Podkłady

Dr Belter Linie A, Make - Up No. 1 Fluid koloryzujący

• 23 kwietnia 2024 o 15:56
    Najlepszy krem BB dla skóry trądzikowej
    Bardzo dobry krem BB. Ładnie wyrównuje koloryt, przyjemnie się rozprowadza, nie rozwarstwia się i dobrze komponuje się z innymi kosmetykami. Przede wszystkim nie zapycha i nie przyczynia się do powstawania zaskórników. Odkąd go używam mam mniej zmian zapalnych na skórze. Kolejny świetny produkt z tej marki. Bardzo dobra jakość za tę cenę.
    Zalety:
    • bardzo przyjemna konsystencja
    • bardzo dobrze się rozprowadza
    • nie jest sztucznie perfumowany- brak drażniącego zapachu
    • poprawia stan skóry trądzikowej
    • świetna jakość za niewielką cenę
    Dorocix
    23 kwietnia 2024 o 11:16
    Fluid idealny dla cery problematycznej
    Używam tego fluidu od 2 lat i nadal jestem nim zachwycona. Mam trudną cerę - mieszaną (strefa T bardzo tłusta), miejscami suchą, dojrzałą. Wcześniej wszystkie podkłady z dobrym składem spływały mi z twarzy, a skóra bardzo się świeciła. Ten podkład jest najlepszy jakiego używałam. Kolor idealnie wtapia się i dopasowuje do mojej skóry, nie zapycha porów ale je wygładza, trzyma się cały dzień. Cera przy tym wygląda zdrowo i świeżo. Na pewno nie rozstanę się z nim szybko :)
    Zalety:
    • Bardzo lekka konsystencja, daje naturalny efekt, dobrze kryje. I cena bardzo korzystna!
    Wady:
    • Nie zauważyłam
  • 14 maja 2020 o 14:06
    Fluid do zadań specjalnych
    Używam od lat, tuszuje mankamenty trądzikowe doskonale i wpływa na nie skutecznie. To jest mój SOS. Fluid ten nie tylko wyrównuje koloryt, ale łagodzi podrażnienia. Mam wrażenie, że korzystnie wpływa na trądzik. Skóra jest widocznie gładsza i zmatowiona.
    Zalety:
    • lekki, kryjący, trwały, skuteczny.
    Wady:
    • nie ma wad, nawet cena jest atrakcyjna.
  • 26 stycznia 2018 o 12:57
    Dr Belter linia A, fluid koloryzujący
    Doskonale kryje wszystkie niedoskonałości i przebarwienia. Mam od zawsze problem z tłustą cerą, a ten fluid świetnie matuje, skóra przez długi czas pozostaje naturalna, gładka, matowa i się nie świeci. Długo szukałam fluidu z którego byłabym naprawdę zadowolona i najprawdopodobniej znalazłam ten własciwy dla mnie. Trudno mi jakoś określić własciwości lecznicze, jednak jestem bardzo zadowolona z tego kosmetyku. Na pewno skóra jest bardziej wygładzona. No i jest dosyć wydajny, cena też bardzo zachęcająca. Produkt zdecydowanie godny polecenia.
    misti
    31 lipca 2013 o 18:47
    cena do jakości - SUPER
    Krem uchodzi za leczniczy, ale nie jestem specjalnie dobrym obserwatorem, więc może i leczy. Stać mnie na drogie fluidy, ale po co przepłacać skoro jest ten fluid. Poza tym gdy dla przekory użyję fluidu Diora, moja cera tego dnia gorzej wygląda. Więc już następnego dnia z radością wracam do dr beltera. Mam cerę problematyczną i bardzo tłustą i do tego bardzo bladą (dlatego używam koloru 0). Skuteczność fluidu określam na podstawie porannego makijażu. Jeśli mając do wyboru kilka kosmetyków wybieram od 2 lat ten sam, to dla mnie to sygnał, że to dobry kosmetyk. Koleżance dałam próbkę i po jej wykorzystaniu też przerzuciła się beltera (ma cerę bardzo wrażliwą, suchą). Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 4 opakowania