Pomadki i szminki

Eveline Cosmetics Aqua Platinum, Pomadka ultra - nawilżająca

Eveline Aqua Platinium Pomadka do ust 601
Eveline Aqua Platinum Pomadka do Ust 600
Eveline
Pomadka do ust z witaminą c i e
notino.pl
Eveline KRYJĄCA DO UST AQUA PLATINUM 429

Nasi użytkownicy zostawili 178 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 lutego 2025 o 10:41
    Kremowa o pięknym kolorze
    Szminka ta jest świetna i ma piękny kolor, idealnie wyglądający na ustach. Jest to taki ciemniejszy brudny róż, co zresztą widać na załączonym zdjęciu. Mi osobiście bardzo się podobają tego typu odcienie szminek. Szminka ma kremową konsystencję i przyjemnie rozprowadza się na ustach. Jeśli chodzi o trwałość, to tutaj niestety nie jest najlepiej, gdyż szminka znika z ust już po krótkim czasie. Szminka pozostawia na ustach efekt delikatnego połysku i świetnie współgra z różnymi rodzajami makijażu. Począwszy od makijażu dziennego, skończywszy na makijażu wieczorowym. Kolor cudowny !!!!
    Zalety:
    • Kolor j jeszcze raz kolor
    • Aksamitna
    • Kremowa
    • Dobrze się rozprowadza
    AnnMmz
    22 sierpnia 2024 o 21:17
    Naprawdę nawilża
    Dosyć długo szukałam pomadki, która oprócz ciekawego koloru będzie miała za zadanie nawilżać tak jak obiecuje producent. Niestety większośc klasycznych pomadek wysusza moje usta, ale myślę, że akurat ta na stałe zagości w mojej kosmetyczce. Efekt nawilżenia utrzymuje się na ustach cały czas wraz z pomadką. Kolor nr 480 jest akurat tym czego brakowało mi w większości palet kolorystycznych - nie za ciemny nudziak z bardzo delikatną domieszką pomarańczowego /rudego brązu. Większość kolorów nude wpada w przygaszone róże lub beże/brązy. Mały minus daje za trwałość, która niestety nie jest wybitna, ale w tej cenie jest do zaakceptowania. Do tego pomadka ma bardzo przyjemny arbuzowy zapach.
    Zalety:
    • Kolor
    • Nawilżenie
  • 10 sierpnia 2024 o 21:14
    W końcu znalazłam to czego chciałam
    Długo szukałam idealnej pomadki, wydałam setki złotych przez lata, albo się rozmywały, albo były za suche, ta jest idealna. Nazywa się Aqua Platinum i jest nawilżająca. Ma bardzo ładne eleganckie, klasyczne opakowanie. Ma ładny owocowy zapach. Idealnie pokrywa kolorem usta, nie jest tłusta i nie spływa poza kontur ust. Dla mnie idealnym kolorem okazał się nr 478, jest w kolorze różowych , zdrowych ust ;) Mam naturalnie dość ciemne usta i ta pomadka idealnie podkreśla ich naturalny kolor. Dla mnie ten kolor jest idealny do makijażu typu make-up no make-up. Mam ją od kilku tygodni w torebce i jak chcę być bardziej wyrazista na co dzień to stosuję właśnie ją.
    • nie rozmazuje się
    • przyjemny owocowy zapach
    • ładne opakowanie
    xBunny
    16 lutego 2024 o 13:48
    Strzał w dziesiątkę a raczej 490 :)
    Posiadam odcień 490 - odcień coś pomiędzy różem a czerwienią -taki odcień malinowy. Kolor bardzo mi się podoba, konsystencja balsamu do ust, super się rozprowadza, nie przesusza ust. Utrzymuje się przez długi czas a jeśli już zaczyna się ścierać to jest to równomierne schodzenie. Polecam produkt !
  • 7 grudnia 2023 o 16:27
    Trwała pomadka
    To już kolejna pomadka w mojej kolekcji od Eveline Cosmetics i również trafiona w 10 :) Pomadka nie wysusza ust, daje ładne wykończenie, a kremowa konsystencja doskonale rozprowadza się na ustach już za pierwszym pociągnięciem. Intensywność można budowac. Pomadka na ustach wygląda świeżo i soczyście, a jej kształt doskonale komponuje się z ustami przez co nakładanie jest bardzo wygodne. Seria Aqa Platinum ma dobre napigmentowanie i naprawdę świetną trwałość. Posiadam odcień 429 (coś w rodzaju ciemnego różu) i jestem z niej szczerze zadowolona. :)
    • Intensywność koloru