2019 o 15:53
    Raczej działa
    Cena serum jest dosyć wysoka, gdyż wynosi około 80 zł. za 25 ml. produktu. Zalecałabym stosowanie go jedynie punktowo, w przeciwnym wypadku bardzo szybko się skończy. Konsystencja jest dosyć lejąca, produkt nie ma zapachu i szybko się wchłania. Stosuję go od 3 tygodni na noc po użyciu peelingu z 12%-owym kwasem glikolowym innej firmy. Na tym etapie widzę zdecydowane rozjaśnienie moich przebarwień, aczkolwiek trudno mi powiedzieć na ile jest to zasługa tego produktu a na ile wyżej wspomnianego peelingu. Myślę że aby skutecznie walczyć z przebarwieniami potrądzikowymi bądź posłonecznymi warto łączyć obydwa produkty i synergicznie na nie oddziaływać
    Zalety:
    • Szybko absorbująca formuła, przyjemna konsystencja, brak zapachu, łącznie z peelingiem kwasowym zdecydowanie rozjaśnia przebarwienia
    Wady:
    • Wysoka cena w stosunku do pojemności
  • 9 września 2014 o 1:01
    niezbyt dobry
    Wolałam już brata z tej serii Neotone 4 white tańszy o 15 zł... Stosuje go w nietypowym miejscu bo nie na twarzy, ale na ramieniu. Rodzaj przebarwień nie jest wyszukany. Mam ciemnobrązowe plamki hormonalne na skutek niedoczynności tarczycy. Krem stosuje punktowo od 3 mięsięcy i efekt poprawił się może o jakieś 20% co według mnie jest mało. Lepsze efekty widziałam po poprzednimkremie z tej serii, przez pół roku przebarwienia zostały zredukowane o 50% (co jest zasługą ponoć niezdrowego składnika hydrochinonu). Stosuję go sumiennie tak jak poprzedni, nanoszę zawsze wieczorem na oczyszczoną skórę. Jak skończy mi się ta tubka to niewątpliwie zamienie go z powrotem na poprzedni. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1/2 pierwszego opakowania
    pauclau
    13 października 2013 o 20:42
    cudowny na przebarwienia
    miałam plamę od słońca na czole i policzku, zeszła po miesiącu ten krem jest najlepszy na rynku, taką treść miała ulotka która mnie ostatecznie popchnęła do kupna tego kremiku. Jest w nim 6 składników aktywnych bez hydrochinonu i kwasu kojowego, ma alfa arbutynę, lumiskin, kwas glikolowy, witaminę c i jeszcze dwa chyba lukrecję i coś tam jeszcze, ważne że działa, używałam go w lecie bo nie można wtedy używać peelingu glico-A, w ciągu dnia trzeba używać kremu na dzień Radience. Próbowałam wielu kremów na przebarwienia, ale ten jest rewelacja Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 20 września 2012 o 1:51
    Super
    Lekka konsystencja, szybko sie wchlania - rozjasnia, stosuje rowniez serum na dzien z filtrem SPF 50+, wynajem mi sie po mooch doswiadczeniach z przebarwieniami, ze istotne jest stosowanie filtrow przeciwslonecznych aby przebarwienia nie powracaly, zeszlej jesieni stosowalam glyco-a peeling tej firmy, idealnie zluszcza ale efekt likwidacji przebarwien trzeba wspomuc . Używam tego produktu od: 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 2 30ml