Pasty do zębów

Colgate Total, Pasta do zębów

Colgate Total Original

• 11 marca 2025 o 15:52
    Na codzien ok
    Pasta charakteryzuje się bardzo łatwą dostępnością jest w każdym małym markecie, hipermarkecie, drogeriach jak i w sklepach osiedlowych. Pasta jest w tubce - wygodna w użytkowaniu. Pasta ma delikatnie miętowy smak - dobrze odświeża oddech. Pasta dobrze się pieni, dobrze oczyszcza zęby- przy czym nie podrażnia dziąseł.
  • 10 maja 2024 o 9:30
    Czyści i na tym koniec...
    Szczerze mówiąc, pasta jak pasta. (czyli nic specjalnego jak inne z Colgate) Ta ma za zadanie chronić zęby z każdej możliwej strony (mhmmmmm). Nie zrobiła szału. Robi kompletnie nic. Jedynie po prostu czyści, czyli jak ktoś nie ma problemów z wrażliwymi zębami, nie dba o szkliwo, a zębów także nie chce wybielić, to strzał w dziesiątkę. Kupowałam ją przez jakiś czas, a nawet zrobiłam zapas, bo na promce chyba kosztowała ok 6 zł, więc ogromny plus to cena. Wniosek, jest taki, że po prostu jest ok na codzień, ale nic nie oczekujcie od niej... Jeszcze ja mam wrażenie, że mi zęby zżółkły... Zdecydowanie wolę używać droższych past wybielających na przemian z tymi zdrowotnymi dla wrażliwców.
    Netili
    4 maja 2024 o 21:53
    Mocno odświeżająca
    Pastę do zębów Colgate Total Oryginal zakupiłam w Rossmanie na przecenie, może zacznę od tego że produkt ten jest białej, gęstej konsystencji i ma smak mocnej odświeżającej mięty którą jak na plus czuć jeszcze długo po umyciu zębów, ponad to pasta świetnie oczyszcza, chroni przed próchnicą i kamieniem nazębnym oraz lekko wybiela i nie podrażnia dziąseł, jedyny minus to taki że trochę wysusza jamę ustną przez co odrazu po wyszczotkowaniu zębów chce się pić, nie wiem czy ja tak tylko mam ale przez to odejmuje jedną gwiazdkę.
    Zalety:
    • Świetnie oczyszcza
    • Chroni przed próchnicą i kamieniem nazębnym
    • Odświeża
    • Nie podrażnia dziąseł
    • Konsystencja
    Wady:
    • Wysusza
  • 16 kwietnia 2024 o 21:09
    Bardzo dobra pasta
    Pasta do zębów Colgate Total jest moim zdaniem bardzo wartościowym produktem do mycia zębów. Bardzo dobrze czyści zęby i zapewnia dużą świeżość w jamie ustnej. Pasta bardzo dobrze się pieni i jest wydajna. Nie brudzi zbytnio zlewu, łatwo ją zmyć. Jak najbardziej odpowiednia do codziennej higieny zębów.
    Zalety:
    • bardzo dobrze myje
    • zapewnia duże uczucie świeżości
    • dobrze się pieni
    • wydajna
    • nie brudzi łazienki
  • 10 marca 2024 o 15:05
    Świetna pasta
    Kartonik w kartoniku tubka z miękkiego plastiku co ułatwia jej zużycie do końca. Nakrętka dużą stabilna na której może stać. Biały kolor kremowa mega miętowa tak jakie najbardziej lubię. Dobrze oczyszcza i odświeża jamę ustna. Żeby są śliskie i błyszczące. Dla mnie jedna z ulubionych.

Zobacz także inne Pasty do zębów