Wody perfumowane damskie

Lacoste Eau de Lacoste EDP

Lacoste Eau De Lacoste Woda Perfumowana 90 ml

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 października 2020 o 16:20
    Dla mnie zbyt słodkie.
    Zacznę od plusów- super trwałość, na ubraniach utrzymuje się nawet do 2-3 dni. Piękna buteleczka- elegancka i młodzieżowa zarazem. A teraz minusy. Mi osobiście zapach nie przypadł do gustu. Będzie się on podobać osobom, które lubią słodkie nuty zapachowe. Dla mnie jest on niestety zbyt słodki, momentami nawet mdły. Polecam go na lato, zapach trochę kojarzy się z kolorowymi koktajlami/drinkami.
    Zalety:
    • bardzo dobra trwałość
    • ładna buteleczka
    • odpowiedni dozownik produktu
    Wady:
    • zbyt słodki
    • nie na każdą porę roku
  • 30 maja 2019 o 1:56
    Nope..
    Ładna i elegancka buteleczka. Perfumy nie wietrzeją, stały u mnie długo (nie na słońcu oczywiście, zapach dalej był żywy). Pachną bardzo ładnie, jednak to nic szczególnego, ot słodko. Mimo to po popsikaniu się nimi rano, w ciągu dnia nie pachniałam już w ogóle, mam wrażenie, ze zapach ulatniał się już po pryskaniu... Szkoda, bo idealnie nadawałyby się na co dzień.Bardzo nietrwałe.
    Zalety:
    • Buteleczka
    Wady:
    • Szybko sie ulatniają - bardzo nietrwałe
  • 20 maja 2016 o 11:08
    Letnia Bryza
    Lacoste to zdecydowanie zapach na lato , nie jest skomplikowany ale tez nie jest zwyczajny ,moze jest to spowodowane przez wetiwer i bergamotke :) moje dwie ulubione nuty zapachowe :) jest troche pudrowy ale zarazem swiezy ,na pierwszy plan wychodza zdecydowanie owoce , ktore znikaja szybko by dac miejsce kwiatom , jednak te perfumy oryginalnosc zawdzieczaja drzewno waniliowej bazie . Polecam chociazby dla pieknej buteleczki :) ja posiadam zestaw perfumy z balsamem super okazja za £25 :) Lacoste to letnia bryza
  • 23 marca 2016 o 21:36
    Ulubione!
    Przeczytałam kilka pierwszych recenzji i myślałam, że tylko mi się podobają ;) Jedne z moich ulubionych perfum, delikatne, świeże. Zakochałam się od pierwszego powąchania!
  • 23 września 2015 o 11:53
    Zwyklak
    Dla mnie ten zapach jest na prawdę pospolity. Zwykłe, owocowe perfumki - raczej dla nastolatek i osób lubiących się ,, odmłodzić". Wracając do kwestii samego zapachu, to... jest kiepsko. Perfumy się nie rozwijają, są strasznie płaskie i mnie osobiście trochę mdlą. Używam ich najczęściej po wyjściu z ćwiczeń, ponieważ do sportowych ciuchów i zmęczenia nie pasują świetne perfumy. Dostałam je, to zużyję. Trwałość również na minus, jest kiepska. Max 3 godziny i ich nie ma. Butelka ładna. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie