Farby do włosów

Wella Professionals Illumina Color Farba do włosów

hairstore.pl
Wella illumina color farba do włosów 60ml 5/02
vanitysklep.pl
Wella Illumina Color 8/38

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 maja 2022 o 20:58
    Świetna farba
    Do tej pory farbowałam włosy numerami 8/69 i 6/16. Są to bardzo chłodne ciemne blondy, które długo utrzymują sie na włosach. Nie maluję włosów co miesiąc , nie mam siwych włosów i nie chce ich obciążać zbyt częstym farbowaniem, w przeszłości nie szczędziłam na nie farb i rozjaśniaczy. Zależało mi by znaleźć farbę dzięki której uda się uzyskać na moich włosach ciemny chłodny blond . Tak też się stało. Paleta kolorów nie jest tak szeroka jak przy kolestonie, ale każdy powinien coś tam dla siebie znaleźć. Odcienie są przepiękne i niebanalne. Cena mogłaby być niższa, ale rozumiem , że za jakość trzeba często zapłacić więcej.
  • 9 listopada 2021 o 16:32
    Prawie idealna
    Użyłam tej farby kilka razy . kolory 7 i 7.81 zmieszane pół na pół. Farba ogólnie super, włosy błyszczące, odcień rewelacja, trzyma się na włosach wystarczająco długo. Niestety nie pokrywa siwych włosów i tylko dlatego z niej musiałam zrezygnować. Gdyby pokrywała siwki, byłaby farbą idealną.
    Zalety:
    • kolor
    • miękkie, błyszczące włosy
    Wady:
    • nie pokrywa siwych włosów
  • 19 czerwca 2020 o 10:58
    Do tonowania blondu mistrzostwo
    Kolor 9/60 do tonowania żółtawych pasemek zrobionych rozjaśniaczem -mistrzostwo. Nałożona na 5-10 min na wodzie 3% lub 6% pięknie ochładza - wychodzi prawdziwy popiel i delikatnie przyciemnia. Trzeba kontrolować czas, zwłaszcza końce bo mogą wyjść delikatnie fioletowe. Farba przy tym jest mega delikatna dla włosów. Dodatkowo wydobywa blask i kolor nie jest płaski, a przestrzenny i refleksy są podkreślone. To najlepszy toner jaki dotychczas używałam.
  • 12 września 2018 o 19:26
    Działa jak odżywka na moje włosy
    Jest to super nabłyszczająca farba do mocno zniszczonych włosów. Odkąd jej używam(2 lata), widzę znaczącą różnicę w porównaniu z poprzednimi farbami. Włosy są jedwabiste, lśniące, miękkie. Farba ta nie przesusza nie nie niszczy włosów. Świeżo po ufarbowaniu mam wrażenie, że włosy przeszły jakiś zabieg regenerujący, bo tak zdrowo wyglądają. Illumina bardzo dobrze kryje siwe włosy, nie wypłukuje się jak szampon. Nie szczypie ani nic nie piecze mnie podczas koloryzacji, jak dla mnie idealna:)Dodatkowym plusem tych farb jest przepiękna i przebogata gama kolorystyczna. Każdy znajdzie coś dla siebie. Szkoda,że tubki mają tylko 60ml:((((
    Zalety:
    • krycie
    • piękne kolor
    • nawilża i odżywia włosy
    • nie niszczy włosów
    • małe tubki 60ml
  • 5 sierpnia 2018 o 18:52
    Nie niszczy włosów
    Farba jest bardzo delikatna - polecam dla cienkich włosów. Myślę, że stosując ją z umiarem ciężko zrobić nią sobie krzywdę. Włosy wyglądają po niej bardzo zdrowo. Używałam odcieni 10/ i 10/38, obydwa na moim ciemnym blondzie wychodzą złociście, z tym że /38 z dodatkowym perłowym połyskiem.
    Zalety:
    • Nie niszczy moich włosów
    • Nie podrażnia szczególnie skóry głowy (o ile dzień wcześniej nie myję jej mocniejszym szamponem, albo nie używam wcierki, wtedy potrafi mocniej szczypać, jednak nie jest to nic co mogłoby budzić niepokój, w innych przypadkach jeśli dawkuję farbę w normalnej ilości czuję tylko lekkie pieczenie, słabsze niż w innych farbach)
    • Nie powoduje u mnie nadmiernego wypadania włosów
    • Kolor wychodzi porównywalnie do próbnika
    • Włosy są błyszczące
    • Kolor nie zmienia się z czasem, nie spłukuje się
    • Dostępność
    • Niewydajność