Kremy i mleczka do włosów

Artego Styling Tools, Sliding Smooth Krem prostujący

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Lulka8
    9 kwietnia 2020 o 17:35
    średni produkt
    Poleciła mi go raz fryzjerka więc odrazu zamowiłam go w drogerii. Produkt przychodzi w opakowaniu z pompką. Jest wydajny ponieważ wystarczy 1-2 pompki aby pokryć włosy (w przeciwnym razie obciąży!!). Zapłaciłam za niego ok 50 zł i starczył mi na prawie rok. Nie prostuję wlosów codziennie ale kilka razy w tygodniu na pewno. Produkt ma gęstą konsytencję. Nakładałam go na lekko wilgotne włosy po czym suszyłam albo po wyschnięciu prostowałam. Nie mam pojęcia czy rzeczywiście uchronił moje włosy przed wysoką temperaturą. Nic takiego nie zauważyłam. Może lekko wygładzał. Włosy pachniały po nim jak po wyjsciu od fryzjera. Nie jestem w 100 % zadowolona bo oczekiwałam czegoś innego. Myślę ze można dorwać produkt lepszy , lepszej jakości i bardziej funkcjonalny.
    Zalety:
    • lekko wygładza
    Wady:
    • nie spełnił oczekiwań
    • nie chroni przed wysoką temp
    • lekko skleja
    • niekiedy obciąża
    Betka18
    7 lutego 2019 o 15:54
    Odkrycie:-)
    Kupiłam ten krem sugerujac sie opiniami I nie zaluje. Dla moich wlosow, a mam cienkie I puszace sie, ten krem to rewelacja, jak tylko nalozylam go na wlosy, wlosy zmienily swoja strukture, sa gladkie, ladnie pachna I wygladaja jakby byly mega odzywione, dla mnie to odkrycie roku :-) naprawde polecam
    Zalety:
    • Konsystencja, zapach, dzialanie
    Wady:
  • 20 stycznia 2015 o 21:09
    dla grubych włosów - nie.
    + ładnie pachnie + opakowanie airless + dzięki niemu szybciej prostuje się włosy - wydaje mi się, że jest za lekki, ponieważ pomaga wyprostować włosy, ale w żadnym stopniu ich nie dyscyplinuje i nie wygładza - słaba dostępność - cena za wysoka w stosunku do efektów myślę, że dla cienkich, podatnych włosów będzie wystarczający, jednak dla włosów grubszych, bardziej wymagających będzie za słaby. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 20 stycznia 2015 o 17:45
    Dobry produkt.
    Jeden z lepszych produktów (bądź najlepszy) jakich używałam w tej kategorii. Jest wydajny, dobrze się rozprowadza, ma przyjemną konsystencję. Włosy po nim są lejące, gładkie, efekt prostych włosów utrzymuje się dłużej, choć czasami końcówki delikatnie się wywijają. Polecam ! Używam tego produktu od: 1 tydzień Ilość zużytych opakowań: W trakcie używania pierwszego opakowania
  • 2 marca 2014 o 22:51
    Polecam
    Witam, Używam kremu Artego od kilku miesięcy w moim salonie fryzjerskim. Udany produkt. Jestem bardzo zadowolony z efektów. Klientki również ;) Krem bardzo trwale prostuje. Nie obciąża włosów, włosy są gładkie i lśniące. Nie potrzeba prostownicy, do wymodelowania wystarczy suszarka i szczotka, dzięki czemu włosy nie muszą być "traktowane" prostownicą, co jak wiadomo nie służy ich zdrowiu. Idealnie sprawdza się nawet do bardzo niesfornych, trudnych włosów. Włosy pozostają proste nawet w wilgotnych warunkach, nie skręcają się, nie puszą. Polecam. Cena również przystępna. Używam tego produktu od: ok. 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 op