Pudry do twarzy

Kobo Professional Loose Powder Oil - Free Matujacy puder sypki

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

OlaMK
    26 listopada 2023 o 8:07
    W porządku
    Plus za opakowanie - ładne, trwałe i przemyślane co do naklejki chroniącej przed zbytnim wysypywaniem i marnowaniem produktu. Mam odcień transparentny 101. Nie jest transparentny :) Trzeba się nauczyć z nim współpracować. Nałożony w zbyt dużej ilości jest widoczny (białe smugi). Na początku go nie lubiłam, później doceniłam, ponieważ dobrze spełnia swoja rolę. Makijaż jest utrwalony, twarz przez cały dzień wygląda bardzo schludnie, estetycznie, elegancko, świeżo. Zapach okropny, chemiczny ale szybko wyparowuje. Ogólnie, produkt taki na 4.
  • 25 czerwca 2023 o 9:32
    Świetny produkt
    Sypki puder marki Kobo bardzo przypadł mojej skórze do gustu. Makijaż po aplikacji pudru jest matowy i utrzymuje się pięknie przez wiele godzin. Wybrałam kolor 102 Ivory , który jest dość ciemny jak dla mojej skóry, ale na okres letni daje efekt lekko muśniętej słońcem skóry. Sypka formuła pudru bardzo dobrze się aplikuje się za pomocą dużego, miękkiego pędzla. Puder jest bardzo wydajny. Opakowanie jest wygodne w codziennym użytkowaniu.
    Zalety:
    • ładnie matuje
    • utrzymuje makijaż w nienagannym wyglądzie przez cały dzień
    Drogeria Natura
  • 25 kwietnia 2023 o 15:51
    Ogólne odczucia na plus
    Jeżeli szukasz czego jesteś średniej półki nie jesteś bardzo wymagające jeżeli chodzi o produkt to on zdecydowanie spełni twoje oczekiwania. Formuła dość lekka trochę zapycha pory, Nie tworzy efektu maski na twarze to jest plus. Jeżeli chodzi o samo opakowanie to w większości tego typu produktach jest to Okrągły Pojemnik z dziurkami w środku ,który nie za bardzo jest wygodne jeżeli chodzi o wydobycie produktu z opakowania ponieważ musisz go po prostu dobrze wytrzepać . Ale ogólnie poza tym naprawdę jeżeli chodzi o cenę jakość produktu nie można napisać dużo negatywnych opinii ponieważ naprawdę nie ma do czego się przyczepić ,poza tym że każdemu będzie pasował do jego typu cery.
    Ann_26
    15 lipca 2020 o 13:55
    Przeciętny
    Produkt znajduje się w plastikowym powiedziałabym 'eleganckim' zakręcanym opakowaniu o pojemności 8 g. Po jego odkręceniu naszym oczom ukazuje się naklejka, fajnie przemyślana przez producenta w sumie. Sama mam odkryte tylko trzy dziurki, a nie tak jak sugeruje producent połowę. Mimo tego i tak zdarza mi się czasami wysypać zbyt dużo produktu. Więc przy braku naklejki byłoby kiepsko, bo otwory przez które wysypujemy puder są dość spore.. Zapach jest dość chemiczny, intensywny, mniej przyjemny od tego w pudrze wibo jak dla mnie. Na szczęście nie utrzymuje się po nałożeniu. Kolor jaki posiadam to 101 translucent. Z tego co pamiętam były też dostępne wersje 'z kolorem' w różnych odcieniach. Puder nakładam pędzlem z którym na początku puder nie chciał współpracować, a do tego bielił twarz. Teraz już nauczyłam się jak się z nim obchodzić, ale przy nakładaniu trzeba uważać i dobrze go rozprowadzać, bo rzeczywiście lubi bielić. Za to wielki minus, bo z żadnym pudrem wcześniej nie miałam takiego problemu.. Za to fajnie utrwala on makijaż na kilka godzin, co jest całkiem ładnym wynikiem przy gorącej, letniej pogodzie. Jest on też wydajny, bo używam go od jakichś 3/4 miesięcy, a została mi jeszcze mniej więcej połowa opakowania.
  • 14 lipca 2020 o 12:04
    używam i nie narzekam
    Matujacy puder sypki marki Kobo. Dosyć tani i całkiem porządku. mi się sprawdza uzywam już parę miesięcy i wciąż jest to sporo jest wyjątkowo wydajny jak na puder sypki. CZY MATUJE? nie mam cery mocno tłustej i u mnie działa matuje ale nie jest to efekt przesądzony. Bardzo ładnie mi scala i utrwala makijaż nie mogę mu niczego zarzucić. Nie rozumiem gdy ktoś mówi że nadmiernie się pyli i mocno brudzi wszystko wkoło.. Przecież to puder sypki a nakładając to pędzlem to norma ze się posypuję i jest to pełno xd
    Drogeria Natura