Tusze do rzęs

Rimmel Scandaleyes Show Off Mascara Pogrubiający tusz do rzęs

Rimmel Scandaleyes Show Off Mascara Pogrubiający Tusz Do Rzęs 001 Black

Nasi użytkownicy zostawili 106 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 czerwca 2020 o 19:27
    Ta szczotka, to zło!
    Kupiłam go na jednej z pierwszych promocji -50% w Ross. Bardzo żałuję, że i tak na niego zmarnowałam to kilkanaście złotych. Tą szczoteczką mało oka sobie nie wybiłam. Szczotka drapie w powieki i kuje. Jest nie wygodna i na pewno nie na moje oczy. Na rzęsach efekt daje marny. Nie pogrubia, nie wydłuża, tylko powiedziałabym, że bardzo się marze i packa na rzęsach. Skleja okropnie. Nie da się tą szczota wyczesać rzęs. Kruszy się, odbija na powiekach i znika na rzesach. Ten tusz to totalny niewypał.
  • 31 października 2018 o 10:12
    Stanowcze NIE
    Tusz w ładnym kuszącym, fioletowym opakowaniu. Szczoteczka duża, a producent obiecuje mega pogrubienie. Jak jest w rzeczywistości- wielkie rozczarowanie. Tusz mimo porządnie wyglądającej szczoteczki posklejał mi rzęsy. Wyglądało to okropnie, mam naturalnie długie i ładne rzęsy więc naprawdę ciężko zepsuć ich urok jednak tej mascarze się udało. Kolejny minus - już po kilku godzinach strasznie się kruszył i osypywał. (nie stosowałam w warunkach extreme ani deszczu ani wysokich temperatur). Pic na wodę ...
    Wady:
    • osypuje się
    • skleja rzęsy
    Drogeria Super-Pharm
  • 15 września 2018 o 17:21
    Słaby :(
    Poza ładnym opakowaniem i kształtem szczoteczki, ten tusz niczego ciekawego nie oferuje. Jedynie co robi, to pogrubia, ale nawet jeśli pogrubia, to nie bardzo... Jedynie mi posłużył, gdy po wykorzystaniu go, używałam jako rozdzielacza to moich rzęs - bo włoski na szczoteczce są mocne i skuteczne. Ewentualnie, gdy kupiłam Avon Super Extend, którego bardzo długo używałam - to jako pogrubiający uzupełniacz :D nic poza tym.
    Zalety:
    • kształt szczoteczki
    • dość wydajny
    Wady:
    • nie pogrubia jakoś fantastycznie
    • nie ma efektu scandal kocich oczu :D
    • nie wydłuża
    • kruszy się
  • 12 października 2016 o 18:48
    Jeden z najlepszych
    To jest jedyny tusz jakiego używałam, który idealnie rozdzielał wszystkie rzęsy, dając prawdziwy efekt "miliona rzęs". Jednak przy tym jest bardzo suchy, zaczynał się osypywać już przy aplikacji. Zero wydłużenia i pogrubienia. Gra nie warta świeczki.
    Char77
    19 czerwca 2015 o 0:55
    nigdy więcej
    To nie maskara, a masakra. Idealnie nada się chyba tylko do makijażu na Halloween lub inny bal przebierańców, np jeśli chce się przebrać za pandę. To już pierwsze lepsze tusze z najniższych półek potrafią być o niebo lepsze. Nie mam wielkich wymagań, ale kiedy nakładam tusz i mam taki efekt... Wielka szczoteczka miała być super rozwiązaniem, ale chyba nie wyszło. Rzęsy sklejone, nieprzyjemnie lepkie, a po godzinie pod oczami już piękny efekt pandy. Tragicznie się obsypuje. Jedna gwiazdka tylko dlatego, że znalazłam go niedawno sprzątając w szufladzie i ze śmiechem stwierdziłam, że nie zasechł, chociaż leżał tam już prawie rok. Może komuś przyda się taki "plus". Dobrze, że nie był drogi, bo naprawdę szkoda kasy. Używam tego produktu od: ponad rok Ilość zużytych opakowań: jedno, kilka razy użyte

Zobacz także inne Tusze do rzęs