Kremy z filtrem do ciała

Clochee SPF50+ Mgiełka ochronna na makijaż

hairstore.pl
Clochee - Over Make Up Spray Spf50 - Invisible Spray - Mgiełka Do Twarzy Spf50 - Dla Kobiet
Bodyland.pl
Clochee Mgiełka ochronna na makijaż SPF50 75 ml
Clochee

• 6 czerwca 2025 o 16:59
    Rewelacja na codzień
    Mgiełka Clochee z SPF 50 bardzo mi się spodobała. Używam jej codziennie na makijaż i nic się nie rozmazuje. Jest lekka, nie klei się i szybko się wchłania. Daje uczucie świeżości, co bardzo lubię latem. Fajnie, że ma wysoką ochronę przeciwsłoneczną, bo dbam o skórę twarzy. Nie zostawia białych śladów ani tłustej warstwy. Opakowanie jest wygodne i poręczne, mieści się w torebce. Używam jej kilka razy w ciągu dnia, kiedy jestem na słońcu. Skóra po niej wygląda ładnie i zdrowo. Na pewno kupię ją ponownie, bo sprawdza się świetnie.
  • 21 maja 2025 o 14:09
    Bardzo przyjemna w użyciu – otula twarz delikatną mgiełką
    Clochee SPF50+ to świetna opcja do reaplikacji SPF w ciągu dnia, szczególnie na makijaż. Mgiełka jest bardzo przyjemna w użyciu – otula twarz delikatną chmurką, nie psuje makijażu i szybko się wchłania. Daje uczucie odświeżenia i lekkości. Używałam jej na wakacjach – rano nakładałam klasyczny filtr w kremie, a mgiełkę stosowałam w ciągu dnia, żeby odświeżyć ochronę. Jedno opakowanie nie wystarczyło mi na cały wyjazd (10 dni) więc wydajność nie jest powalająca, nie zmienia to jednak faktu, że dzięki tej mgiełce wreszcie zaczęłam regularnie reaplikować SPF w ciągu dnia – normalnie to dla mnie kłopotliwe, bo kremy psują makijaż i są nieprzyjemne w użyciu. Dlatego też na pewno do niej wrócę podczas kolejnego wakacyjnego wyjazdu.
    Zalety:
    • Bardzo komfortowa aplikacja – nie zostawia smug, nie klei się
    • Idealna do reaplikacji w ciągu dnia, nawet na pełnym makijażu
    Wady:
    • Niska wydajność przy częstym stosowaniu
    • Stosunkowo wysoka cena jak za taką pojemność
    xwikka
    16 maja 2025 o 11:26
    Coś wspaniałego!
    Nie wyobrażam sobie mojej codzienności bez tego produktu. Stosuje SPF cały rok, a nie tylko w słoneczne dni. Mam ogromną skłonność do przebarwień. Jest bardzo szybka w użyciu - wystarczy psikniecie i jestem gotowa do wyjścia. W żaden sposób nie wpływa na trwałość makijażu, nic nie rozmazuje ani nie świeci się. Opakowanie jest tak poręczne, że zmieści się nawet do tej małej torebki. Polecam ;)
    • Szybkość użycia
    • Skuteczność
    Nata_be
    7 maja 2025 o 18:01
    Jest naprawdę ok
    Kupiłam Clochee SPF50+ Mgiełkę ochronną na makijaż, bo naprawdę niewiele jest tego typu produktów na rynku. Pracuję w samolocie, więc regularne uzupełnianie ochrony przeciwsłonecznej to dla mnie konieczność – zwłaszcza że noszę makijaż i mam skłonność do przebarwień. Ta mgiełka spełnia swoje zadanie: jest lekka, nie rozmazuje makijażu i daje mi poczucie ochrony. To świetne rozwiązanie na co dzień w trudnych warunkach. Zdecydowanie warto wypróbować, jeśli ktoś szuka praktycznego SPF do torebki!
    Zalety:
    • Działanie
    • Możliwość aplikacji na makijaż
    • Wysoki filtr
    • Wygoda
    Wady:
    • Cena bez promocji
  • 5 maja 2025 o 13:59
    ochrona spf 50+ na makijaż
    to jeden z bardziej praktycznych kosmetyków ochronnych, jakie miałam okazję używać. Największy plus? Można ją bez problemu stosować na makijaż – nic się nie rozmazuje ani nie świeci. Formuła jest lekka, nie zostawia białego filmu i daje naturalne, satynowe wykończenie. Doceniam też wysoki filtr SPF 50+, który przy mojej jasnej cerze to konieczność. Opakowanie jest poręczne, idealne do torebki i szybkiego użycia w ciągu dnia.Jedyne, co trochę mi przeszkadza, to zapach – nie jest zły, ale mógłby być delikatniejszy. No i warto pamiętać, że to uzupełnienie ochrony, nie jej zamiennik.
    Zalety:
    • wysoka ochrona spf50+
    • można stosować na makijaz
    • lekka niewidoczna formuła
    • satynowe wykończenie
    • poręczne opakowanie
    • składniki pielęgnujące
    • mniejsza wydajność