Pasty do zębów

Colgate Total Pro - Gum Health, Pasta do zębów `Pro - zdrowe dziąsła`

danda
    20 maja 2020 o 18:01
    Działa bardzo dobrze na moje dziąsła
    Past od Colgate używam już od lat - często tylko zmieniam ich rodzaj. Ta pasta ma bardzo miętowy i wyrazisty smak, co bardzo mi się podoba. Dobrze oczyszcza zęby, pozostawia świeży zapach. Zmniejszyły się moje problemy z dziąsłami, a mianowicie ich krwawienie. Pasta posiada wygodną tubkę, którą można postawić. Kosztuje niewiele i dobrze działa. Polecam
  • 18 października 2017 o 16:17
    Bardzo dobra
    Bardzo dobra pasta.Ma dobry smak/zapach.Dobrze czysci zeby z osadow po herbacie,niezle odswieza a do tego dba o dziasla.Czesto mozna dostac w promocji za śmieszne pieniadze.
    Zalety:
    • dzialanie
  • 8 kwietnia 2017 o 20:35
    nie sprawdziła się u mnie
    Kupiłam tę pastę i już po około tygodniu musiałam zakupić inną, dodatkową pastę - wybielającą, ponieważ sama Colgate Pro Gum Health niestety zupełnie nie ma właściwości wybielających. Od razu widziałam różnicę, że moje zęby miały ciemniejszy odcień. Rozumiem, że nie jest to pasta wybielająca, więc nie mam jej tego za złe. Pasta nie wpłynęła na stan moich dziąseł. Co prawda nie pogorszyła go, dziąsła rzeczywiście rzadziej krwawiły. Pasta niestety nie dawała mi odczucia świeżości czy odpowiedniej czystości zębów. Odświeża na bardzo krótki czas. Nie podrażnia zębów, jest łagodna (także w smaku).
  • 11 maja 2016 o 14:37
    Ratunek dla podrażnionych dziąseł
    Ostatnio mam, a raczej już miałam, straszny problem z dziąsłami. Bolały, były podrażnione i zaczerwienione. Nic mi nie pomagało, ani delikatne mycie i ani pasty, które kupowałam. Bałam się, że żeby moje staną się osłabione, więc zachęcona opiniami na wizażu, poleciałam do drogerii i to był strzał w dziesiątkę. Pasta działa już od pierwszego użycia, dziąsła zostały ukojone przez tą magiczną pastę. Również dość odświeża oddech, co lubię. Przerzucę się na ta pastę chyba na stałe, ponieważ u mnie nie trudno o podrażnienia dziąseł.
  • 10 lutego 2016 o 12:51
    świetna
    od wielu lat męczyłam się ze stanami zapalnymi dziąseł, krwawienie podczas mycia i opuchlizny to była norma(dodatkowo stłoczenie zębów). ostatnie dwa lata nawet zapalenie przyzębia czyli stopień dalej... zaczęło być kiepsko. wiadomo, że usuwanie kamienia, piaskowanie itp to podstawa(wiadomo?!) dziąsła wymagają więcej troski niż same zęby- w moim przypadku. miałąm jeszcz blend-a-med z nowej serii jednak zdecydowanie widoczne, lepsze fekty daje mi colgate i jest przyjemniejsza w użytkowaniu niż ta blend-a-medu. nawet elmexy poszły w odstawkę :) warto spróbować ale jeśli masz problemy z dziąsłami, najpierw idź usuń kamień nazębny... Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 normalne

Zobacz także inne Pasty do zębów