Pudry do twarzy

Golden Rose Paris, Compact Powder Puder prasowany

• 10 lutego 2018 o 10:35
    W porządku.
    Czasami potrzebuję matowego wykończenia. Popularny w krajach azjatyckich "glow" sprawdza się tylko wtedy, kiedy skóra nie jest przetłuszczona. Czyli w moim przypadku - bardzo rzadko. Próbuję ratować się różnego rodzaju pudrami, nawet tymi sprzedawanymi w Polsce. I tak któregoś dnia trafiłam na iście paryski puder od Golden Rose (polska marka!). Odcień jak najbardziej mi się podobał. Matowe wykończenie o jakim zawsze marzyłam... No ale nie na długo. Minusem jest również brak lusterka, bo czasami bardzo się takowe przydaje.
  • 13 sierpnia 2016 o 17:36
    Niezły.
    Jak za tą ceną naprawdę całkiem niezły. Matuje na dobrych kilka godzin, stapia się z cerą, brak efektu maski, wygląda naturalnie. Niestety, pod koniec użytkowania zaczął się kruszyć, więc niemożliwe stało się transportowanie go gdziekolwiek. Minusem jest również brak lusterka. Używałam go 4,5 miesiąca, więc całkiem nieźle biorąc pod uwagę codziennie nakładanie.
  • 21 lipca 2016 o 17:50
    kiepski
    Nie lubię tego pudru. Skóra po nim świeci się w błyskawicznym tempie i wygląda nieestetycznie. Nie ma się co rozpisywać - używam go, jak wiem że danego dnia idę np tylko do sklepu i jakoś go zużyję (zazwyczaj zużywam kosmetyki do końca, nie lubię marnotrawić pieniędzy), ale nigdy nawet nie pomyślę o ponownym zakupie.
    agatqa9
    8 czerwca 2015 o 16:21
    Świetny
    Zalety: - świetnie matuje - wydajny - tani - idealnie dobrany odcień - nie ciemnieje - odcień 58 Wady: - czasami zostawia efekt maski - ciężko dostępny Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 9g
    Yenari
    25 maja 2015 o 13:04
    na niektóre okazje
    Osobiście jednocześnie bardzo lubie i nie lubie tego pudru. Faktycznie matuje ale w moim przypadku wygląda to troche bardziej sztucznie niż w przypadku innych tego typu produktów. Generalnie wszystko jest z nim ok dopóki nie musę wyjść gdzieś na kilka godzin. Wtedy raczej się nie nadaje i wolę użyć czegoś trwalszego. Dużym plusem są dostępne kolory - rzadko zdarza mi się tak idealnie dobrac odcień jak w tym przypadku. Nie przeszkadza mi również brak lusterka bo zazwyczaj kupuje produkty bez i juz się przyzwyczaiłam. Generalnie nie jest zły ale też nie jestem w 100% zadowolona z efektu końcowego po jego nałożeniu. Ratuje go oczywiście cena bo w tym przedziale cenowym jak dla mnie jest jednym z lepszych Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 i troszkę