Kremy z filtrem do ciała

Lirene Dermoprogram Emulsja do opalania do skóry wrażliwej SPF 50+ - bardzo wysoka ochrona

LIRENE SUN Emulsja do opalania skóry wrażliwej SPF50+ 150ml

• 25 sierpnia 2024 o 1:43
    dla mnie gitarka
    Lirene Dermoprogram Emulsja do opalania do skóry wrażliwej SPF 50+ to prawdziwy twardziel w świecie kosmetyków przeciwsłonecznych. Jest stworzona z myślą o skórze wrażliwej, więc jeżeli masz tendencję do podrażnień, to ten produkt może być strzałem w dziesiątkę. Konsystencja emulsji jest średnio gęsta, co może nie każdemu odpowiadać – trzeba poświęcić chwilę na rozsmarowanie jej na skórze, ale to drobna cena za tak wysoką ochronę. Zapach jest bardzo delikatny, praktycznie neutralny, co z pewnością ucieszy osoby wrażliwe na intensywne aromaty. SPF 50+ to bardzo wysoka ochrona, idealna dla jasnej, wrażliwej skóry, szczególnie podczas intensywnego słońca czy na wakacjach w ciepłych krajach. Produkt nie tylko chroni, ale też dobrze nawilża, co jest dużym plusem – nie ma uczucia ściągnięcia czy wysuszenia po aplikacji. Jedyny minus? Po nałożeniu może zostawiać na skórze delikatny biały film, szczególnie jeśli użyjesz go zbyt dużo naraz. Trzeba pamiętać, żeby dobrze wmasować emulsję, co może być lekko uciążliwe, zwłaszcza gdy się śpieszysz. Podsumowując, Lirene Dermoprogram Emulsja SPF 50+ to solidny wybór dla osób z wrażliwą skórą, które potrzebują naprawdę mocnej ochrony. Daje poczucie bezpieczeństwa na słońcu, choć wymaga trochę cierpliwości przy aplikacji.
    Drogeria Jasmin
  • 30 czerwca 2024 o 14:17
    Super działanie
    Emulsja do opalania ma fajny przyjemny zapach, działa ochronno przed poparzeniem słonecznym . Nie podrażnia ani nie uczula skóry, jest idealny dla wrażliwych oraz alergików. Cenowo jest dobra cena.
  • 19 sierpnia 2023 o 12:50
    Nie szczypie w oczy
    Najlepszy spf jaki tylko miałam. Do cery tlustej idealny zarówno solo jak i pod makijaż. Trzeba uważać bo czasem może przesuszyć wtedy lekki krem nawilzajacy pod spf i jest idealnie. Co najważniejsze nie szczypie w oczy. Polecam!
    Drogeria Super-Pharm
    piccess
    15 sierpnia 2023 o 18:31
    Świetnie się sprawdził podczas upałów 30+
    Kupiłam go na wyjazd do Włoch. Zapowiadano wówczas temperatury rzędu 32-35 stopni, zatem szukałam czegoś co sprawi, że moja opalenizna będzie naturalna, równomierna a skóra zadbana bez podrażnień i poparzeń. I to był strzał w 10-tkę! Największy plus, że łatwo się rozprowadza na skórze, nie pozostawia tłustego filmu ani białej charakterystycznej dla tego typu produktów poświaty, szybko się wchłania i zapewnia rzeczywistą ochronę- leżałam długo plackiem na słońcu i nie doznałam żadnych poparzeń, a opalenizna była bardzo ładna. Po całym tygodniu ekspozycji na słońce moja skóra była w doskonałej kondycji, więc jak dla mnie ten balsam do opalania jest po prostu świetny!
    Zalety:
    • skuteczna ochrona
    • nawilża skórę
    • po aplikacji ładna opalenizna
    • niewygórowana cena
    SylGrem
    25 września 2020 o 11:25
    Polecam
    Emulsja skutecznie chroni, ma gęstą konsystencję. Używałam przez cały urlop i nie miałam żadnych poparzeń słonecznych. Łatwo się nakłada, nie pozostawia białych śladów. Cena jest przystępna. Polecam.