Balsamy do ust

Pharmacy Laboratories Help Lips, Maść na opryszczkę.

Lips Help maść na opryszczkę 10ml

• 18 maja 2016 o 15:36
    Brylancik!
    W swoim życiu przetestowałam już wszystkie chyba dostępne na rynku specyfiki na opryszczkę. Każdy to dno i wodorosty. Jednak po kilku produktach tej marki, które są niezastąpione w mojej kosmetyczce, sięgnęłam też po ten produkt i zakochałam się w nim bez reszty! Zalety: - dostępność - cena (5 - 7 zł) = pojemność - działanie: niemalże od razu przynosi ulgę i znacząco przyspiesza gojenie - użyta na samym początku niweluje problem w ciągu doby, a nałożona w późniejszym czasie - po dwóch dniach - wydajna Wady: - brak
  • 12 marca 2015 o 11:05
    Naprawdę dobra maść na opryszczkę
    Produkt jest naprawdę dobry, używałam róznych maści polecanych w aptekach, ale nie byłam zadwolona. Najpierw kupiłam sztyft Pharmacy Laboratories, który naprawdę mi pomógł. Byłam zszokowana zastosowaniem melisy leczniczej przy leczeniu wirusa opryszczki, ale to po prostu działa. Maść stosowałam na noc, sztyft na dzień. Jestem bardzo zadowolona, opryszczkę miałam z głowy w ciągu 3 dni. Wcześniej męczyłam się okrągły tydzień. Niestety opryszczka u mnie wyskakjue bardzo często, dlatego też odrazu zaopatrzyłam się w kilka opakowań, zwłaszcza że cena jest bardzo korzystna. Polecam. http://pharmacylaboratories.com/pl/produkty/kategorie-produktow/10-usta-i-jama-ustna/29-lips-help-sztyft . Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania małe
  • 5 lipca 2014 o 22:09
    Zamiast leczyć pogarsza stan naszych ust
    Od wczesnego dzieciństwa opryszczkę mam kilka razy na rok. Zawsze pozwalam jej żyć swoim własnym życiem, bo obojętnie od tego, czy leczę ją plastrami/ maściami, czy tego nie robię, utrzymuje się u mnie około siedmiu dni. Tą maść zachwalała moja siostra, więc postanowiłam ją wypróbować. Przebieg opryszczki wygląda u mnie tak, że na początku odczuwam świąd ust, później pojawiają się zmiany chorobowe, które ustępują pozostawiając leczącą się dwa lub trzy dni rankę. O ile ta maść jeszcze się jakoś sprawdza w początkowym stadium choroby, bo wysusza zmiany skórne, to później już tylko szkodzi. Ranka zamiast się goić zaczęła mi się ślimaczyć, do tego opryszczka rozlała się na większą część ust. Maść musiałam odstawić, bo wręcz uniemożliwiała mi pełne wyleczenie. Nie sprawdziła się także u mojej mamy, gdzie dopuściła tylko do większego rozrostu opryszczki. Zdecydowanie nie polecam. Używam tego produktu od: ponad tydzień Ilość zużytych opakowań: jedno