Kremy na noc

Korana Egipt, Krem Egiptu `Magia nocy`

elbaa
    9 stycznia 2016 o 11:53
    Bardzo ładny skład
    Dużym plusem kremu jest bardzo ładny i bogaty skład tego kremu. Dodatkowo cena produktu również jest korzystna. Krem posiada gęstą konsystencję, ale jednocześnie ładnie się wchłania. Minusy Zapach kremu jest nieco zbyt intensywny. Ładnie wygładza sóchą skórę. Jednak pomimo bodatego składu niestety nie widzę mega odżywienia skóry. Używam tego produktu od: 3 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 29 października 2014 o 11:50
    jednak na dzień
    Krem ma bardzo przyjemną, masełkowatą konsystencję, dość intensywny zapach, ale w tym przypadku mi to akurat nie przeszkadza. Odżywia i nawilża cerę na naprawdę przyzwoitym poziomie. Nie jestem w stanie dać więcej niż 4* ponieważ nie do końća sprawdza się u mnie jako krem na noc, potrzebuję czegoś intensywniejszego dla mojej mieszanej cery. Ale na dzień jak znalazł! :) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
  • 5 kwietnia 2013 o 8:55
    rano skóra wygląda na wypoczętą
    bardzo przyjemny kremik plusy: cena jakość i skład skóra jest rano sprężysta i wypoczęta nawilża regeneruje skóę po całym dniu lekki przyjemny zapach minusy: dostępność- tylko internet jak dla mnie warto po niego sięgnąć i się z nim na dłużej zaprzyjaźnić, mimo to co jakiś czas zdradzam tańsze kremy na rzecz tych bardziej aktywnych przeciwzmarszczkowych; jednak taki krem za tą cenę naprawdę warto! skóra po nim rano wygląda jka pupcia niemowlaka i jest niesamowicie gładka- przynajmniej u mnie a na tą chwilę mam cerę mieszaną z tendencją do suchej, u tłustej nie wiem jak się sprawdzi Używam tego produktu od: przez 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno pełne 50 ml
  • 2 lutego 2013 o 23:07
    ŚWETNY KREM
    krem ma estetycznie wyglądający kartonik po zatym każdy krem pakowany jest w taki ozdobny woreczek. Ma niesamowity skład : olej z avokado i migdałowy bardzo dobrze się wchłania_ skóra jest przyjemna delikatna_nawilżona staje sie pełna blasku_wygładza skórę_ bardzo dobrze się rozprowadza_nie powoduje na skórze żadnych wyprysków_nie zawiera parafiny jak inne kremy_wygodne opakownie i estetyczne_cena nie jest wygórowana ale krem jest mało wydajny szybko sie kończy może ja nieoszczędnie używam_konsystencja delikatna rzadka_dostępność sklepy internetowe alegro po zatym to nie wiem w drogeriach nie widziałam Tak jak pisze producent to witaminowy koktajl dla skóry jestem mega z niego zadowolona. uzywanie tego kremu z pilingiem enzymatycznym na noc sprawia że skóra staje sie mega gładka napięta elastyczna krem idealnie tez sprawdza się pod makijaż na dzień jest niezwykle delikatny moja twarz się nie błyszczy po całym dniu ale jest świetlista zdrowa makijaż się trzyma nie ściera się zużyłam już trzecie opakowanie kolejne 2 zakupiłam i pewnie będą kolejne Cena kremu to około 25 zł na alegro jesli widzialyście gdzieś ten krem w sklepie dajcie znać

Zobacz także inne Kremy na noc