Serum do włosów

Receptury Babuszki Agafii Apteczka Agafii, Aktywne serum ziołowe na porost włosów - 7 ziół, prowitamina B5, drożdże piwne, papryczka chili

Babcia Agafia Aktywne Serum Na Porost Włosów 150 ml

Nasi użytkownicy zostawili 105 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

xBunny
    7 stycznia 2025 o 15:23
    Ziołowa moc
    Byłam bardzo ciekawa czy tak popularny i zachwalany produkt przypadnie mi do gustu i sprawi przemianę moim włosom. Zapach jest dość intensywny - ziołowy, po jakimś czasie ulatnia się z włosów. Można się do niego przyzwyczaić. U siebie zauważyłam spowolnienie wypadania włosów, stały się mocniejsze, przetłuszczanie skóry zmniejszyło się. Zauważyłam wzmożony wysyp babyhair.
  • 14 września 2023 o 8:13
    Rewelacja
    Świetne, naturalne serum! Nawet osoby z delikatną skórą głowy - jak moja - będą z niego zadowolone. Ma łagodny skład, więc nie powinno wysuszać ani uczulać czy podrażniać. Wcześniej używałam wcierki Banfi i tam już był alkohol w składzie i wystąpiło lekkie podrażnienie, ale w tym przypadku nic takiego nie miało miejsca. Wysyp baby hair zaobserwowałam po około 3 tygodniach stosowania. Serum używam codziennie, choć czasami zdarzało się, że o nim zapomniałam, więc nie jest źle.
    saajko
    4 maja 2023 o 8:48
    nie kończy się
    Ten produkt się nie kończy, zużycie go zajęło mi wieeele czasu, ale mimo to .. nie przyniosło żadnych efektów. Wcierka nie obciąża włosów, nie powoduje swędzenia czy pieczenia, przyjemnie pachnie, ma wygodne i bez zarzutu działające opakowanie, ale co z tego skoro nie działa .. Naprawdę nie zauważyłam żadnego efektu jej stosowania, także to nie jest produkt dla mnie.
  • 9 marca 2023 o 0:09
    Włosy rosną jak szalone
    Opakowanie to biała butelka z atomizerem. Design etykiety jest bardzo prosty taki powiedziałabym apteczny. Jeśli jednak chodzi o atomizer to nie przepadam za tego typu rozwiązaniem, rozpyla zawartość tak jak hydrolaty czy toniki do twarzy, przez co większość produktu osiada na włosach zamiast na skórze głowy. Całkiem korzystna jest pojemność w stosunku do dość niewielkiej ceny. Sama wcierka ma brązowe zabarwienie i zapach ziołowy (nie utrzymuje się na włosach). Plus za całkowicie naturalny, bogaty skład, bez alkoholu. Nie wystąpiło u mnie podrażnienie skóry głowy, reakcja alergiczna, uczucie swędzenia ani pieczenia. Wcierkę używam po każdym myciu włosów na jeszcze wilgotną skórę głowy, czyli mniej więcej co 2 dni. Muszę przyznać, że działanie tego produktu jest fenomenalne. Włosy rosną jak szalone, znacznie zagęściły się miejsca, w których było mniej włosów, a także włosy mniej wypadają. Włosy są dobrze odżywione od cebulki, znacznie poprawiła się ich kondycja. Produkt wystarczył mi na bardzo długi okres czasu (kilka miesięcy). Myślę że do tej pory jest to najlepsza wcierka, którą stosowałam.
    Drogeria Natura
  • 19 lutego 2023 o 22:02
    Serum które spowodowało przyrost babyhair
    Stosuje już kilka miesięcy. Wcieram ją we włosy szczotka do wcierek praktycznie co dwa dni, dzieki niej w miejscach których nie miałam włosów lub były rzadkie np w miejscach zakoli, pojawiło się dużo babyhair. Jestem bardzo zadowolona z niej. Jedna butelkę stosuje już kilka miesięcy jest wydajne