Wody perfumowane damskie

Jessica Simpson I Fancy You EDP

• 3 maja 2014 o 17:50
    Fresh Laundry ;)
    Posiadam 3 zapachy J. Simpson - Fancy, I Fancy You i Fancy nights. Trzy różne nazwy i trzy całkowicie odmienne zapachy. I Fancy You jest zapachem świeżym, wyczuwa się jednak deklarowaną drzewno - piżmową nutę. Na myśl przychodzi mi świeże pranie zostawione do wyschnięcia na słońcu. Zapach nie jest może wielowymiarowy czy odkrywczy , ot taki świeżak, mimo to ładnie rozwija się na skórze. W moim przypadku na pierwszy plan wysuwają się gruszki, konwalie i drzewo sandałowe. Wyjątkowo komplementogenne połączenie ;) Trwałość i projekcja zapachu są zaskakująco dobre - 6-8 h przy wiosennej pogodzie. Flakonik jest uroczy, ciężki i solidnie wykonany. Ładnie prezentuje się na półce. I Fancy You będzie idealny dla młodych kobiet, preferujących świeże, delikatne zapachy. Idealnie pasuje do sezonu letniego, kiedy to na skutek upałów unikamy zbyt mocnych, przytłaczających perfum. Polecam również dla świeżo upieczonych mam - IFU nie podrażni wrażliwego noska brzdąca ( sprawdziłam na swojej 2,5 miesięcznej córci ;) ) Używam tego produktu od: Tygodnia Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego flakonika 100 ml
    nina732
    27 października 2013 o 16:44
    słabszy klon Eaudemoiselle
    Zapach trochę mnie roczarował, wg mnie ani on drzewny , ani piżmowy..., ewentualnie kwiatowy, daleko mu jednak do klasyczego Fancy, brakuje mu wyrazistości i mocy, zdecydowanie w otwarciu przypomina mi Eaudemoiselle Givenchy, ale trwałość na skórze słaba 1-2 godziny, na ubraniach trochę dłużej. Używam tego produktu od: m-ca Ilość zużytych opakowań: 30ml

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie