WIZAŻ logo

• 10 lipca 2026 o 16:05
    Bardzo miłe serum
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kupiłam je z myślą o rozjaśnieniu przebarwień potrądzikowych i o dziwo to robi — na pierwsze efekty trzeba poczekać kilka dni, ślad po nieproszonym gościu na twarzy zaczyna wtedy powoli blaknąć. Liczyłam na szybszy i bardziej konkretny efekt, ale i tak jestem zadowolona. Samo serum poza delikatnym rozjaśnieniem przebarwień po wypryskach całkiem miło pachnie, ma fajną konsystencję, daje delikatny efekt wygładzenia skóry. Pomimo tych plusów, muszę dać minusa za opakowanie :c Nie wiem, czy trafiło mi się jakieś wadliwe, ale serum nie chciało się dokręcić do końca, tzn górna część z pipetą ciągle odchodziła od reszty buteleczki, przez co nie mogłam zamknąć szczelnie opakowania.
    Zalety:
    • Delikatnie rozjaśnia przebarwienia, poprawia stan cery.
    Wady:
    • Nie chcąca się dokręcić do buteleczki pipeta.
  • 23 kwietnia 2026 o 15:23
    Super serum
    Liczba zużytych opakowańkilka próbek
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Recenzja serum AA LAB z witaminą C Serum z witaminą C od AA LAB to jeden z tych kosmetyków, które mają za zadanie przywrócić skórze blask i wyrównać koloryt – i trzeba przyznać, że robi to całkiem przyzwoicie. Już po kilku dniach stosowania zauważyłam delikatne rozświetlenie cery i bardziej „świeży” wygląd skóry. Producent obiecuje m.in. redukcję przebarwień, nawilżenie i poprawę elastyczności – co pokrywa się z działaniem witaminy C, znanej z właściwości antyoksydacyjnych i rozjaśniających . Konsystencja i aplikacja Serum ma lekką, przyjemną formułę, która szybko się wchłania i dobrze współpracuje z kremem czy makijażem. Nie roluje się i nie zostawia tłustej warstwy, co jest dużym plusem przy porannej pielęgnacji. Działanie - delikatnie rozświetla skórę - poprawia koloryt i nadaje zdrowy glow - dobrze nawilża i nie przesusza - sprawdza się przy cerze zmęczonej i poszarzałej Minusy - efekty na przebarwienia są raczej subtelne (to nie jest „mocne” serum) - przy bardzo wymagającej cerze może być za delikatne Podsumowanie To dobre, budżetowe serum na start z witaminą C. Sprawdzi się szczególnie u osób, które chcą poprawić wygląd skóry bez ryzyka podrażnień. Jeśli jednak liczysz na szybkie usunięcie przebarwień – może być niewystarczające.
  • 20 kwietnia 2026 o 6:37
    Ale ja je lubię!
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Świetne serum rozświetlające. Idealne na dzień pod krem z filtrem. Kocham je za konsystencję i efekt na skórze. Serum jest gęste, emulsyjne, takie trochę mleczne, ale w moim odczuciu bardziej dla skóry suchej. Rozprowadza się cudownie, a zapach cytrusów, który zazwyczaj mnie drażni, tutaj jest bardzo przyjemny i delikatnie słodki. Od razu po użyciu skóra staje się rozświetlona i wygląda o niebo lepiej, dlatego najlepiej sprawdza się na dzień. Robi ładną taflę na skórze. Ładnie wygląda pod kremem z filtrem i makijażem. Serum wyrównuje koloryt skóry, ale nie jest jakimś mocarzem w rozjaśnieniu przebarwień. Po prostu poprawia ogólny wygląd skóry, ale od serum na dzień oczekuje jedynie ochrony antyoksydacyjnej, a rozświetlenie to dodatkowy atut. Na pewno kupię je ponownie.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    30 marca 2026 o 19:12
    Super
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Serum stosuję głównie na dzień pod krem przeciwsłoneczny i sprawdza się świetnie. Faktycznie daje efekt takiej rozświetlonej skóry. Mam wrażenie, że poradziło sobie trochę też z przebarwieniami i z ujednoliceniem kolorytu cery. To moje drugie opakowanie i prawdopodobnie wrócę jako, że jest to jedno z nielicznych serum z witaminą C, które nie podrażnia mojej skóry.
  • 21 lutego 2026 o 9:54
    W porządku serum na dzień
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Używam na dzień, daje piękny glow, makijaż dobrze się na nim nakłada, nic się na nim nie roluje. Efektu rozjaśnienia nie dostrzegam, Na przebarwienia też nie działa, ale kupiłam go bardziej dla efektu rozświetlenia. Nie podrażnia, nie wysusza. Największy minus to opakowanie, które się nie dokręca i przez to brudzi. Zużyłam dwa opakowania i niestety w obu było to samo. Jeżeli produkt stoi na półce to w porządku ale jeżeli chcecie je zabrać do kosmetyczki to trzeba na to uważać.
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty

szukaj