Wody toaletowe damskie

Paco Rabanne XS Pour Elle EDT

• 11 czerwca 2012 o 11:51
    cieszę się, że mogłam do niego wrócić
    Właśnie zamówiłam go w perfumerii internetowej i już nie mogę się doczekać jak do mnie przyjedzie :) Jestem bardzo ciekawa jak odbiorę ten zapach po latach, bo ostatni flakon skończył sie daaawno temu. Ten zapach jest nie do kupienia w stacjonarnych perfumeriach, przynajmniej ja już bardzo dawno go nie wiedziałam. To były moje pierwsze perfumy z tzw. wyższej półki, używałam ich przez lata, mam do nich naprawdę wyjątkowy sentyment, jak do żadnego innego zapachu. Żadne perfumy nie zrobiły na mnie później takiego wrażenia jak te pierwsze, kupione przez Tatę ponad 15 lat temu w sklepie wolnocłowym na pokładzie promu do Anglii :) Używam tego produktu od: ponad 15 lat z dłuższymi przerwami Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania po 100 ml
  • 17 listopada 2011 o 15:00
    fajny:)
    perfum bardzo ładny. ciepły, kobiecy, kwiatowy. idealny na randkę i spotkanie z ukochanym. na co dzień niekoniecznie, natomiast na wieczór do eleganckiej sukienki idealny:) polecam, warto:) Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    giga00
    30 września 2009 o 15:17
    Tak jak u poprzedniczki
    Tak jak u poprzedniczki, to był mój pierwszy wysokopółkowy zapach.Wodę tą poznałam chyba w 1996 lub 1997, kiedy tylko miałam okazję wchodziłam do perfumerii i spryskiwałam nadgarstek (podobnie jak u kogoś opisuącego ten zapach:) i wąchałam, wąchałam, wąchałam.Posiadaczką stałam się w 1999 roku (może to śmieszne, ale pamiętam te daty, bo mam w pamięci odnośniki do tych lat:)Miałam 50ml butelkę i dosyć szybko sie skonczyła, bo uwielbiałam się w ten zapach ubierać. Niedawno poszukiwałam jakiegoś zapachu i postanowiłam sprawić sobie prezent w postaci 100ml XS, a co;) Wspomnienia wróciły, zapach nadal mnie urzeka.Według mnie jest piękny, najbardziej podoba mi się na początku - subtelnie świeży,lekko kwaskowy, elegancki, później staje się lekko słodki, ale nie jak typowo słodki zapach.Dobór zapachu, to rzecz bardzo subiektywna,z kosmetyków najtrudniej jest oceniać własnie je. Więc zapach trzeba powąchać i zdecydować czy to jest to. Jak na razie żaden zapach nie oczarował mnie wystarczająco, aby używać go namiętnie.Xs jest dla mnie zapachem sentymentalnym,chciałam sobie go przypomnieć.Tak na codzień użwywam różnych zapachów, wciąż poszukując. Używam tego produktu od:10 lat temu i teraz Ilość zużytych opakowań:w trakcie drugiego
  • 13 maja 2007 o 11:47
    mój pierwszy markowy perfum
    Pewnie nie będę do końca obiektywna, bo do tych perfum mam trochę sentymentalny stosunek - pamiętam jak kiedyś chodziłam do Empiku, niuchalam wszystko co się dało i on spodobał mi się najbardziej i marzyłam, żeby go mieć - no i dostałam go na gwiazdkę a pożniej używałam bardzo oszczędnie tylko na specjale okazje. Minęło już wiele lat, po tym zapachu pozostało tylko wspomnienie, ale bardzo miłe. Ładny, kwiatowy, a równocześnie trochę kwaskowy zapach, tak jak lubię, o całkiem niezłej trwałości. Uważam, że istnieją ciekawsze zapachy, ale jeśli ktoś szuka czegoś miłego, nie narzucającego się to xs jest jak najbardziej godny polecenia Używam tego produktu od:10 lat (temu) Ilość zużytych opakowań:1 (50 ml)
    ragutka
    22 lipca 2006 o 18:57
    odnowiona znajomość
    Wydobyty z ciemnego kąta perfumowej szafki, bo pomyślałam że sobie go przypomnę.Po pierwszym psiknięciu poczułam jakby ..naftalinę i myślę oj poleżakujesz ty jeszcze parę lat jako eksponat w kolekcji.Ale po pewnym czasie zaczęłam szukać miłej woni w moim otoczeniu i okazało się ,że to XS tak ładnie ukazał swojw drugie oblicze to takie lekko orientalne nuty ale złagodzone w sposób taki,że zupełnie nie męczy w upalny dzień .Miły powrót ,zostaniemy ze sobą na parę dni a może dlużej. Używam tego produktu od:mam go ładnych parę lat Ilość zużytych opakowań:pierwsze 50 ml