Szampony do włosów

Kallos Vanilla, Shine Shampoo Nabłyszczający szampon do włosów

Kallos Vanilla Waniliowy nabłyszczający szampon do włosów 1000ml
E-Glamour.pl
Kallos Cosmetics Vanilla szampon do włosów 1000 ml dla kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 lutego 2025 o 23:32
    Zdecydowanie polecam
    Szampon ma przepiękny zapach wanilii, który utrzymuje się na włosach przez dłuższy czas, co sprawia, że codzienne mycie staje się przyjemnością. Konsystencja jest lekka, dobrze się pieni i łatwo rozprowadza na włosach. Po zastosowaniu zauważyłam, że moje włosy stały się wyraźnie gładsze i nabrały zdrowego blasku. Włosy, które wcześniej były suche i matowe, teraz wyglądają na bardziej odżywione i błyszczące. Co ważne, szampon nie obciąża moich cienkich włosów, a raczej sprawia, że stają się one miękkie i przyjemne w dotyku. Nawilżenie jest widoczne, ale nie jest to efekt intensywnego nawilżenia, jaki można uzyskać po bardziej odżywczych produktach. Myślę, że ten szampon będzie najlepszy dla osób, które szukają codziennego rozwiązania dla włosów potrzebujących lekkiego odżywienia i blasku. Zdecydowanie polecam go, szczególnie jeśli uwielbiacie waniliowy zapach!
  • 19 października 2018 o 16:39
    Za tę cenę super szampon !
    Szampon jest średnio-gęsty, dobrze się pieni. Nie obciąża włosów, dobrze myje. Zapach przyjemny, choć to raczej kwestia gustu. Uważam że jak za tę cenę i pojemność to jest to absolutny hit i nie ma się do czego przyczepić.
  • 19 lutego 2018 o 14:19
    średni
    Szampon ładnie pachnie,nabłyszczenia niestety nie zauważyłam.Włosy po nim ciężko się rozczesywały .Nie obyło się bez odzywki. Jednak za taką cenę myślę że nie należy oczekiwać więcej .
    Zalety:
    Wady:
    • brak pompki (ciężko utrzymać mokrą ręką tak dużą butelkę )
    • ciężko rozczesać włosy po samym szamponie(trzeba nałożyć odżywkę)
    95DS95
    21 września 2017 o 22:05
    Pół na pół
    Jako Kallosoholiczka lubię testować wszystkie produkty tej firmy(szampony, odżywki, maski, spraye). Cena niska, duża pojemność, wygodne opakowanie. Delikatny waniliowy zapach. Szampon wygrywa z odżywką o tym samym zapachu, chociaż efektów spektakularnych nie ma. Dobrze myje włosy i fajnie się pieni. Poza tym niestety nie robi kompletnie nic dla moich włosów. Mieszane odczucia, a szampon kompletnie zwyczajny. Myślę, że warto spróbować, może którejś z Was posłuży.
    Zalety:
  • 12 marca 2016 o 17:45
    Stosunek jakości do ceny - świetny!
    Szampon robi to co ma robić: dobrze oczyszcza włosy. Jest przyjemny w użyciu, pachnie wanilią, jest wydajny i powiem szczerze że bardzo długo zajęło mi zużycie całej tej litrowej butli! Nie wiem czego chcieć więcej? Oczyszcza włosy, nie obciąża włosów, nie sprawia że włosy są przyklapnięte, jest go bardzo dużo w opakowaniu i kosztuje niecałe 10zł... Bardzo polecam, jest lepszy niż wiele \'profesjonalnych\' szamponów które stosowałam, i które tylko oblepiały mi włosy silikonami. Lepiej kupić taki szampon i mieć go dobrych kilka miesięcy niż inwestować niepotrzebnie w \'cudowne\' szampony droższych marek, które tak na prawdę nic nie robią. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie