Płukanki do włosów

Yves Rocher Brillance, Vinaigre de Rincage Płukanka octowa z malin (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 37 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 września 2024 o 11:08
    Przywraca blask włosom blond
    Tą płukankę octową z malin chciałam wypróbować, ponieważ mam włosy rozjaśniane. Produkty octowe super je nabłyszczają, tak było i w przypadku tego produktu. Aplikator jest w porządku, ale trzeba uważać, by nie przesadzić z zawartością. Może lepsza byłaby pompka albo jakiś atomizer? Zapach cudowny, malinowy. Octu oczywiście nie czuć. Używam regularnie raz w tygodniu i widzę efekty. Włosy są miękkie i błyszczące, a kolor lepiej się trzyma. Wystarczy niewielka ilość, więc płukanka jest wydajna. Ja nakładam ją na umyte już wilgotne włosy odsączone ręcznikiem, chwilę czekam i spłukuję. W tej formie sprawdza mi się najlepiej.
    • nabłyszczenie włosów
    • idealny do zakwaszania włosów
    Lothris
    25 września 2023 o 15:02
    Ale masz piękne włosy - mówili
    Jestem psychofanką malin, więc jak tylko ten produkt pojawił się na rynku musiałam go przetestować. Mieszkam w rejonie, gdzie woda ma bardzo dużo kamienia stąd postanowiłam płukać włosy płukanką. Po pierwsze płukanka zachwyciła mnie wspaniałym zapachem, który wypełnił łazienkę, a później utrzymywał się delikatnie na włosach. Po wysuszeniu kosmyki są miłe w dotyku, dobrze się rozczesują. (Moje włosy są z natury proste jak druty). Płukanka działa od razu, od jednego zastosowania piękne zamyka łuski włosa i po wysuszeniu lśnią. Po około 3 - 4 tygodniach stosowania zaczęłam regularnie słyszeć komplementy na temat moich włosów (nawet od obcych ludzi!). Większość ociekająca lirycznością porównywała je do lśniącej tafli. Produkt mnie nigdy nie uczulił ani nie podrażnił. Poleciłam go wielu. Włosy pięknie i zdrowo błyszczą bez obciążenia i są miłe w dotyku.
    • Skuteczność/efekt
    Wady:
    • Jak dla mnie jednak troszkę za droga jak na taki produkt.
  • 12 maja 2023 o 13:09
    Obłędny zapach
    Stan włosów: bardzo długie, proste, zniszczone, suche DOSTĘPNOŚĆ – w sklepie Yves Rocher, kupiłam online OPAKOWANIE – plastikowa buteleczka ze szczelnym zamknięciem SZATA GRAFICZNA – grafika przedstawiająca maliny, poza tym buteleczka jest przezroczysta SKŁAD – bardzo dobry WYDAJNOŚĆ – kilka miesięcy regularnego używania ZAPACH – malinowy (co było zaskoczeniem, bo spodziewałam się czegoś octowego) KONSYSTENCJA – wodnista, ale pieni się na włosach podczas rozprowadzania TRWAŁOŚĆ - nie pogarsza jakości włosów EFEKT – włosy są wygładzone, odświeżone, odzyskały blask, są miękkie i nawilżone, nie ma problemu z rozczesaniem ZESTAW – nie widziałam PODRÓŻ – nie sprawdzałam CENA – ok. 50 zł
    • szata graficzna
    • skład
    • efekt
  • 6 maja 2023 o 12:00
    Dla mnie jest świetna
    Jest to moja pierwsza i, od lat, jedyna płukanka do włosów. Odkąd mam farbowane włosy, stosuję ją przy każdym myciu. Wcześniej robiłam to raz na tydzień lub rzadziej. Po zastosowaniu moje włosy odbijają światło, są wygładzone i łatwo się rozczesują. Dodatkowym atutem jest przepiękny malinowy zapach, który utrzymuje się przez dłuższy czas. Co do wad, mogę tu wskazać jedynie opakowanie, a konkretnie sposób dozowania. Lepiej sprawdziłaby się jakaś zakrętka z „dziubkiem”. Ale nie jest to wielki problem, po kilku użyciach nauczyłam się nakładać płukankę bardziej umiejętnie.
    Zalety:
    • Wygładzenie
    • Blask
  • 12 kwietnia 2023 o 16:21
    Była fajna
    Kupiłam ją kiedyś w promocji i jak na cenę promocyjną i jej działanie to myśle ze była to uczciwa cena. Po jej użyciu włosy miałam wygładzone i bardzo przyjemne w dotyku. Jeśli chodzi o rozczesywanie włosów po zastosowaniu tego produktu, to zdecydowanie widziałam poprawę! Ogromnym plusem był dla mnie zapach, który utrzymywał się naprawdę długo! Zapach malinowy jednak z nutą octową. Warto tez wspomnieć, że ten octowy zapach bardzo szybko się ulatniał. Aaaa poprawiłaby tylko opakowanie aby łatwiej moc dozować preparat :) Ogólnie myślę, że jeszcze po nią sięgnę :)
    Zalety:
    • Działanie
    • Dostępność
    Wady:

Zobacz także inne Płukanki do włosów