Kremy na noc

Polka Bursztyn, Krem do twarzy dzień/noc `Nawilżenie + witalność`

• 7 września 2023 o 12:32
    Jestem zachwycona działaniem
    Jestem zachwycona działaniem! Od pierwszego użycia widać rezultat. Skora jest nawilżona i wygładzona. To na pewno nie ostatnie moje opakowanie! Polecam!!! kupięp onownie
  • 30 sierpnia 2023 o 19:08
    Treściwy kremik
    Dobry, treściwy krem, który nie zapycha jak inne tego rodzaju. Bardzo dobrze regeneruje skórę przy używaniu retinolu/retinoidów. Fajnie pachnie, trochę waniliowo ale nie nachalnie. Dobry produkt w dobrej cenie.
  • 17 sierpnia 2023 o 12:20
    Dobry naturalny skłąd
    Krem ma krótki, bardzo naturalny skład, nie uczula. Jest dość tłusty, ale moja skóra ładnie go wchłania. Używam na noc i na dzień kiedy nie stosuję makijażu. Pod makijaż się nie nadaje.
  • 29 października 2022 o 19:47
    Krem słoneczko. Buzia promienieje. ;-)
    Krem do twarzy dzień/noc `Nawilżenie + witalność` Polka Bursztyn kupiłam w sieci sklepów Lidl. Hasło przewodnie "Polka zawsze piękna" urzekło moje serce i stwierdziłam, że jako Polka muszę sięgnąć po ten krem tym bardziej, że mieszkam nad morzem i miło byłoby poznać działanie bursztynu. Produkt idealnie sprawdził się przy mojej mieszanej skórze w strefie T oraz na suchych i wrażliwych policzkach. Nie uczulił mnie i nie miałam wysypu kaszki. Jest on testowany dermatologicznie. Moja zmęczona skóra stała się promienna, pełna blasku i ujędrniona. Pomimo bogatej i kremowej konsystencji kosmetyk dobrze się wchłaniał w tłustej strefie T. Kolor konsystencji jest po prostu śliczny - ciepły i słoneczny. Przywołuje na myśl gorące lato. Przy regularnym stosowaniu moje suche policzki stały się zregenerowane, ujędrnione i co najważniejsze nawilżone. Krem doskonale sprawdził się pod makijaż, ponieważ nie rolował się on na mojej skórze. Zapach był słodki, cukrowy i przypominał wanilię. Dla niektórych osób może być on zbyt słodki i mdły. Jednak najważniejsze dla mnie było, że wykonał swoje zadania. Opakowanie było bardzo lekkie (plastikowe) i kolorystyka opakowania super ze sobą współgrała (czarne wieczko i żółta naklejona etykieta z namalowanym słoneczkiem/kwiatkiem z kawałków bursztynów) było miłym obrazkiem dla mojego oka. Ten kosmetyk cenię sobie za to, że był skuteczny, za jego niską atrakcyjną cenę oraz dobrą dostępność w różnych sklepach. Myślę, że będzie to idealny krem do stosowania zarówno na dzień jak i na noc w czasie trwania jesieni. Krótko mówiąc polecam go! ;-)
    Zalety:
    • ładny zapach (przypomina wanilię)
    • śliczny słoneczny kolor kremu
    • kremowa konsystencja
    • piękna ciepła (żółta) oprawa opakowania
    • lekkie opakowanie
    • atrakcyjna cena
    • jest skuteczny
    • skóra była po nim promienna, pełna blasku oraz witalności
    • skóra stała się nawilżona i ujędrniona
    • nie rolował się na mojej skórze
    • makijaż dobrze na nim wyglądał
    • nie uczulił mnie
    • konsystencja szybko się wchłaniała w moją skórę
    • testowany dermatologicznie
    Wady:
    • zapach dla niektórych osób może być zbyt cukrowy (waniliowy)
  • 17 czerwca 2022 o 18:39
    Nie dla suchej skóry
    Jakoś umknęło mi, że krem jest dla każdego rodzaju skóry, a jak coś jest do wszystkiego... Jednak treściwa konsystencja dała mi pewną nadzieję. Niestety, na mojej skórze krem rozprowadza się tępo, a do tego pozostawia uczucie "czegoś" na twarzy. Brak uczucia komfortu. Myślę, że częściowo tu ponosi winę masło shea, które jest wysoko w składzie, a z którym moja skóra się nie lubi. Najbardziej podoba mi się zapach, który przypomina waniliowy budyń z sokiem malinowym.
    Zalety:

Zobacz także inne Kremy na noc