Kremy na noc

Apteka Polska APTE.PL
Vichy Aqualia Thermal krem na noc 75 ml dla kobiet
Vichy Aqualia Thermal
e-ZikoApteka.pl
Vichy Aqualia Thermal SPA na noc Nawilżający żel-krem przeciw objawom zmęczenia, 75 ml

• 5 lutego 2022 o 20:52
    Nie sprawdził się :(
    Dostałam w prezencie wersję mini (15ml). Czytając opinię miałam spore nadzieje na nocne nawilżenie i ukojenie, jednak na nadziejach się skończyło. Sam produkt ze słoiczka ciężko się wyciąga, nieco żelowa konsystencja jak dla mnie fajna. Nakładając na twarz czułam jakbym faktycznie dobrze nawilżała skórę i dawała jej się napić, jednak każdego ranka twarz była coraz bardziej wysuszona i podrażniona. Pojawiać zaczęły się zaczerwienia a twarz podczas dotyku była szorstka. Odstawiłam, bo z dnia na dzień było tylko gorzej :(
  • 12 lipca 2021 o 11:28
    Kochałam go, a on mnie zdradził
    Zużyłam tego kremu pierdylion opakowań. Pierwszy raz użyłam go, kiedy nieszczęsna mgiełka Miyo tak mnie uczuliła i podrażniła, że skóra mi zaczęła schodzić. Niesamowicie mi wtedy pomógł i chybaprzez 1,5 roku był moim niezawodnym ulubieńcem. Skóra trzymała wodę i wyglądała promiennie. Niestety ostatnie opakowanie jakie kupiłam miało widocznie gorszą jakość. Krem przestał mi wystarczać, musiałam pod niego używać serum. Nieładnie, Vichy. Od kremu za stówę oczekuję doskonałego działania. Nie wrócę.
    Zalety:
    • niesamowite nawilżenie, ale niestety to się zmieniło wraz z ostatnim opakowaniem :(
    • pojemność
    • szklany słoiczek
    • pogorszenie jakości kosmetyku
    Drogeria Super-Pharm
  • 4 listopada 2020 o 13:14
    Świetny krem na noc
    Używam kremu od 4 miesięcy codziennie. Przede wszystkim jest bardzo wydajny, bo do tej pory zużyłam tylko połowę opakowania! Ma przyjemną, delikatna konsystencję i bardzo delikatny zapach. Nie zapycha, świetnie się wchłania. Zaczęłam go stosować razem z olejkiem do masażu i rano skóra jest wyraźnie gładsza i bardzo przyjemna w dotyku. Po tych 4 miesiącach widzę realną zmianę na lepsze. Cena jest, jak dla mnie, bardzo wysoka, ale poważnie rozważam ponowny zakup, bo krem jest wyjątkowo wydajny a efekty naprawdę dobre.
    • wygładzenie
    • nawilżenie
  • 12 czerwca 2020 o 1:50
    Bardzo dobry krem na noc!
    Kupilam go w zestawie z innymi produktami Vishy i mial 15ml w malym fajnym sloiczku. Jestem zadowolona z jego dzialania. Dobrze sie wchlania oraz nie pozostawia tlustego filmu w przeciwienstwie do tego 'na dzien'. Fajnie nawilza, ladnie delikatnie pachnie, skora po nim jest odzywiona oraz wygladzona. Jestem z niego bardzo zadowolona i mysle, ze nabede go ponownie :)
    Zalety:
    • nawilzenie
    • wygladzenie
    • delikatny ladny zapach
  • 24 kwietnia 2020 o 22:03
    Lepszego kremu nie miałam!
    Krem jest idealny dla osób z cera suchą oraz tych których szukają głębokiego nawilżenia podczas snu. Krem nie pozostawia warstwy filmu na skórze, a rano cera nie jest tłusta czy pokryta warstwą tłuszczu. Skóra zdecydowanie jest bardziej napięta.
    Zalety:
    • Silnie nawilżenie bez efektu tłustej warstwy na skórze .
    Drogeria Super-Pharm

Zobacz także inne Kremy na noc