Serum do włosów

Rene Furterer Triphasic VHT, Serum Regenerateur Antichute Serum zapobiegające hormonalnemu wypadaniu włosów w ampułkach

Rene Furterer Triphasic Vht Serum Regenerujące Przeciw Wypadaniu Włosów 8X5,5 ml

• 14 stycznia 2020 o 21:58
    szkoda kasy
    Dermatolog i trycholog stwierdził u mnie łysienie androgenowe ... chyba nie mieli pomysłu na nic innego ...nie wykluczyli też stresu. Zalecili Loxone....było gorzej więc odstawiłam. I! pani z Ziko mi poleciła właśnie to a że była promocja wzięłam od razu dwa opakowania i .... niczego nie zauważyłam prócz utraty kilku stów. Stosowałam dokładnie wg zaleceń 2xtygodniu przez 2 mce i ani jednego włoska !!!!! Potem nie było już promocja a cena 249zł/ opakowanie więc polecono mi w tej samej aptece Phytocyane które stosowałam miesiąc co 3-4 dni i znów kilkadziesiąt złotych poszło z kieszeni a rezultatów żadnych. Więc jeśli macie poważne problemy to tego nie polecam...chyba ze a akcie desperacji ..nadzieja umiera ostatnia.
    Wady:
    • nie działa
  • 8 lutego 2019 o 10:13
    Uratowało moje włosy po ciąży
    tak, wiem, po ciąży włosy wypadają i to normalne. Ale u mnie była maskra, wypadały całymi garściami i miejscami miałam puste placki, jak nigdy wcześniej. Nie żałuję ani złotówki wydanej na tą kurację, juzpo jednym opakowaniu widać było efekt, taki śmieszne króciutkie włoski zaczęły mi wyrastać, jak meszek.
    Zalety:
    • cudna konsystencje, wspaniale się rozprowadza i wchłania
    Wady:
    • za mało w opakowaniu
  • 30 sierpnia 2018 o 18:56
    Rene Furterer
    Ponieważ ostatnio zmagam się z nadmiernym wypadaniem włosów testuję wszystko co możliwe....imuszę stwierdzić,że te oto serum to wyrzucone pieniądze. To...kompletnie nic nie robi, zużyłam całe opakowanie i nie wpłynęło na wypadanie jaki na stan włosów...Jednym słowem Porażka...bo tanie to to nie jest... Te dwa komentarze i oceny wyżej są sponsorowane i nie sugerujcie się nimi. Łatwo można sprawdzić wchodząc na inne kosmetyki tej firmy.
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • nie działa
    • drogie
  • 8 grudnia 2015 o 21:21
    włosy rosną 2 razy szybciej
    Tak jak w tytule, w 2 miesiące kuracji urosły mi 4 cm włosów. Plus mnóstwo baby hair. Nie wiem, czy do niego wrócę, bo spowodował u mnie pewien efekt uboczny. Jest to preparat, który również przeznaczony jest w przypadku łysienia androgennego, spowodował u mnie podobny efekt uboczny, jak Loxon u mojego męża. Włosy rosły mocniej i szybciej nie tylko na głowie, więc musiałam sie częściej depilować. Ale uratował mi tyłek, co by nie mówić. Powstrzymał wypadanie. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 pełna kuracja
  • 14 października 2015 o 15:42
    polecam
    Bardzo gorąco polecam te ampułki. U mnie problem z wypadaniem włosów zakończył się samoistnie po odstawieniu pigułek. Teraz pracuje nad zagęszczeniem włosów, i odzyskaniem ich kondycji sprzed wypadania. Triphasic stosuje raz w tygodniu, a co drugi dzień szampon Forticea z tej samej serii i są sukcesy. Duży wysyp nowych włosków oraz podwojony przyrost na długości (2 cm w ciągu miesiąca - niby nie jakoś spektakularnie, ale zawsze coś). Ponadto cała seria jest niezwykle łatwa i przyjemna w stosowaniu. Lubię zapach tej serii, taki cytrusowo gorzkawy, opakowania, wszystko mi się podoba poza cena, no ale niektóre marki tak własnie się cenią, trzeba to zaakceptować, albo .... poszukać innych rozwiązań. \\n \\n( Ja się nie kłócę z cenami, bo każdy ma prawo wyceniać swoja prace i towar tak jak uważa i ja to szanuję. Wiadomo, że jak wkładamy w coś pracę i pieniądze to chcemy być odpowiednio wynagrodzeni. Nie rozumiem takiego narzekania że coś jest droższe niż koszt sumy składników. Wówczas praca nie miałaby sensu. ) Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie