Pudry do twarzy

Christian Dior Diorskin Nude Air Loose Powder Puder Sypki 010 Ivory 16g

suzi27
    2 grudnia 2020 o 21:33
    Mnie nie zachwycił
    Mam cere dojrzałą, mieszaną, wiek 43 lata. Po tym pudrze spodziewalam sie efektu Wow, niestety szału nie bylo. Uzywalam kolor 012 Rose / Pink , ktory dodatkowo mial rozswietlac i nie powiem, zeby tego nie robil, natomiast to, co najbardziej mi przeszkadzalo, to, ze zmienial kolor w ciagu dnia. Na mojej skorze robil sie ciemniejszy, delikatnie ciemniejszy, ale jednak. Ze skrucha wrocilam do stosowania Kanebo.
    Zalety:
    • Efekt od razu po nalozeniu.
    Wady:
    • Efekt po godzinie od nalozenia. Puder zmienil kolor, co prawda delikatnie, nie mniej jednak to go dyskwalifikuje.
    AAAnka
    8 września 2020 o 12:19
    Rewelacja!!!
    Całe wieki tkwiłam przy mineralnym pudrze Amilie ( Sunshine Dust,Sunkissed Dust na zminę) i wydawało mi się że nic innego nie potrzebuję do szczęścia.Ale od kiedy zdradziłam pudry sypkie-zaczęłam widzieć wady Amilie.Jakiś za grubo zmielony, bardziej widoczny....a przecież to taki drobny pyłek!Przypadkowo trafiłam na zachwyt jakiejś YTuberki i upolowałam w dobrej cenie -odcień 020 (Beige Clair / Light Beige). Odcień na mojej skórze zupełnie niewidoczny, nie zmienia koloru w ciągu dnia.On jest po prostu boski!!!Pory znikają jak zaczarowane, pojawia się taki satynowy mat, po prostu przepiękny efekt! Taki stan mamy zapewniony na wiele godzin, potem wystarczy lekkie odciśnięcie bibułka i dalej jest super.Jestem pod wrażeniem i nie żałuję ani złotówki wydanej na niego.!Dodam że jest go sporo (16g), więc mysle że na długo wystarczy.Na razie to wielka miłość, wspaniały zakup w ciemno!Jedyna wada to że siteczko nie ma zamkniecia, chroni je tylko puszek, którego nie używam (tylko pędzel)
    Zalety:
    • Efekt satynowego , zdrowego matu, piekne wykończenie
    Wady:
    • Sitko bez zabezpieczenia przed wysypaniem
  • 17 kwietnia 2019 o 19:09
    Najlepszy na rynku
    Lepszego pudru nie znajdziecie. Cudownie drobny, idealnie stapia się że skóra, rozświetla, ale także matuje, nie uczula, piękny zapach, utrzymuje się na skórze cały dzień cudowne wykończenie makijażu.
    Zalety:
    • Pięknie wykancza makijaż, konsystencja, zapach, cudowne opakowanie
  • 17 sierpnia 2018 o 15:25
    Jak najbardziej na TAK
    Puder w kolorze 012 Rose / Pink daje skórze przepiękne i zarazem delikatne rozświetlenie. Pierwsze co mnie urzekło to eleganckie opakowanie i kolor pudru. Na pierwszy rzut oka mogłoby się wydawać, że kolor różu jest dość intensywny, lecz to tylko pozory. Puder świetnie zmielony, dzięki czemu aplikacja jak i sam wygląd na twarzy jest jak w najlepszym porządku. Używałam głównie pod oczy przez co uzyskuje znakomite rozświetlenie i świeży wygląd. Pudru osobiście nie posiadam, lecz miałam okazję z nim popracować i naprawdę jest godny polecenia lecz cena troszkę odstrasza mimo tego, iż jest go całkiem sporo. Myślę, że kiedyś zagości w mojej toaletce.
    Zalety:
    • dobrze zmielony
    • kolor
    • rozświetlenie
    • bardzo ładnie wygląda na twarzy
    Stopen
    16 maja 2018 o 19:53
    Bardzo fajny.
    Potrzebowałam pudru neutralnego, który zmatuje, ale nie będzie zbytnio ingerował w wygląd podkładu. I ten się tutaj świetnie spisuje. Mam wrażenie, że się nie kończy, co zdecydowanie jest zaletą, jeżeli zwrócimy uwagę na to ile kosztuje. Nakładamy produkt białym puszkiem, co nadaje wszystkiemu bardzo prestiżowy i luksusowy wydźwięk. Niewiele osób wie o tym, że właśnie tak najlepiej się nakłada pudry matujące, poprzez ich przyciskanie do twarzy, a nie rozmazywanie pędzlem po całej twarzy. Puder fajny, matuje nie kryjąc zbytnio. Ładnie się utrzymuje na twarzy bez rozwarstwiania się po kilku godzinach. Można nałożyć go troszeczkę więcej, aby zwiększyć krycie. Dla mnie spełnia wszystkie swoje zadania, więc czego chcieć więcej?
    Wady:
    • jedyne co bym zmieniła to ten puszek. Po kilku użyciach robi się okropnie brudny, a Dior nie oferuje w sprzedaży nowych puszków.