Wody perfumowane damskie

Bi-es Blossom Garden EDP

Bi-es Blossom Garden Woda perfumowana 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 lutego 2023 o 19:54
    Zamiennik Gucci Bloom
    Pani, ja tanich perfum nie kupuje, ja tylko te z wysokiej półki ;) taaaa...Bi-es potrafi zaskoczyć swoimi zamiennikami. Nie oszukujmy się zamienniki bywa lepsze od oryginału. Flakon tak mi się spodobał, że koniecznie do swojej kolekcji musiałam dodać. Rodzaj zapachu: kwiatowy Nuty głowy: Tuberoza Nuty serca: Jaśmin Nuty podstawy: Irys Perfumy kwiatowe, wiosenne, przyjemne, trwałość i wyczuwalność do 4 godzin, chociaż mi się wydaje że zwłaszcza na ubraniach pozostaje dłużej. Nie raz nie dwa ktoś zapytał co to za piękny zapach, wiec jak najbardziej rekomendacja im się należy. Idealny na dzień, do szkoły, pracy. Nie są duszące.
    Zalety:
    • Flakon jest przepiękny
    Wady:
    • trwałość
  • 21 kwietnia 2022 o 20:37
    Idealne na wiosnę!
    Zapach kupiłam w Naturze w zestawie z mgiełka z brokatem tej samej serii za około 27zł. Od razu skojarzyłam flakon z perfumami Gucci Bloom, co prawda nie wiem jak pachną, ale skusiłam się na nie. Buteleczka jest o pojemności 100ml, starczyły mi na ponad gruby rok. Atomizer przez cały ten czas działał bez zarzutu. Zdecydowanie można wyczuć nuty kwiatowe, idealnie nadają się wiosna jako świeży i orzeźwiajacy zapach, a latem jako ten delikatny, gdyż te mocniejsze strasznie mnie duszą w upalne dni. Zdecydowanie bardziej nadaje się na dzień niż na wieczory. Naprawdę polecam zapach, wydaje mi się ze na pewno nikogo nie będą dusiły i sporej części osób zapach może odpowiadać. Jedyne do czego mogę się przyczepić to trwałość. Nie ma co oczekiwać od perfum za kilkanaście złotych. Niestety są wyczuwalne przez 2-3 godziny. Gdyby nie ten aspekt na pewno miałabym drugie opakowanie w zapasie.
    • design
    • pojemność
    Wady:
    • słaba i krótka trwałość perfum
  • 29 lipca 2021 o 12:42
    Bardzo ładny zapach
    Woda jest naprawdę bardzo przyjemna w zapachu, nawet przy największych upałach i daje uczucia ciężkości. Wiadomo nie jest to bardzo trwały zapach, ale jak za ta cenę to jest ok. Kompozycja bardzo mi odpowiada. Opakowanie jest bardzo bardzo ładne i estetyczne, ale waga flakonu to jakieś nieporozumienie... dla kobietek które mają wszystko upchane w torebkach taki dodatkowy ciężar to problem.
    Zalety:
    • zapach, trwałość, cena
    Wady:
    • opakowanie waży tyle co cegła
  • 18 kwietnia 2021 o 19:42
    Super
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Perfum jest super, Zapach jest intensywny i wyrazisty. Ta mocna woń kwiatów, po kilkunastu minutach osiada na skórze i robi się bardziej przytulny, zwiewny. Flakon jest prosty i ładny. Szkło matowe, etykieta z motywem kwiatów.
  • 18 kwietnia 2021 o 19:38
    Nie rozumiem negatywnych opinii
    Chyba niektóre kobitki zapominają, ile te perfumy kosztowały. Oczywiście, że trwałość nie będzie szałowa, w końcu nie są to perfumy z najwyższej półki za 400zł, tylko raczej takie niszowe, za 20zł. Wiele podało że słabo się trzymają, no ciężko wymagać od takich perfumików żeby się trzymały cały dzień. Zapach mają śliczny, opakowanie również, a za tą cenę myślę że nie ma co narzekać. Ja traktuje ten produkt bardziej jako taką mgiełkę do ciała, aby się psiknąć i odświeżyć w gorący dzień ;)
    Zalety:
    • ładny zapach
    • opakowanie przyjemne dla oka
    • niska cena (20-30zł max)
    Wady:
    • myślę, że brak c;
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie