Pomadki i szminki

N.Y.C. Ultra Moist Lip Wear Nawilżająca szminka

• 17 grudnia 2013 o 23:21
    Rewelacja! Retro Red
    Jestem fanką szminek (nie cierpię błyszczyków) a w szzególności tych czerwonych. Mam ich trochę, więc mogę porównać. Odcień Retro Red jest typową, klasyczną, czystą czerwienią bez dodatku pomarańczu, brązu, czy fioletu. Taki właśnie typowo czerwony kolor jaki nosiło się w latach 40-50tych. Jak dla mnie jest idealna. Dla porównania - ochwalony MAC Russian Red jest troszkę zimniejszy w odcieniu, ale też o wiele bardziej suchy i wysuszający usta. I nie wiem czy wiele trwalszy. Retro Red z NYC kupię jeszcze nie raz, bo jest świetna. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 szt
  • 23 listopada 2013 o 18:15
    Miłe zaskoczenie
    Kupiłam tą pomadkę poprzez internet, pewnie jak więkscość wizażanek . Zapłaciłam 2,95 zł. Posiadam odcień 308 Retro Red. Nie spodziewałam się wielkiego szału ale naprawdę miło się zaskoczyłam. Pomadka ma piękny, intensywny czerwony kolor. Opakowanie jak to opakowanie, póki co stoi na pralce w łazience więc nie wiem czy się szybko niszczy czy nie ;) Pomadka długo utrzymuje się na ustach, co prawda zostawia ślady na szklankach/jedzeniu ale jakoś "magicznie" zostaje też na ustach. przez kilka godzin po porannych nałożeniu jeszcze się trzyma ;) Minuikiem dla niej jest to, że jak na środku ust już nie ma nic to na konturach nadal szminka jest co wygląda dośc dziwnie (i wcale łatwo się nie ściera) . Raczej już jej nie kupie ale to dlatego, że rzadko używam i pewnie wystarczy na dłuuugi czas. Ogólnie polecam ! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 13 października 2013 o 14:25
    Super
    Szminka jest jak dla mnie fantastyczna nawilżająca oraz pięknie oddaje kolory :) ja mam peach fizz i dla mnie super kolor fantastycznie opalizuje na ustach. Najlepsza szminka dla osób, które są opalone :) Właściwie bezzapachowe i tania szminka ja osobiście kupiłam ją za około 2 zł przez internet. Ja osobiście ją POLECAM :D Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 całe
  • 6 maja 2013 o 23:21
    Świetne jak na taką cenę.
    Kupiłam za jakieś 3 lub 4zł na allegro odcienie Retro Red, Ruby i Cafe . Okazały się bardzo miłym zaskoczeniem! PLUSY: - ładne kolory - intensywnie pigmentowane - raczej nie "przesuwają się" - ładne opakowania MINUSY: - jakoś nie odczułam ich właściwości nawilżających, może to dlatego, że bardzo dociskałam je w chusteczkę, jednak bez balsamu do ust się nie obejdzie - średnia trwałość, trudno coś zjeść albo się czegoś napić nie zdejmując większości szminki, trzeba robić poprawki Ogólnie za taką cenę jestem dość zadowolona. Może nie jest to produkt idealny, ale na pewno przewyższył moje oczekiwania. Używam tego produktu od: 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 (w trakcie)
  • 26 kwietnia 2013 o 7:33
    jak za tą cenę super
    kupiłam ją za całe 3 zł i nie oczekiwałam wiele, ale okazało się, że jest świetna, trzyma się długo na ustach i ma piękny kolor (mam kolor Fragile Pink)Używam tego produktu od: miesiącaIlość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego Odejmuję gwiazdkę, bo po miesiącu użytkowania kolor utlenił się i nie jest już tak ładny.