Płukanki do włosów

OnlyBio Hair in Balance, Płukanka octowa nadająca blask i domykająca łuskę włosa (różne zapachy)

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 kwietnia 2025 o 12:25
    Bardzo ją lubię
    Mam włosy długie, ciężkie, gęste, sztywne, matowe i szorstkie. Daleko im do bycia gładkimi również. Puszą się i nie układają. Włosy mam średnioporowate. Płukankę kupiłam zachęcona opiniami na jednym z portali społecznościowych. Opakowanie jest wygodne do aplikowania płukanki na włosy, bo ma taki długi dzióbek. Butelka całkiem spora. Zapach lekko octowy, ale nie taki bardzo mocny. Ja mam akurat wersję zapachową smoczy owoc, więc czuć taki zapach egzotyczny, ale przebija przez niego nuta octu. Ale po spłukaniu potem na włosach absolutnie nie wyczuwam zapachu octu. Włosy po tej płukance są na pewno sporo bardziej miękkie, przyjemne w dotyku. Są sypkie, lepiej się układają. Nie zauważyłam efektu tafli o którym pisały inne użytkowniczki, ale jak najbardziej jestem zadowolona z efektu jaki osiągnęłam, bo włosy dużo lepiej wyglądają. Używam co 3 mycie, więc dla mnie jest również wydajny.
    Zalety:
    • zmiękcza włosy
    • są bardziej lśniące i mocniejsze
    • lepiej się układają
  • 22 lutego 2025 o 20:51
    Daje efekt wow
    Testowałam płukanke o zapachu Milkshake i naprawdę daje efekt wow! Moje włosy mają tendencję do puszenia, natomiast po tej plukance są gladziutkie, sypkie i błyszczące. Zapach jest bardzo słodki, ale bez obaw- nie utrzymuje się dłużej na włosach. Płukankę należy stosować co kilka myć i rzeczywiście to starcza żeby utrzymać efekt. Na włosy nakładamy niewielka ilość produktu więc starcza ona na dosyć długo. Jest to jeden z lepszych kosmetyków do włosów które kupiłam w ostatnim czasie
    Dariax_
    16 lutego 2025 o 17:42
    Brak spektakularnego efektu na średnioporowatych włosach
    Na moich średnioporowatych włosach nie zauważyłam jakiejś dużej różnicy po jej użyciu. Może włosy delikatnie zyskują połysk i lekkie wygładzenie, ale efekty nie są spektakularne. Używam jej od czasu do czasu, na koniec mycia, zostawiając ją na około 30 sekund, a potem spłukuję. Choć dokończę opakowanie, to raczej nie wrócę do tego produktu w przyszłości. Zdecydowanym plusem jest jej bardzo ładny zapach, który utrzymuje się na włosach.
    Zalety:
    • Ładny, przyjemny zapach
    • Łatwo dostępna, niska cena
    • Daje lekki połysk i wygładza włosy
    • Szybka aplikacja – wystarczy 30 sekund na włosach
    Wady:
    • Efekty niezbyt spektakularne, zwłaszcza przy średnioporowatych włosach
    • Może nie wystarczyć dla osób z bardziej wymagającymi, suchymi lub wysokoporowatymi włosami
  • 5 lutego 2025 o 8:28
    Moje włosy są po tym wow
    Ja jestem ogromną fanką tej marki. A płukankę poznałam stosunkowo niedawno. Jestem w trakcie pierwszego opakowania ale już mogę stwierdzić że przy moich włosach zniszczonych od długiego rozjaśniania sprawdza się super. Nadaje gładkości, miękkości i blasku. Włosy się tak nie plączą i nie odginają jak jej użyję. Dodatkowo ten piękny zdrowy blask jest uzależniający
  • 5 stycznia 2025 o 17:32
    Niezbyt
    Mam włosy średnioporowate, kupiłam tą płukankę bo nie było akurat wody lamelarnej, której zazwyczaj używam. Miałam lekkie obawy i jak się okazało słusznie, bo ta płukanka u mnie totalnie się nie sprawdza. Po umyciu włosy nie są sypkie i gładkie, a jedynie trudno mi je rozczesać. W zasadzie to nie czuję żadnej różnicy, czy ją nałożę po umyciu, czy nie. Do tego ten mocny, octowy zapach działa na mnie odpychająco. Nie polubiłyśmy się, zaryzykowałam, ale następnego razu z tą płukanką nie będzie. Jeden jedyny plus, to wydajność.

Zobacz także inne Płukanki do włosów