WIZAŻ logo
Płukanki do włosów

OnlyBio Hair in Balance, Płukanka octowa nadająca blask i domykająca łuskę włosa (różne zapachy)

4,7 (38)
9 hitów!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 38 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 czerwca 2026 o 5:15
    Must-have w mojej pielęgnacji!
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ten produkt to cudo, szczególnie jeśli masz suche, spuszone włosy! Moje są akurat średnioporowate i ten puch jest jednak widoczny (szczególnie zimą, gdy powietrze w mieszkaniach jest suche). Staram się używać produktu 2x w tygodniu, ale często kończę używając go tylko raz. Jest to jednak wystarczajace w moim przypadku i nawet wtedy dostrzegam efekt (producent zaleca używać co 3-4 mycia!). Efekty widoczne są już przy pierwszym użyciu, ale polecam być systematycznym, bo z każdym kolejnym razem są one tylko lepsze. Płukankę używa się szybko, bo trzyma się ją zaledwie 10 sekund. Do tego jest bardzo wydajna! Ma śliczny zapach, który lekko utrzymuje się na włosach. Czuć smoczy owoc o którym mówi producent. Zapach nie jest mocno przesłodzony. Włosy po tej płukance są bardziej nawilżone, elastyczne, miękkie, a przedewszystkim wygładzone. Może nie jest to tafla, bo w moim przypadku jest to trudne do osiągnięcia bez prostownicy, ale puch jest mniejszy o takie 70%. ☆ Bardzo lubię ten produkt i zdecydowanie będę do niego wracać. Często są promocje i cena spada do jeszcze bardziej zachęcającej jak za taki świetny produkt.
    Zalety:
    • Zapach (tropikalne owoce, smoczy owoc)
    • Wygładza włosy
    • Dodaje elastyczności, miękkości i nawilżenia
    • Cudo dla średnioporowatych/spuszonych włosów
    • Nie obciąża, nie przetłuszcza
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    11 maja 2026 o 6:58
    Płukanka godna polecenia, super zapach
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Płukanka octowa to świetne uzupełnienie codziennej pielęgnacji włosów. Już po kilku użyciach zauważyłam, że włosy stały się bardziej błyszczące, miękkie i wygładzone. Produkt bardzo dobrze domyka łuski włosa, dzięki czemu fryzura wygląda zdrowiej i mniej się puszy. Dodatkowo płukanka ma przyjemny zapach i jest bardzo wydajna. Nie obciąża włosów, a wręcz sprawia, że są lekkie i świeże. Idealnie sprawdza się szczególnie przy matowych i suchych włosach.
    Zalety:
    • nadaje włosom piękny blask,
    • wygładza i ogranicza puszenie,
    • domyka łuski włosa,
    • przyjemny zapach,
    • wydajna i łatwa w użyciu,
    • nie obciąża włosów.
    Wady:
    • przy bardzo wrażliwej skórze głowy może wymagać ostrożnego stosowania.
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    4 maja 2026 o 9:52
    fajny produkt
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Jest to naprawdę ciekawy i przydatny kosmetyk. Idealnie sprawdza się jako ostatni etap pielęgnacji. Doskonale domyka łuskę włosa, wygładza i nadaje blask. Po użyciu tego produktu włosy wyglądają zdecydowanie lepiej i łatwiej się rozczesują. Płukanka bardzo ładnie pachnie, jest całkiem wydajna i wygodna w użyciu. Myślę, że kupię kolejne opakowanie.
  • 2 maja 2026 o 8:14
    Pięknie wygładza 🩷✨
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    No po prostu mega jest ta płukanka 😍Świetnie wygładza włosy w kilka sekund oraz nie wysusza. Pieknie pachnie oraz jest bardzo wydajna.Mam cienkie włosy i nigdy mi ich nie przeciążła czy posklejała. Bardzo polecam. Używałam dwa razy w tygodniu.
    • Jakość
    • Wygładza
    • Wydajna
  • 3 kwietnia 2026 o 19:41
    Genialne wygładzenie i blask – hit w mojej pielęgnacji włosów
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Płukanka octowa OnlyBio totalnie mnie zachwyciła i szczerze mówiąc – nie spodziewałam się aż tak dobrych efektów. Już po pierwszym użyciu włosy były wyraźnie gładsze, bardziej błyszczące i wyglądały po prostu zdrowiej. Świetnie radzi sobie z puszeniem, a włosy stają się bardziej zdyscyplinowane i sypkie. Największym zaskoczeniem jest dla mnie zapach – absolutnie przepiękny, tropikalny, jeden z najładniejszych w kosmetykach do włosów, jakie kiedykolwiek miałam. Co ważne, w ogóle nie czuć żadnej octowej nuty, więc używanie tej płukanki to czysta przyjemność. Stosuję ją trochę „po swojemu”, bo nakładam głównie na długość włosów i zostawiam nawet na około 10 minut. Nie wiem, czy tak powinno się robić, ale u mnie daje to świetne efekty – włosy są jeszcze bardziej wygładzone, miękkie i pięknie się błyszczą, bez efektu obciążenia. To produkt idealny do domknięcia pielęgnacji – włosy po nim są łatwiejsze do rozczesania, mniej się elektryzują i wyglądają jak po wyjściu z salonu.
    Zalety:
    • przepiękny, tropikalny zapach bez nuty octu
    • efekt tafli i intensywne wygładzenie
    • włosy błyszczące, miękkie i sypkie
    • redukcja puszenia i elektryzowania
    Wady:
    • na długie gęste włosy może być mało wydajna
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Zobacz także inne Płukanki do włosów

szukaj