Kremy na noc

AMVI Cosmetics Krem odżywczo-regenerujący do twarzy na noc

• 19 marca 2023 o 15:27
    Kapitalny!
    Z wielką przyjemnością muszę pochwalić ten krem jako małego cudotwórcę, który ukoił moją podrażnioną skórę- i na twarzy, i na dłoniach. Zasadniczo moja cera nie jest kapryśna, ale ostatnio była bardzo podrażniona, zaczerwieniona i lekko piekąca. Być może za słabo ją w zimie nawilżałam i odżywiałam, ale raz wyrządzonej szkody nie mogłam ukoić niczym., póki nie sięgnęłam po ten krem. Zachęciły mnie do niego dobre opinie na Wizażu, i muszę przyznać- były one zasadne. W zasadzie od razu skóra się wyciszyła i przestała piec, a czym dalej w las- było tylko lepiej. W chwili obecnej skóra jest nawilżona, odżywiona, ukojona. Nic nie piecze. Użyłam go nawet pod oczy- tutaj również znakomicie się sprawdził, nic nie podrażniło ani oczu, ani skóry pod nimi. Efekt się utrzymuje, skóra nie jest przetłuszczona ani obciążona, a jednak mimo wszystko czuć jej nawilżenie, jest elastyczna i w dobrym sensie "gąbczasta". Co więcej, moje dłonie też były w opłakanym stanie (moja skóra dłoni nienawidzi zimy, z wzajemnością ;>) i ten krem był jej deską ratunkową. Skóra od razu jest nawilżona (i to długotrwale!), ukojona, przestała być ściągnięta. Zapach nienatarczywy, przyjemny, lawendowy. Wygodna tubka, którą będzie można rozciąć. Polecam gorąco! :)
    Zalety:
    • ukojenie skóry
    • nawilżenie
    • odżywienie
    • spektakularny i długotrwały efekt
    • funkcjonalne opakowanie
    Wady:
    • cena, trzeba polować na promocje
    Drogeria Super-Pharm
  • 7 sierpnia 2022 o 20:09
    Tani ulubieniec
    Kosmetyk mam przyjemność testować przez około miesiąc. Dobrze się rozprowadza, skóra jest po nim napięta i nawilżona. ZALETY: + zapach + cena + konsystencja + działanie + wydajność WADY: - zapach (jeśli ktoś jest drażliwy na mocne zapachy) Edit: po kolejnych tygodniach skóra wygląda promieniście i co ważne produkt mnie nie uczula!
  • 2 sierpnia 2022 o 21:50
    Uwielbiam go !
    Pierwsze, co rzuca się w oczy jeśli chodzi o produkty marki Amvi to przepiękna szata graficzna! Krem zamknięty jest w higienicznej tubie z dozownikiem - preferuję właśnie takie opakowania. Także dzięki temu produkt mniej waży i można go zabrać ze sobą w podróż. Krem ma lekką i szybko wchłaniającą się konsystencję. Idealnie sprawdzi się więc zwłaszcza latem. Ja lubię go przechowywać w lodówce. Jego piękny zapach sprawia, że wieczorny rytuał pielęgnacyjny jest odprężający. Już po pierwszym użyciu buzia jest gładka i nawilżona, a także miękka w dotyku. Po tygodniu widać, że koloryt cery się wyrównuje, jest zdrowszy. Nie mogę się doczekać efektów po dłuższym czasie stosowania. Uważam, że to bardzo dobry krem na noc dla każdego typu cery.
  • 13 lipca 2022 o 18:19
    Bardzo lekki, idealny na letnie noce!
    Krem pokochałam ze względu na bardzo lekką formułę, która wchłania się niemal błyskawicznie i nie lepi się do poduszki w nocy. Szczególnie w trakcie ostatnich ciepłych dni zaczęłam sobie to bardziej cenić <3 Opakowanie jest zamykane na klik, bardzo higieniczne, bo nie wkładamy tam palców :D kosmetyk łatwo jest wycisnąć ze względu na elastyczną tubkę. Ze względu na swoją lekkość krem bardzo łatwo się rozsmarowuje, nie pozostawia białych smug. Zapach przyrównałabym do połączenia cytrusów z kwiatami. Rano na skórze nie czuć tłustej warstwy, jest za to nawilżenie, odżywienie i rozświetlenie. Moja skóra po użyciu tego serum (razem z esencją lub kremem na noc) była bardzo ukojona, nawilżona i rozświetlona. Zmniejszyła się także jej reaktywność na czynniki zewnętrzne. Tak wiele dobrze dobranych składników wzmocniło moje rozszerzone naczynka, zredukowało rumień, rozjaśniło drobne przebarwienia
    Zalety:
    • bardzo lekki
    • szybko się wchłania
    • nie lepi się do poduszki
    kora777
    30 czerwca 2022 o 23:47
    Solidny sprzymierzeniec
    Przyjemny w użytkowaniu krem, przede wszystkim poprawia kondycję skory. Lekka konsystencja, brak świecenia (nawet w upały), rolowania czy uczucia lepkości. Wchłania się szybko, zostawia przyjemnie rozświetlona, jedwabista cerę. Nawilża gdzie ma nawilżać, nie powoduje wysypu zaskórników, nie ściąga, uszczelnia naskórek i natłuszcza suche strefy. Różnice widac już po tygodniu. Solidny naturalny skład i uniwersalność to jego zalety. Jest tez niezwykle wydajny, a aplikacja dotychczas bezproblemowa. Minus za niezbyt higieniczną tubkę - szata graficzna miła dla oka, ale lepiej sprawdziłaby się pompka typu airless, jesli kosmetyk aspiruje cenowo do nieco wyższej polki.