Mleczka do ciała

Nivea Baby,Pure & Sensitive Emolient, Mleczko intensywnie nawilżające

Nivea Baby Pure And Sensitive Mleczko Intensywnie Nawilżające Hipoalergiczne 200ml

• 1 sierpnia 2022 o 8:49
    Mleczko ładnie pachnące
    Mleczko kupiłam z myślą o częstych podrażnieniach po goleniu nóg i w tym sprawdza się znakomicie. Łagodzi podrażnia po goleniu, szybko się wchłania i nie uczula. Ma lekko biała konsystencję ktora szybko się wchłania.
  • 26 marca 2020 o 20:40
    Jakoś mnie nie zauroczylo.
    Szukałam czegos na szybko dosc dobrego. Do marki Nivea mam zaufanie,produkt nie był najtańszy ale w zwiazku z tym ze syn jest alergikiem tó miałam nadzieje ze sie sprawdzi. Po jakims czasie przestalam go stosowalam i używałam sama . Balsam ma rzadką konsystencję, jak dla mnie zbyt rzadką. W miare szybko się wchłania. Ma delikatny,nie drazniacy zapach. Nie uczula,nie podraznia ale jesli chodzi o nawilżanie to jak dla mnie jest przeciętny, ma zbyt wygorowana cene.
    Zalety:
    • Zapach,szybko się wchłania ,nie podraznia
    Wady:
    • Konsystencja,wysoka cena ,słabo nawilża
  • 9 września 2019 o 18:23
    Nivea
    Marka Nivea dobrze kojarzy mi się już od dzieciństwa. Teraz kiedy jestem już mamą szczególnie upodobalam sobie emolient mleczko intensywnie nawilżające, które z łatwością, równomiernie można rozprowadzić po ciele dziecka i które szybko wchłania bez efektu tłustej skóry. Duże opakowanie z pompka ułatwia mi jako mamie aplikacje mleczka na skórze dziecka i jest bardzo wydajne
    Zalety:
    • Kremowa konystencja, szybkie wchłanianie, opakowanie z pompką, skóra miękka i delikatna po zastosowaniu
  • 12 lutego 2019 o 8:20
    To był HIT!
    Przeszliśmy z córką już wiele balsamów,mleczek do ciała i na tą chwilę muszę stwierdzić ,że te mleczko jest najlepszym kosmetykiem do ciała dla małych dzieci. Konsystencja w sam raz idealna,nie była za bardzo zbita,bo taka formuła nadaję się na skrajne przypadki,również nie była to wodnista klupa czego też nie za bardzo lubię,bo nałoży się za dużo i długo się jest mokrym tym kosmetykiem. Najbardziej mnie zdziwił fakt,że jest niesamowicie wydajnym produktem mieliśmy go około roku.(wersja duża 500ml z pompką). Zapach typowy dla Nivea. Nie pamiętam dokładnej ceny,coś około 20 zł,ale często jest na promocji.Choć tak naprawdę gdyby był droższy to i tak jest wart. Rekomenduję go dla każdego dziecka.
  • 26 listopada 2018 o 13:45
    Hit!
    Moja skóra jest dość specyficzna - nie toleruje chemii, depilatora ani depilacji woskowej - koszmar wrastających włosków mimo usilnych walk, ciągłe zaczerwienienie i przesuszenia. Gdy zaczęłam tracić nadzieję, że w końcu znajdę kosmetyk do ciała odpowiedni dla mnie na półce w markecie odkryłam to mleczko. Klasycznie pachnące Niveą, o konsystencji naturalnego jogurt dostarczyło mojej skórze odpowiedniej dawki nawilżenia, ukojenia i uff...Nie muszę już szukać niczego innego, bo to produkt idealny do skóry suchej i wrażliwej. Stosuję go nawet tuż po goleniu i nic - żadnych krost następnego dnia, podrażnień czy suchych miejsc. Koniec z piekącą skórą!