WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Pudry do twarzy

Deni Carte Puder prasowany

• 10 września 2013 o 13:49
    całkiem dobry
    Dzięki recenzji Sweet Jelly wzięłam jaśniejszy niż zamierzałam i jestem bardzo zadowolona. Wybrałam jedyneczkę - pastelowy. plusy: + całkiem spoko matuje i nie podkreśla przy tym suchych skórek + kolor na twarzy wygląda bardzo naturalnie + nie zatyka porów + wydaje się być wydajny + nie wyczuwam zapachu, co jest ogromnym plusem, bo większość pudrów - nawet max factora pachną starą babcią :P Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 14 lipca 2013 o 10:21
    Może być
    Miałam odcień:naturalny jasny Kosztował mnie 8zł Powiem szczerze że jak dla mnie nie odbiega od reszty-to taki przeciętniaczek. Matował(standardowo na 3-4h) , nie ciemniał, miał solidne opakowanie które nam się nie połamie ani nie otworzy w torebce.. Właściwie nie pachniał. Nie zatykał porów i nie podreślał suchych skórek,choć mam ich mało ostatnio.I nadawał kolor taki jak w opakowaniu(mój nie był transparentny wiec to jego właściwa cecha). Jedyne co mi sie w nim nie podobało to kolor niby naturalny jasny a wyszedł na mnie całkiem ciemny..Bez podkładu jako tako ale przy mojej karnacji jasnej na podkładzie wyglądał już za ciemno..ale to nie wina pudru tylko mojego błędnego wyboru odcienia. Polecam. Może nie zachwyci,nie ma ohów i ahów ale też nie jest zły..ot przeciętniaczek miły w użytku za rozsądną cenę.wydajny.. nie odbiega od pudrów bell czy eveline. Radzę tylko uważnie wybierać kolory bo można trafić na zbyt ciemny tak jak ja. nie wiem czy go kupię ponownie. jestem przyzwyczajona do innego pudru.Jednak jak go nie znajdę z pewnością go kupię ponownie w zastępstwie. Używam tego produktu od: prawie pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 szt. naturalny jasny