Kremy i mleczka do włosów

Marion Keratin Mix, Eliksir prostujący włosy

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 marca 2018 o 19:05
    magiczny eliksir prostujący
    Eliksir prostujący włosy Marion. "Magiczny" eliksir, który pomaga przy prostowaniu włosów suszarką bądź prostownicą. Chroni nasze włosy przed wysokimi temperaturami by były lśniące i gładkie. Włosy po jego użyciu dużo łatwiej i szybciej jest możemy wyprostować, a także dłużej pozostają proste. Zawsze miałam problem z wywijającymi się końcówkami a przy użyciu tego eliksiru problem ten znikł. Jest to już moje drugie opakowanie i na pewno nie ostatnie :)
  • 9 lipca 2017 o 17:09
    lubie!
    produkt spelnia obietnice producenta, ladnie pachnie. nie obciaza wlosow. nie przetluszcza ich. ma wygodna pompke. jest wydajny a cena jest atrakcyjna
    Zalety:
    • wygodna pompka, niska cena, dobry wplyw na wlosy, ladnie pachnie
    Drogeria Natura
    suzeta
    24 lutego 2017 o 18:42
    Ratunek dla niesfornych włosów.
    Z moimi włosami mam bardzo ciężkie życie. Sprawiają mi naprawde wiele problemów. Jednym z nich jest to, że są strasznie niezdyscyplinowane. Wystarczy lekka mżawka lub mocniejszy wiatr, a moja fryzura wygląda jak by przed chwilą walną we mnie piorun. Wypróbowała już wiele specyfików do niesfornych włosów, począwszy od tych drogeryjnych kończywszy na tych profesjonalnych. Koniec końców efekty były średnie. W przypływie desperacji i pustki w portfelu postanowiłam sięgnąć po rodzimą markę Marion o której słyszałam wiele pozytywny opinii. Stojąc przy półce z kosmetykami Marion mój wzrok odrazu przykuła mała zgrabna buteleczka z napisem " Eliksir prostujący włosy"...... Bez chwili zastanowienia zgarnęłam ją z półki i pobiekłam w podskokach do kasy. Zapłaciłam 8,90 zł..... Cena naprawde przyjazna. OPAKOWANIE: Skromna biała ( kiedyś była fioletowa) buteleczka 50 ml buteleczka z atomizerem. WYGLĄD I ZAPACH PRODUKTU: Produkt ma konsystencję jedwabiu do włosów, płyn jest przezroczysty w lekkim odcieniu fioletu, Zapach przyjemny, fryzjerski, który potem jest delikatnie wyczuwalny na włosach. EFEKT: Produkt nakładam na umyte i osuszone ręcznikiem włosy. Na moje włosy nakładam 3-4 pompki. Potem susze przy pomocy szczotki. Po wysuszeniu włosy są gładkie, okięznane a zarazem nie obciążone i smętne jak to bywało przy innych produktach tego typu. Jedynie co to końce przy twarzy musze przeciągnąć prostownicą dla lepszego efekty. Ale to i tak błahostka bo wsześniej musiałam prostować całe włosy. PODSUMOWANIE: Efektem uzyskanym w tej cenie jestem wprost zachwycona. Ostatnio spotkał mnie deszczyk i gdy weszłam do łazienki looknąć na swoją fryzure oniemiałam.... W końcu nie wyglądałam jak baran ;). Włosy były nadal proste bez żadnych odstających i skręconych kosmyków. Co tu dużo mówić: Brawo Marion.
  • 28 marca 2015 o 12:36
    Bardzo dobry, ale...
    Ja oceniam go dosyć wysoko, aczkolwiek, jeśli szukacie czegoś, co skutecznie wyprostuje wam włosy za jednym pociągnięciem to możecie się zawieść... Nie prostuje, przynajmniej moich nie wyprostował, jedynie je utrwalił i zdyscyplinował i właśnie tu kryje się przyczyna moich zachwytów. Jest on dla mnie kosmetykiem ratunkowym, który jako jedyny potrafi przywrócić zdrowy wygląd moim włosom w sytuacji nadmiernego przesuszenia, elektryzowania i stylistycznej tragedii. Na włosach tworzy dosyć grubą warstwę oblepiającą, co w przypadku włosów cienkich może powodować zlepianie się i obciążenie kosmyków, jednak mnie ten problem nie dotyczy. Na pewno zapobiega puszeniu się pod wpływem wilgoci, elektryzowaniu, bardzo ułatwia rozczesywanie i utrwala moją fryzurę. Włosy są mięsiste, delikatnie błyszczą i stają się bardziej podatne na układanie. Nie jest to produkt (przynajmniej nie dla mnie) do codziennej stylizacji, ale raczej do stosowana ad hoc. Nie pielęgnuje, jego działanie jest jedynie powierzchowne, moich włosów nie wysusza, ani nie nawilża, ładnie skleja końcówki, nie wiem też jak wpływa na kondycję włosów przy częstym stosowaniu, bo używam go doraźnie i właśnie jako taki produkt SOS do stylizacji włosów zagościł już na stałe na mojej półce. Chętnie kupię ponownie, chyba,że odkryję coś lepszego, jednak do tej pory okazał się najlepszy. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 26 marca 2015 o 11:30
    Do niczego
    Bardzo się zawiodłam na tym kosmetyku. Miałam nadzieję na gładsze i łatwiejsze w stylizacji włosy - niestety włosy po stosowaniu tego "eliksiru" zachwoują się i wyglądają dokładnie tak, jakbym niczego nie stosowala po umyciu włosów. Są one nadal suche jak siano, ciężko się rozczesują, plączą, nie mówiąc nic o żadnej pomocy przy prostowaniu. Nie robi zupełnie nic. Jest mało wydajny - trzeba go bardzo dużo na jedno nałożenie. Jedynym plusem jest wygodna pompka. Ale przy tych wszystkich minusach nie ma żadnego znaczenia :) Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 buteleczka