Kremy na noc

Iwostin Re - Actin, Przeciwzmarszczkowy krem na noc

Iwostin Re-Actin Krem przeciwzmarszczkowy na noc 40ml

• 13 lipca 2019 o 12:07
    Nie zdecyduje się ponownie
    Krem taki średniaczek. Krzywdy nie wyrządził tj. nie zapychał ani nie uczulał ale za dużo też nie robił. Nie zauważyłam żeby miał działanie przeciwzmarszczkowe. Podsumowując moja cera po kremie Iwostin była taka sama jak po stosowaniu tańszych kremów.
    IgaGo
    29 września 2018 o 22:35
    Mieszane uczucia
    Krem dedykowany jest cerze wrażliwej, tymczasem jego zapach jest niesamowicie mocny, przecież to się wyklucza! Mam alergię na substancje zapachowe więc bałam się go używać regularnie. Niby jakiejś ostrej reakcji nie wywołał, ale nie miałam do niego przekonania, tym bardziej, że jak to z alergiami bywa jakieś zmiany alergiczne tworzą się na okrągło i w sumie nigdy nie wiadomo na 100% od czego. Poza tym wydał mi się dosyć dobry, rano cera wyglądała na gładką i wypoczętą, ale moje rozczarowanie z powodu tak intensywnego zapachu kremu do cery wrażliwej przyćmiło jego ewentualne zalety.
    Zalety:
    • przyjemna konsystencja
    • efekt nawilżający
    Wady:
    • bardzo mocny zapach jak na krem do cery wrażliwej
    Drogeria Super-Pharm
    Lemi88
    25 października 2015 o 12:45
    Obciąża skórę :(
    Krem zakupiłam dzięki pozytywnym recenzjom na wizażu. Ucieszyłam się, że być może istnieje niedrogi krem, który spełni oczekiwania 27 letniej skóry mieszanej i płytko unaczynionej, która potrzebuje nocnej regeneracji i pozwoli zachować młodość na dłuugo :-) Urządzam obecnie swoje nowe mieszkanie i nie bardzo mogę pozwolić sobie na swój ukochany Biotherm, za którym Iwostin tylko wzmożył moją tęsknotę! Ale do rzeczy: krem iwostinu ma dobry skład - bez parabenów i barwników, dosyć treściwą konsystencję, higieniczne opakowanie w tubce, niewysoką cenę i tylko 40ml (zwykle kremy mają 50ml). Posiada jednak sporo minusów, które w moim przypadku go dyskwalifikują i na pewno więcej go nie kupię. Minusy: - zapycha. Mam cerę mieszaną, ale na noc lubię zafundować jej porządną dawkę nawilżenia, żeby przeciwdziałać pojawieniu sie pierwszych zmarszczek. Ten krem mnie zapycha i obciąża skórę. Rano cera jest zmęczona, przeciążona i nie ma w niej "życia" ani blasku. Fatalnie :/ - Nie wchłania się i roluje. Krem pozostawia na skórze film, który świadczy tylko o pozornym nawilżeniu. Tak naprawdę krem się nie wchłania i roluje na twarzy. Efekt oblepienia skóry, a nie dogłębnego nawilżenia. Pomimo całkiem dobrego składu i delikatnego wygładzenia skóry twarzy, kremu nie kupię ponownie, ponieważ wyżej wymienione wady całkowicie przekreślają dalsze stosowanie kosmetyku. Resztę kremu wykorzystam do skóry szyi. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 9 lipca 2015 o 9:41
    super krem na noc
    Krem jest bogaty, ale nie zapycha skory. Nie swiece sie po nim rano, a ladnie wygladza zmarszczki i rozpromienia cere. U mnie nadal toczy sie batalia pomiedzy tym smarowidlem a Garnier Miracle Cream :) Jest troche niewydajny, bo gesty, ale widze po nim efekt gladkiej i promiennej skory, wiec dalam sie przekonac. Używam tego produktu od: pol roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 13 lutego 2015 o 7:20
    To naprawdę działa drogie wizażanki!!!
    Krem ten kupiła sobie moja mama mniej więcej na początku czerwca 2014 roku ( w okresie urlopu), kiedy to przeprowadzka odbiła się na jej wyglądzie. Niestety mojej rodzicielce, która preferuje bezzapachowe kosmetyki (alergiczka) przeszkadzał intensywny zapach kremiska. Tym samym mazidło polskiego Iwostinu trafiło do mnie. Krem ma lekką a jednocześnie całkiem bogatą konsystencję oraz miły dla nosa ale naprawdę intensywny jak na kosmetyk apteczny aromat. Znajduje się w przyjemnej wizualnie, miękkiej i smukłej tubce zamykanej na „ zatrzask”. Przyznam się, że mi początkowo jego zapach też uprzykrzał wieczorną pielęgnację. Na szczęście po paru dniach mój nos oswoił się z mocnym zapachem Re – Actin’u. Krem sam w sobie jest genialny, zgodzę się z opiniotwórczyniami poniżej i w zasadzie ten zapach to jego jedyna wada, która można przeżyć. Re – Actin na noc jak już pisałam ma lekką a jednocześnie dość bogatą konsystencję. Krem bardzo dobrze się rozprowadza i szybko wchłania. Pozostawia delikatną, tłustawą warstewkę, przez co moja twarz delikatnie się błyszczy – wybaczam mu to. Wolę zresztą, by krem delikatnie natłuścił mi twarz, zwłaszcza teraz, gdy klimatyzacja, ciepło kaloryferów i suche powietrze w pomieszczeniach, wiatr, wilgoć i stopniowo spadająca w dół temperatura torturują moją skórę sprawiając, że robi się ona sucha, delikatna i podatna na podrażnienia. Ten krem zabezpiecza ją przed wysuszeniem i naprawia szkody dnia codziennego. Skóra pod jego wpływem robi się delikatna, miła w dotyku. Ponadto wzrasta jej poziom nawilżenia – co widać po porannej toalecie z użyciem żelu Effaclar od LRP, skóra jest ładnie nawilżona i delikatna w dotyku. Oprócz tego zaobserwowałam poprawę kolorytu, wzrost elastyczności, gładkości i jędrności. Ponadto dzięki Re – Actinowi skóra zrobiła się jakby pulchniejsza i bardziej naprężona, rozpromieniona i wypoczęta. Czasami używam go na dzień, pod puder z filtrem. Ładnie trzyma się na nim makijaż – choć przed jego wykonaniem odczekuję te przymusowe 10 minut. Dodatkowo skóra jest nawilżona przez długie godziny i przy demakijażu nie mam uczucia suchości pod palcami, gdy nakładam ów krem na noc. Nie wiem jak wam drogie wizażanki ale mi ten krem pomaga minimalizować cienie pod oczami i opuchliznę przy lekkim opukiwaniu skóry pod oczami. Niniejszym polecam te mazidło. Używam tego produktu od: tak od połowy czerwca minionego roku Ilość zużytych opakowań: połowa drugiej

Zobacz także inne Kremy na noc